bara en timme kvar. .



sen kör darlings pappa oss ner till malmö där vi tar flyget tillde varma landet. . :) ikväll var vi hos helena, & det var mysigt, :) jätte mysigt att träffa henne innan vi tar flyget mot andra väder ! synd bara att de blev som de blev : / finns här för dig älsko. .

iaf sedan begav vi oss ner mot staden där vi träffade togge, in på stinsen & där att johan & de andra. . älsko satt & pratade med dom medan jag satt & pratade med alex :) trevligt att träffa dig. sedan beslöt vi oss för hampan då toggi blev otålig ; ) så dit kom dom andra också. . & nu är vi hemma : ) har kollat resten & de ser rätt ok ut :) . . faktikst. ser inte ut som jag glömt ngt :) & snacka om att andersson & carolin har resfeber :P ! HAHA :) vi med - NU ! sjukt . . ska bli så skönt att komma ifrån hbg fast jag kommer sakna min mamma :) ! jag är en jävla mammigris & de står jag för . . :P ! iaf, kvällen var trevlig.

& nu åker vi fan snart :D :) haha. . & jag vet folk som är avundsjuka, de hade fan jag med varit :P !
darling bara beställer middagar med alla, nu ska vi ha middag med Johan & Emelie när vi kommer hem & nere i teneriffa ska vi ha middag med andersson & caolin, MYS :) !

hörs om en vecka :)



snälla, mogna. . du är så sjukt patetiskt.

snart dock.



så sitter vi på flyget. . mindre än om 24 timmar :D ! packade de mesta igår, förutom hårfön plattång & tandkrämen & smink. men resten är nere. . & nu ska jag snart in & duscha så jag kan använda plattången & göra mig klar för att gå till apoteket. & sedan göra klar Helenas persent. & sen ska jag jobba : )

hörs vi inte innan hör vi om ungefär en vecka :)  



image246

& snart ligger jag också där : )

jag måste. .

 

. . städa.
. . packa.
. . laga mat.
. . äta.
. . smörja mig.
. . egentligen till apoteket.

men jag orkar inte, jag vill inte, känner inte för de.
sparka mig i röven så jag kommer igång.



(så nu sitter jag & dricker en breezer i stället, vattenmelon för att vara exakt)






Nyår.



Jag hade fixat stuga & så till nyår, men eftersom alla åker in på ett bananskal så skiter jag i de. . för nu kommer frågan igen - varför ska bara JAG göra allt medan alla andra sitter & får allt fixat. Varför kan de inte vara jag någongång (okej, jag älskar att fixa & ha mig, men att folk  tar det förgivet gör mig piss) som får allt serverat på silverfat. så nu tänker jag jobba. . 7- 17, & om jag ska vara ärlig, så skiter jag fullständigt i vad som händer på nyår. Jag satte iof Togge på att ringa runder & kolla bord, men nu har vi lixom vatt på arom & tivoli. . visst de var kul. men ngt annat nu snälla? men han lovade mig att han skulle fixa de. . TACK. (jag har fan magsår av allt detta & är den någon jävel som bryr sig) NÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !

Jag är anti idag, så låt mig vara , bitch.



det var ju som fan ; P



ja, nog fan har vi vatt på ikea idag med, & nu blir de inte fler besök där ;)
har hittat legos present, inte klar än iof. . men de ordnar vi sen, darling & patric ska köra upp sängen till mamma nu också. : )

sen blir de att åka & handla, & städa. . de behövs. nu när sängen kommer bort ifrån vardagsrummet så är de lättare att städa också. . sen vet jag inte vad vi gör. : ) sugen på tacos idag också, men får se vad de blir. . först måste här stadas & handlas. : )

& ikväll måste jag packa : S ! hatar att packa saker, kommer glömma allt jag måste ha med mig & ta med mig de jag inte behöver. iaf. . jag hinner inte packa imorgon för då jobbar jag & sedan ska vi till Helena, så det blir rätt bra idag . . så kan jag checka de en extra gång imorgon innan jobb : )
men missar julskyltningen, tycker jag inte om. . :P men de kommer fler ; )

nä, ta mig i kragen & göra ngt . . men vad ; ) ?

duschat. .



nu har vi duschat : ) lukat vi gott igen & inte bränt fläsk. .
ska snart hoppa in i soffan, efterlyst idag ju : )
& idag var begravningen för staffan, & jag hoppas vår blomma var med.
har fortfarande inte fattat.
svårt att förstå att ödet har en sån svår väg.

syrran är också sjuk nu. .
hoppas hon blir bättre.
hon ska vara hemma & knapra piller.
& bara vila.

ska se om vi kan köra in sängen till mamma imorgon också,
: )



puss, ska mysa i soffan .

3 dagar. .


sen åker vi bort mot solen som ska värma min bleka hud. . & jag kan säga att dom på jobb är duktigt avundsjuka ;P hade jag också vatt iof. ska verkligen bli så skönt, & imorgon öppnar jag & sedan slutar 12 :) skönt. darling ska tvätt imorgon & sedan får vi sticka & handla & städa. . så de är gjort.

igår var jag med mamma i lokalen, det var tupperware party, & jag köpte mig fan en skål ;P de ni ; ) ska bli fin på bordet till jul, hih ! det var mys. klippte alla katternas klor också, jag menar Nelle han vill ju knappt komma fram till mig, likaså simon ;P

har kanske fixat stuga nu till nyår, ingen annan gör ju de. så då får ju jag göra de som vanligt, & som vanligt fixar jag det också. men kommer inte tjatta på någon i heller. vill någon vara med får dom säga ifrån. darling har frågat sina vänner, & kankse danne nicky andersson carolin kanske är med, dom skulle kolla sina scheman.  togge är med. så de löser sig. . hade vatt ordentligt mysigt : ) !

ska sminka av mig & vänta på darling sedan ska vi sola. . : ) & sedan äta.


& min mamma har ändå fixat en vattenkokare ;P jag råkade nog paja vår på jobb ;/ ! min mamma är bäst .


vårt andra hem. .


det är nog fan på ikea . . idag var vi där igen, köpte grejor till hyllan som ska komma upp i sovrummet. . & sedan fick jag i uppdrag & köpa en present till anna på jobb som "inte" fyller år imorgon (hon säger att hon har slutat fylla år, men ohnä. . inte när hon jobbar med mig ;P) ! & iaf, innan de så var vi på väla. köpte lite saker inför resan, haha. . (låter som vi ska vara borta flera veckor,) haha, men en necessär, en sån till tandborsten, & en ny pincett. min rosa är fan borta : ( ! aja, fick bli en svart denna gången. den funkar nog lika bra för de. . : ) & nu är de bara 5 dagar kvar tills vi åker, inte många dagar alls. : ) jag längtar mest till stranden & solen. . : )

imorgon fyller stumpan år, Helena med andra ord. 21 år :) & på lördag så blir de lite fest innan darlings pappa kör ner oss för att sedan flyga mot solen :) ska bli mysigt att träffa dig innan vi åker, & inte nog med dem jag & älsko träffades för ett år sedan på söndag. . De var just när Helena fyllde år & hade haft fest & sedan träffade jag honom på lönnkrogen & han kunde inte slita sig från mig ; ) hahah ! (de är faktikst sant ;P) !

& även imorgon ska jag hem till lilla mamma & lokalen. . dom hade något tjohej där :) med massa ljus & andra mysiga saker, sedan vill mamma att jag ska klippa katternas klor innan vi åker. . så det får jag ju göra :) snäll som man är. ska bli mys & träffa mammi. .

jag kom även på att jag egentligen inte gillar ikea. . jag tycker det känns lite som Ullared. vet inte varför, jag gillar ju ullared ;P hah. men ikea. nja, kanske bara för vi vatt där så ofta nu ? får se när vi kommer tillbaka hem från resan om jag tycker lika illa om de då ;P eller om de bara är en period men är inne i ;P ! känns knäppt & skriva de, men de känns så ;P !

hittade även en jätte fin tavla på bolgaret. . & det var priset också, 1000 spänn för lite kladd, så egentligen var den inte så jävla fin ;P men den hade passat bra i hallen ändå ;P ! men men ;P !



tack för mig ikväll, jag ska mysa i soffan & sedan gå o nanna. . tjing från mig : )

Jahapps.

image245


chefen berättade idag att en mamma på jobb har blivit misshandlad. men jo tjena, & inte nog med med, annas (min arbetskollega) mamma fick OCKSÅ en hjärtinfrakt i helgen, men hon klarade sig. men ändå. . helt jävla sjukt. man blir rädd. . iallafall jag.
Idag åker vi om 6 dagar, ih. jag bara längtar till att få ligga på stranden & känna att min hud blir varm & brun, oh. . : )ska bli så underbart. .


nu har vi bestämt att julen ska vara här, vi sitter & funderar på vart vår gran ska vara ;P ! en sån måste vi ju ha ! & vart vi ska få plats & äta. . men sånt löser sig alltid. ska bli kul. . : ) !  & tomte ska vi hitta till snäck, blir nog Micke som får offra sig. Haha !

& nu har jag fixat blomma till Staffan. . har inte riktigt fattat de än känns de som. kommer aldrig göra heller. känns så overkligt. satt & pratade med emil "lillebror" på msn igår. . så många minnen vi hann skapa. kommer ihåg när han spelade in mig när jag snarkade : ) & när vi åkte till liseberg. stugan den midsommaren, då emil skulle ha en ylletröja MITT i den varma sommaren ;P haha . . Jag & Jenny hade visst pratat med varandra i sömne & svarat varandra dessutom ;D ! sjukt men hur kul som helst. & nu är han borta. . 






 

jag undrar . .



när får jag tillbaka av de jag gett ? jag menar jag försöker samla vårt tjejgäng, & visst jag har lyckats, men när ska jag få tillbaka något. . någon som frågar om vi ska hitta på något, jag skiter seriöst i de nu, varför är de bara en som ska hålla samman allt ? oh nä, om dom inte kan visa lite enegri är då dom inga riktiga vänner. jag är sjukt trött på det iaf, så nu vet ni det. .





jag är fan besviken.

mys söndag.



idag har det varit en mys söndag. gjorde ve mig & sedan körde darling mig till morfar. där var alla redan, & då var de smörgåstårta, :) mums. mamma hade gjort den. sedan var de glasstårta, & jag bara åt som vanligt. ; ) sedan kom darling efter han jobbat & hjälpt patric. så då fick han äta. . hah. snäckan hon lurade med sig katta överallt : D ! & nu är vi hemma efter en mysigsöndag. Nu har jag fått låna resväska också. : ) ska bli mys & börja packa. måste växla pengar också och så sen. . ih, ska bli mys. missar ju julskyltningen :( lite tråkigt så. . men de kommer fler som tur är.


märkligt. jag satt & tänkte & jag vet inte vilka som är mina vänner längre. inte dom riktiga. . visst man växer ifrån varandra, men ändå. . jag trodde jag hade en vän som alltid skulle finnas där. men tyvärr. . men så är livet & de är bara att gilla läget lixom . .


nu skiter jag i de, tack för en stund. . celine dion gör kvällen nu . .

haha. . :)


det var rätt sjukt igår. . det blev fest först. & vi ska köpa en rosa underlat ;P skit cool. Iaf, vi var där, satt & snackade & drack. blev mycket dricka. ;P & iaf . . vi gick hem till oss vid 22 tiden, skulle kolla min plattång, & ja de var ju så klart utdragen ;P ! sedan gick vi förbi egil & sa hej till dom, dom kollade fotbollen. . men jag tyckte bättre om hunden & katterna ;) ! men sen bar de ner till stan där Lina väntade på oss. & på vägen ner bara träffade vi Anders, mogen han är ;D ! Han hade köpt ny jacka :P skit stolt. iaf, när vi möte Lina så beslöt vi oss för stinsen. & där blev de dricka & massa skratt ;P ! syrran hon är tokig. & Ronny skulle kolla om han hade turen med sig ;P vet faktikst inte riktigt hur de gick ;P men ändå. sedan var de då bort mot tempel. ingen av oss var riktigt på G, men vi belöt oss att ge de en chans. . Haha- inte lyckat. :P skit B . så en timme där inne, sen ville vi hem ;P ! & jag ringde syrran 11 gånger på mobilen då jag sen upptäckte, fan hon har ju mina nycklar ;P ! så vi skulle ta taxi hem, Linas mamma hämnade henne :) men iaf, tror ni dom ville köra oss ? haha, nä. blev skit arg, men iaf bussen kom. :P blev billgare så den tog vi . . & väl hemma stupade jag i säng direkt. ! Haha, & de sjuka var att alla 3 har spytt. . HAHAH, fattar inte ;P vi är nog för vuxna för att vara ute & slira ;O ! SJUKT. Onka bara när hon vaknade -"har du spytt din fjant, haha" - "Vänta, jag måste fan in & stoppa fingarna i halsen" . HAHHA, så bra trodde hon att hon var ;) men tji fick hon ;)  men sedan blev de frukost, & eftersom darling jobbar fick han köpa bullar :D känner mig mätt för en vecka framöver. & ska på kalas idag också, då moster fyllt år. . : D! mamma har gjort smörgåstårta, mums. & när jag vaknade imorse viste jag verkligen inte vart jag skulle bli av, MITT HUVUD, migrän. kul. . jag menar kan inte vara bakis då jag bara drack vatten på Tempel . . men nu är de bättre :  ) tacka gudarna för de : P !
& denna helgen har jag förlorat 2500 spänn, tacka nej till att jobba denna helgen. . visst de är surt, men jag har jobbat 5 helger i rad, jag måste få ha lite ledigt tack- jag har många år framför mig att jobba. & hade faktikst planerat att göra saker denna helgen. . bara att bita i de sura äpplet. Ibland gör de ont. men jag klarar mig ;D ..


om en vecka åker vi, bort mot de varma, & där ska vi ta en midda med andersson & carolin ;P haha, darling tjatade om de hela tiden ;) sötboll. rätt coolt att vi åker samtidigt, exakt samma tid & så, men dom åker från köpenhamn & vi malmö :) ! 


nu måste jag hoppa in i duschen :) hörs & jo, vi ägde de lilla vi var ute ;D ! Vi tar igen resten sen, vi tänkte att ni andra också kankse vill känna på hur de att vara populär ;) !



image241



image242
 

image243



image244



& just ja nu åker julgranen upp här på söder, mysigt :)

fest snart då :)





sitter & dricker min baylis med mjölk
:) mums. & snart ska vi bege oss , & YES jag ska möta Lina sen också, ska bli så kul. kommer verkligen äga ikväll :) & darling ska också med ;D ! & nu sitter dom i soffan, onka ronny & babe. dricker & flinar, & jag ska ut & joina dom. .
som sagt, ses i vimlet.



städ.


Ja, nu har jag städat lite. . fixat i köket & i badrummet. men de behövs mycket mer. här är verkligen skit stökigt eftre vi håller på att fixa här. & jag får spader.  men man får väl nöja sig sen när de är klart. : ) ! idag känner jag mig inte så motiverad till något speciellt. men de kommer väl. får snart hoppa in i duschen eller ngt sånt. & darling ska dammsuga (?) när vet jag inte. .  det skulle bli av sa han.
nu kanske han följer med ut ändå :) får väl se. . måste inom systemet & handla något också. har ju inte dirket något hemma. 

 
image240

ikväll är de vi som är snyggast i stan . . ; )
(fast de är vi ändå alltid ;P)

;//



jag har jätte mycket busar i min näsa & klockan är bara åtta. jag vaknade av att älsklingen skulle gå & jobba & frågad om han fick låna mitt busskort, men då fick han ladda på de så jag slapp :)  & det gjorde han. Idag ska jag träffa syrran en runda i stan, sedan blir de hem & göra ve sig. . & Ronny kommer, sen beger vi oss bort mot Desi & har fest :D ! sedan skulle syrran nog inte ut så hon får ha nyckel så hon kommer in, för jag tror darling sover då han ska jobba imorgon också. men sedan ska jag möta upp Lina & ringa Togge & Matte , då vi ska göra stan osäker. : ) ! blir väl tempel eller något, får se. Jag & Lina har alltid kul, så vart vi hamnar spelar ingen roll : D ! & gud va jag är seg på att skriva, klockav var o8.o8 när jag började skriva. & nu är klockan halv nio. . jag sitter & glor på allt annat runt omkring, som tv;n ! ska kanske göra ngt vettigt : ) lägga mig på soffan - igen !

vi ses i vimlet.  

huvudvärk.


Fått jätte huvudvärk nu också, är väl för jag är hungrig & trött. mne darling är iväg & handlar lite saker så ska vi göra toast idag. är egentligen sugen på tacos, men nä. får ta de en annan dag då kanske! imorgon är det ju fest, Lina följer nog med ut, härligt. ska ju med syrran först till Desi men sedan möter jag upp Lina. sen gör vi stan osäker, älsk ville inte följa med.

& idag när jag skulle hem med bussen bara hade jag glömt fylla på mitt kort, fanlixom! & inte kontanter på mig heller, men han den där konstiga chaffören var snäll & lät mig följa med ändå, -" du får sota för de själv om de kommer någon kontrolant " - jo men visst, hur ofta händer de lixom. . ? så jag fick kliva på, Tack ; )

madelen, nu får de vara nog.
va ?
ja, nu får du ta din buss till en bilaffär & köpa dig en bil.
haha, varför ?
jo, för nu får de vara nog.


sån söt unge på jobb : ) han tycker jag ska skaffa mig bil nu ! 

ikväll blir de inte mycket till att gå ut & ta en dricka, mitt huvud & jag är trött. tänker för mycket också.  så det blir idol & någon film, mys. & imorgon ska jag sova länge, ska bli så skönt. - verkligen. dom ringde från vätten & frågade om jag kunde jobba idag & imorgon, men jennie jag pratade med tyckte inte jag skulle komma, jag behövde lite ledigt tyckte hon. & jag känner att ja de behöver jag. . jag hade inte pallat jobba . .

ska lägga tillbaka mig på soffan nu . . för idag är jag en soffpotatis.

image239


allt kan gå så fort. .

& sedan är allt över, på två röda sekunder.



Staffan som var min stypappa i säkert 4 år har dött, jag kan inte riktigt förstår de. vad hände ? mamma skickade ett sms till mig när jag jobbade & skrev att han var död. & jag tänkte, nä. hon har kollat fel. . & när jag kollar själv, så jo. . hon hade rätt. Jag försöker hitta Jenny & Emils nummer för att kunna höra av mig, för jag vill veta vad som hänt honom, vi levde ju tillsammans med hans barn & hundar, var alltid där ute. . & nu är han borta ? & det som hände i Perstorp, dom som blev innebrända, de visade sig vara Oves Farmor, Linus Emma & Emelies gammelfarmor. . & idag på jobb kommer de en pappa som var helt förstörd, hans pappa hade fått hjärtinfrakt. vad händer ?

jag blir rädd för världen vi lever i, jag kan vara död imorgon. . det är de som är det sjuka.
ska städa nu & sedan ringa Togge. . han ville ju ut & ta en öl idag.
& sedan fixa blomma till begravningen.



Vila I frid Staffan & Greta.
vilken grym värld vi lever i.

sallad.

Yes, denna gång blev de sallad till mat :) & darling han är snäll & handlar.

& jag förstår inte idioter som kommernterar i andras bloggar när de inte är ngt ordentligt, jag håller med Emma, varför ens gå in på min blogg om ni inte gillar de ni läser ? Idioter. & för de andra, om ni nu är så tuffa som ni verkar ni är, lämna då ert namn & mejl, så kan vi ju höras vid.


avundsjuka folk de finns.

ingen blogg igår.

så det blir idag istället ;)


hade personalmöte igår, så var på jobb från 9- 19. aja, men vi hade trevligt & åt god sallad, så jag ska inte klaga. sen när jag kom hem köpte jag & darling lite godis faktikst ;D ! det var gott, de lilla jag åt. sen somnade jag halv tio, sov som ett litet barn, jag var trött. ikväll ska vi se Björnbröder 2, jag bara älskar dom filmerna. & sen ikväll måste jag se insider, handlade om ngn ande & bla bla. . : ) men de lät kul iaf.


iaf, snart dock far vi iväg. ska bli skönt att få komma iväg & ligga på stranden & inte tänka på ngt alls. bara mig själv. jag orkar inte mer jobb nu, jag känner verkligen att semestern är behövd : ) ! ih, ska bli skönt & kul. darling hade sett att man kunde åka ut med en båt & kolla på delfiner & valar, LÄTT vi ska . fan va kul det hade varit. jag ska klappa dom ;P ! ta med en hem & ha i badkaret ;P ? ! nja, inte riktigt kanske. men nästan ;P ? !

nu spelar darling tvspel helt plötsligt så, då kan jag ju fortsätta vara här. ska se om jag ska äta något kankse, är lite så där hungrig. kankse ägg ;P sällan lixom, eller kankse toast. vi köpte ju sån grej så man kan göra de. hm.

& just ja, ska snart ta lite kort på vårt nya sovrum :D trivs verkligen med de. men nu är jag som sagt lite hungrig.


tjing :)

idag har de hänt saker.

ja, de kan jag lova :)
nu åker vi den 25, beställde resa & vi åker 06,30 på söndagsmorgonen.
ska bli spännande, för vart vi hamnar vet vi inte ;D haha.

iaf, handlat lite nya saker också, så nu ska här bli fint :) sovrummet är klart, förutom då vi ska fixa med lite hyllor & annat. men annars dock är de klart :) mys.

& idag på jobb hade vi ändå 10 ungar till frukost, de har aldrig hänt, men jo, idag var de, så fick rycka in. : ) jag var där klockan sju ;) ! så fick gå vid 14 tiden. . & då åkte vi till väla/ikea & handlade, tur vi fick låna Therese & Patrics bil, men hade lite klabb med speglen, hah. gud, men den har kommit upp ;D !
 
nä, ska fortsätta här nu & fixa lite. här ser ut som en rövastuga. . skit överallt. ngn som vill komma & hjälpa ? ;D


ha de nice, Tjing.

sessan.



fyller två år idag, grattis älskling . .
två år har gått fort, jätte fort, kommer ihåg när jag var nere hos dig då du bara var några timmar gammal.
jag älskade dig redan då hur mycket som helst.
& nu älskar jag dig bara mer & mer.
du är de bästa som finns.


image238

klart.

ja :) nu har darling gjort klart (nästan) med sovrummet, lister & lite saker som ska placeras in i rummer, sen kommer de bilder :) blev riktigt nöjd. rummer blev mycket större på detta sätte, bara att vi har lite problem med att kunna stänga dörren ;P med de löser sig ;D !

iaf, jobbat idag , & imorgon får jag ställa upp & komma till jobb redan sju : / får ta bussen 06.10. roligt, men kände att jag inte kan lämna chefen med 9 barn till frukost, njä. så jag får sluta tidigare istället, skönt, kan man få i ordning här, kanske köpa ngn hylla & lampa. . så det blir klart :) Ih, häärligt.

nu ska jag in & käka japanskmix, skit gott, : )


& i helgen blir de nog fest : ) Tjing.

öppet hus.



just ja, igår när jag jobbade hade Filborna öppethus, & vu har rätt många ungdomar som går där, så då passade vi på att ta med våra 2 ända barn kvar dit för att se på dom andra : ) & då kommer de fram en lärare till mig jag hade 2 ggn. . "nämen, titta - här är ju madelen" - jag "Va ? känner du igen mig?" hon- "ja, du var ju inte den som satt tyst i ett hörn, & jag menar i den klassen du gick hade man inte så mycket förhoppning" . . HAHA, tack för de kärring. . alla i klassen vet vem jag menar när jag säger Svampen ;P ! iaf, hon tittade lite konstigt på mig när jag kom med mitt ena barn för att kolla lite då vi hade ett annat barn som sålde saker i deras klassrum. "men oj, känner du honom?" -jag  "ja, jag jobbar på vätten." - hon. "nämen, där ser man" - Jag, "& ja , jag jobbar även på dagis". hon - "då lyckades någon iaf" . . HAha, snacka om att hon hade förväntningar på vår klass, & andra sidan. . hon hade oss två gånger, men hon pallade nog inte mer. ; ) jag älskade vår klass iaf, den bästa ever.
& ja alexandra, får fan ta lite klassfest. :) lillagänget, tycker jag låter skit bra. får komma på ett datum bara :D !


btw, älsklingen han har snart målat klart här : )
ska han bara lägga golv & sedan är de klart. .
:D

död.

igår när morfar babe & mamma kom & hämtade mig från jobb & vi skulle köra ner till syrran & snäck, kom vi på vägen så sa mamma att de hade hänt ngt där framme, & då var de 2 st som hade kört på en hund : / jag kan verkligen inte släppa de. stackars hunden. . : ( ägaren kom också, & han tog av sig mössan & var nog jätte ledsen.
isch, fy tusan.



Iaf, dagen var jätte bra igår, massa folk & mycket god mat. & fy vilken ljudnivå det var istället med alla ungar, hah. fy tusan. men visst dom hade kul : ) ! somnade gott i bilen sen & när vi kom hem tittade jag bara på sängen och sov, haha.
Iaf babe fick handla bullar nu ; D & sedan ska jag duscha & bege mig mot jobb. sen är här nog klart när jag kommer hem (inte riktigt, men som gott som) så då blir det fixa med allt det :) !

jag tror jag hoppar in i duschen nu :)
Puss.

gör om.

jag hatar verkligen att komma hem till denna röran, men va fint vi kommer få de sen när de är klart :D



idag fyller syrran år, så vatt nere hos dom medan babe har fått fixa här hemma, han har kommit långt, bara målning & golvet kvar : ) ! Imorgon jobbas de & sedan ner igen till staffanstorp då vi ska fira dom båda (snäck & syrran) ! sen på kvällen känner jag för att göra ngt, ta en dricka eller ngt så, får se om ngn ställer upp : ) !
nä, idag är vi lite onyttiga, blir max till maod. är mega hungrig & darling fick bege sig :) ! han är bäst.


hörs & syns, Tjing :)

Önskelista.


önskelistan detta året blir rätt lång ändå. . : )

. . . en mobil, lgshine - ge mig :)
. . . digitalkamera, - gärna rosa.
. . . ring, - fanns en jätte fin ring där de stod i love you på, var verkligen jätte fin. (kär)
. . . halsband, samma där, fast de står forever, ih.
. . . ny klocka, vill ha en stilren klocka, med sliverrem, hittade en idag också :) på albrekts guld.
. . . parfym, stella mcCartney. WOW, den luktar verkligen mums. stella in two.  
. . . presentkort, gärna på själva väla : )

sen är jag nog nöjd : ) haha, kom på att jag egentligen önskade mig rätt så mycket ändå. & nu när vi snart åker har jag inte råd med att köpa så mycket mer, & dessutom nu när vi gör om här lite så får jag ju betala så länge, men de är okej : )

image237



imorgon fyller syrran år, & då ska vi ner & ta en fika, sedan ner där på lör igen.  fira snäck som egentligen fyller år på måndag, men om tar två flugor i en smäll :) ! mys, får se vad som händer på lör, är sugen på att göra ngt, får la se :)  Nu är fotbollen slut & efterlyst börjar  - sov gott vännerna när ni ska dejta kudden . .



Puss ♥

Fotboll.

ja, idag är de fotboll igen & togge han njuter i vår soffa.
: )



hittade present till syrran också, togge var med mig istan & han skulle handla till sin pappa & bror, & jag hjälpte honom att hitta till sin pappa & de gjorde jag - direkt. men hittade inte till syrran på länge, men de blev de det blev :D ! iaf, nu ser de ut som vi precis flyttat in igen. har inte monterat upp den nya sängen för vi ska lägga nytt golv i sovrummet & måla om, & så har vi monterat ner den gamla sängen, den ska mamma ha. : ) så ikväll får vi ligga på golvet ; ) ! ska bli mys när vi får i ordning, sovrummet har varit de vi minst brytt oss om, men nu vill ska bli snyggt de med. så hoppas vi lyckas :) !

redan mörkt vid 16 tiden idag, lite läskigt. & deprimerande. . men mysigt då man ska köpa julklappar & kommer ut & de ligger snö på marken. ih : ) det älskar jag.


dom bara skriker där inne, medan jag sitter här lugnt & lyssnar på CELINE ; ) - sluta stör mig lixom. .
fast ska iof hoppa in i duschen, : ) måste duscha känner jag. . flottig, men iof, de bjuder jag på : P


image236

barnmorskan.

idag fick jag gå till barnmorskan, min pstav har kliat lite & så, men den var fin sa hon, : ) & hon kom ihåg mig sen sist då jag trodde jag skulle du -"nämen, lever du än" ! schysst ; ) !  

nu är jag hemma, ska snart ner istan & se om jag kan hitta ngt till syrran, har ingen anning om jag ska vara ärlig vad jag kan köpa till henne. någon som har ett förslag : ) ?

& nu har vi fått vår nya säng också, babe & patric körde iväg & hämtade den då dom lånade lagmarks bil. så nu vill vi måla om i sovrummet också, haha. . ta bort skåpen här inne & skit. ändra om lite så de blir mysigare - mycket mysigare.

nä, ska göra ve mig & sedan bege mig mot stora staden. hörs sen, tjing.

biljetterna :D



dom har kommit nu, redan. är helt pirrig i magen, det är ofattbart att VI ska få se HENNE.
jag känner mig som ett litet litet barn, & jag älskar känslan. . : )



image235

är hon bäst eller vad : ) ? & hennes skiva är underbar, men alla hennes låtar är underbara. jag bara längtar.


annars idag har vi kört runder överallt känns de som, vi har kollat ny säng, hittade. . ska köpa den sen, köpte massa ljus (ovanligt eller?) ljusstake & tomteljus & massa mys :) längtar, & nu ska vi ha gardiner i köket också, nu vill vi ha de . kommer bli extra mys, har redan köpt julgardiner ju :D !

nu ska jag avnjuta lite mer av Celine & sedan mysa med älsklingen. . :)

jobbe.

yes, nu sitter jag på jobb, men inte alls så mycket att göra , alla barnen har borstat tänderna & vi personal sitter mest & snackar skit. :)

träningen igår har verkligen gett sitt, jag har träningsvärk. ;D skönt.



ska snart in & lägga ett barn, ville mest bara lägga ett inlägg nu, kanske fortsätter när jag kommer hem.
kolla gärna helenas blogg, hon är sjukt underbar :) ! (skrivit om mig)  :D




hörs.

Grattis Mamma <3

Grattis på din dag idag, du är bäst


& ja, älsklingen fixade biljetter nu, VI SKA SE CELINE DION den 5 juni.  helt magiskt, de är en dröm jag aldrig trodde skulle slå in. nu är de bara Christina också, så :) ! Så de blir Jag syrran babe & magnus. Var ju inte meningen dom skulle följa med, men dom ville ; ) ! ih, 5/6-08 ska jag se henne, obegripligt.


iaf, börjat träningen igen efter mycket om & men, efter vatt sjuk & väldigt seg så har vi kommit igång igen :) !


men nu ska jag in & mysa med babe, Puss : )





image234

Sicken helg.

jobbat & jobbat & fest & födelse för mamma :)

& jag är så förbannat trött ska jag be och få tala om. (men de är jag alltid) Jobbe imorgon också, fast börjar inte försen nio så de är okej :) kan gå upp kvart över sju. sköönt. . (lite sovmorgon så) ; ) ska snart prata med syrran igen på msn, & sedan blir de bara slappa, är sååå trött idag. jag brukar ofta gnälla på min jävla trötthet, men idag tar de priset. men jag är kung ;D

annars igår firades patric, de var trevligt, men de blev en tidig kväll då jag började sju idag, men det var himla trevligt. . : )

idag firade vi mamma som fyller år imorgon & nästa år åker vi till ngt varmt då hon fyller jämt :D kan de bli bättre, hela familjen på utlandssemester då sessan också är med - ääälska.
& ja idag fick jag träffa älsklingen :) mosters allt.

isch, är inte så blogg sugen faktiskt. kommer kanske mer sen : )

mys.

i tors fick jag ett mess av helena & vi begav oss ut på väla vid halv åtta, det var mysigt att få vara din nära den lilla stunden. Tack.

igår var jag hos sonia, träffa den lille söta johan, Oh mys med en lite bäbis :D ! wie.

annars jobbar jag idag, Igen , jobbat 3 helger i rad nu, sinne.



hörs mer sen.



jag saknar gamla oss. .
jag älskar dig.

madelen - de är jag.


mitt namn är madelen, & jag är född en torsdag i april -87. alltså är jag 20 år. mina första år spenderade jag hos en dagmamma, & efter det skulle jag börja skolan. gick mitt första år på margaretaskolan (då vårt klassrum på ga höll på att renoveras) efter de året fick vi äntligen komma in till vårt nya klassrum på Gustavadolfsskolan. gick mina sju år där, då mamma sen tyckte jag skulle byta (tyckte hon hela tiden, men jag var som jag var ;D) så gick med på de tillslut & de blev 2 sista år på Elinebergsskolan. . trives väldigt bra i min klass måste jag säga, så ångar inte mitt byte, visst man hamnade med dom lite tuffare på fritiden, men som barn då tyckte man de var coolt. Jag har inte direkt fått någon skada av de, så det var nog inte så farligt ;D ! Iaf mitt byte gjorde så jag fått en vän för livet - Cattis. Iaf, efter dom 2 åren skulle man byta skola IGEN, men nu skulle man dock välja en linje också. & sen jag var lite hade jag velat gå BF, men ändå blev de llite klurit när jag skulle välja, men jo jag befann mig på Filborna - BF programmet när de var upprop. Jag ångar inte en sekund.  dom 3 bästa skolåren i mitt liv - utantvekan. Har verkligen haft så mycket skit för oss, & roligheter vår klass. ena dagen var vi alla vänner medan nästa dag vara alla ovänner. vi var inte ngn annan klass lik & de fick vi höra dagligen av våra lärare, men dom älskade oss :D & vi älskade faktikst dom, fast vi inte visade de ;) haha. visst hade man tuffa dagar i skolan då man bara ville spotta på alla, men jag kände aldrig att jag ville ge upp. jag kände att detta var någon för mig & jag älskade faktikst att gå till skolan & träffa min klass. & jag saknar de än idag. När vi sprang ut från skolan den 9;de viste jag inte alls vad jag skulle göra. . Jo åka till bulgarien med tjejligan, men efter de. . så jag hamnde på ngn kurs & där satt jag & sökte massa jobb. men fick inget. så en dag när jag var på arbetsförmedlingen ringde min telefon (ca 3 veckor efter skolan) & då var de vätten , /där jag jobbar med förståndshandikappade barn\ & jag fick jobbet direkt efter intervjun. Majcus i min klass hade tipsat mig, : D ! & efter de, ngra veckor så ringde Billesholm /förskolan jag jobbar på\ & hörde om jag var intresserad. så åkte dit & kollade lite, & dom gillade mig också, så fick vara kvar & idag fick jag ännu mer förlängt, : ) ! & för 10 månader sen träffade jag babe, nu bor vi ihop. . vem trodde de ? : )
& 05 fick jag ju en underbar systerdotter som jag älskar djupt. hon är de finaste i världen.

det var lite kortfattat om lilla mig :D ! vill ni veta mer är de bara att fråga !


image233


jag har alltid varit lite galen, & kommer alltid att vara : )

höstväder.

jag kom fram till idag att jag hatar hösten.
den gör mig helt skadad.



jag skulle egentligen inte alls känns så här om de inte vore för hösten, jag hatar hösten - idag. för jag har inget annat att skyla på så då får de bli de. . dagen har varit bra annars, bara jag som konstrar runder. 
& jag fick förlängt också, till 31/6 . Inte illa, dom älskar mig. :D samma schema & procent, så man slipper gå ner & jag är fortfarande inne på masken. sköönt : ) härligt.
nu är jag hungrig också. de var väl tusan, ska ta mig ngt ätbart.

image230

RSS 2.0