GOTT NYTT ÅR.

sista dagen på detta året (jag har alltid ångest på nyår, allt är så nytt imorgon)

jag sitter här nu, klar :P ska vara iväg kl sju & JAG är redan klar, inte ofta : ) iaf, så har jag ont i magen, precis som om de kommer hända ngr imorgon, en vanlig tors. Men jag hatar nyår iaf, men måste firas ändå? Aja, nästa är jag miljonär & bor i grekland ;) ! Ta det lugnt ikväll, ta hand om varandra, på årets sista onsdag - ååångest!


GOTT NYTT ÅR.
Pussar & kramar

-/ Ð i v a ♥

Jobba på min semester.

idag ringde telefonen 08.40- först har man inte kunnat sova pga att folk BORRAR mitt i natten, IDIOTER. & sen ringer lilla anna-lena ;P pratar in på telefonsvararen & frågar om jag kunde jobba från 15-21.30. Hm, jodå. de fick jag ju göra. & inte nog med de, så ringde hon IGEN (hon ringer mest för att hon tycker om mig så mycket ;D) så då fick jag hoppa in kl 13 istället.. skönt att jobba lite under semestern. :) Faktikst.

slapp jobba imorgon, phu. ska bli skönt att vara utvilad en nyår. . :P förra året jobbade jag nyår + nyårsdag. mådde INTE bra nyårsdag, så var inte mycket till hjälp då, haha. . självförhållat? Nääej. ;D
blir jobb på fre också, & inte nog med de, ska kolla lägenhet på tågaborg :D 3;a- & de värsta är att detta känns så jävla bra, det är nyrenoverat badrum + kök. ;D Hoppas de kan vara något & den kan bli VÅR om vi vill ha den *håll tummarna*
skulle vara så sjukt bra, vi orkar inte mer nu. . det är hopplöst nu ! Jag kan tillochmed börja gråta så vi kan få den ;D ! SNÄLLA, ge oss den om den är fin :D !

känns inte som nyår imorgon, mår illa dessutom. jag lagade maten på jobb, & de flesta som känner mig vet att jag inte är såå duktig på matlagning ;P ! iaf, köttfärsen blev duktigt stark & de fixade inte min mage riktigt ;P & alla drack minst 3 glas vatten var ;D hahaha. Susanne tyckte den va god iaf, vet inte om hon sa så för att vara snäll, moha. den var god, men stark. : )


Iallafall alla mina vänner & ovänner, ha en förbannat bra nyår. för de ska jag ha :D Pussar & kramar till er.



-/ Ð i v a ♥



tvååridag.



tjugofyramånader idag med dig, jag älskar dig.  ♥

-/ Ð i v a ♥

13.30

upp & hoppa lixom, jag hade lätt kunnat sova längre.
(vaknade 13.30)



igår va vi istan en vända igen, (& nu får jag sluta shoppa.) Senare åkte vi hem till Johan & Emelie, killarna spelade poker & vi tre brudar bara tjattrade ;) Mys, sen åkte vi ner till stan, hamnade på hampan. & en timme innan stängning hamnade vi på tivoli, den timmen kändes som 3. så lite valuta för pengarna :) annars, lär nog inte bli så mycket festande mer nu, ja nyår. men efter de. . nu har de vatt jul & så.& varför är de så mycket fest då ;P?

aja, idag sitter jag nu vaken sen 45 min, snart hoppa på att städa lägenheten. ska bli otroligt skönt. :) Rensade garderoben igår. Jävlar med skit där var, eller skit & skit. sånt jag inte använder. . så nu står där 5 säckar med kläder (lite från innan också) ! Phu. ska ordna en loppis. . ngn som vill hänga på ; ) ?

haha,du är så sjukt skrattretande, tvungen att gömma dig bakom dina vänner igår? Haha, komigen, trodde fan du var lite mer mogen, men icke. kan inte mer än skratta åt dig. du är fan pinsam. riktigt jävla pinsam. snart 22 år & kan inte stå för vad du håller på med, Mogna för helvete. Dock är du ett sååå avslutat kapitel nu.

som sagt, sitter med mina mjukisbyxor, - hellokitty. =) & duntofflorna. Loove. idag ska vi verkligen inte göra ngt förutom att städa. slappa i soffan & glo ngn film kanske, :) ! mys, behövs ibland.
naglar imorgon, gör inte ögonfransarna, dels för jag är känslig mot saker jag inte vet vad de innehåller, plus jag har inte så mycket pengar till de. ;/  :(


ha en bra dag :) KRAMAR

-/ Ð i v a ♥

rearearea.

mmm, de bästa med juldagarna är väl ändå rean, jag älskar de. dock är det inte lika kul att så många andra också älskar de ;) iaf kom jag hem med ngra påsar. bigboo kom hem tomhänt. ;)
åkte ut till väla, smoooockat med folk. Alla är ju som gamar också, sliter & drar i kläderna, orka?
hittade så sjukt söta duntofflor till prinsen, sååå sjukt söta. Kunde gå därifrån, så dom fick följa med hem :)
hittade även en body på united colors of benetton, & en tröja till snäckan. =) sen hittade jag kläder till mig själv, 2 tunikor, en tjocktröja,  & underkläder. hemma efter en stressad dag på väla, & jag ska snart hoppa in i ett bad, mm ;)

   
är dom inte bara så underbara :)


igår var vi hos Calles pappa & firade lite jul. Fick en klocka jag ville ha =) Tack!  efter de viste vi inte om vi skulle vara hemma eller gå ut, Togge kom ner iaf. . Jag började dricka grogg. Jag kan inte, det är så vidrigt, mådde illa som fan. så fick byta med togge. han fick mina groggar & jag hans öl. mycket bättre. Nästa anhalt var tempel. . 160 spänn för att komma in, Phu! iaf, jag fick betala för boo också, 320 spänn åt inget. :P hahah, man lever bara engång. Där var så soft i början, sen kom där så sjukt mycket folk- blev panikartat. gick ut vid halv tre, togge skulle hem. Vi ville gå hem, men ändå inte. följde togge till kebab house, men vi ville inte hem sen. så vi gick tillbaka :P haha ! gick sedan vid fyra tiden, & jag somnade innan jag var i sängen kändes de som ;P !

annars, förlorat en vän nu. . hon är inte värd det. från att varit bästa kompisar i ca 5 år & sen bara skiter i att höra av sig när hon är hemma. . är den en vän? & så skyller hon över de på mig. . komigen. tyvärr iaf, men inte ska man gråta över spillmjölk.

ha en underbar fredag, & ni som ska ut, ta de lugnt. jag ska bara ligga i soffan & glo på guitar hero, babe fick ju de i julklapp. . & de spelar från vi går upp till vi går & lägger oss. ;P  ha´re bra :D

-/ Ð i v a ♥

Jul Jul, strålande jul.



solen lyser & jag kan beskriva gårdagen med ett stort ord - UNDERBAR!

vi alla var samlade nere i staffanstorp, ja dock utan Katta & Micke då, men vi alla andra var där nere. avnjöt god mat & massa fina klappar. . & spel mot kvällens slut. kunde inte bli bättre. :)
Jag fick rycka in & vara tomte också, & det var rätt så svettigt där under masken ska jag be & få tala om : ) :P

kommer lite bilder från gården, En bild säger mer än tusen ord :)






























Jag fick i julklapp en massa som jag önskade mig, Mexx parfymer. DKNY´s nya parfym. morgonrock. pengar. choklad. massa presentkort. dumtofflor. armband. skoskavs plåster, ; ) säkert glömt något. man jag är sjuktnöjd. fick allt jag ville ha =) ! TACK alla  ♥.

idag ska vi fortsätta med lite firande hos calles pappa. : ) där ska jag också få julklapp. Nu ska jag snart göra ve mig lite. Hi. Hörs sen, & jag hoppas er julafton var lika mys som min. Ha de super bra.


-/ Ð i v a ♥

maarry christmaaas.

a l l a.

började redan idag lite smått. :) moster katta kan inte kommer ner till Onka & Magnus imorgon så vi startade idag lite hos morfar =) ! MYS! Julmat & massa fika, (alltså den där förbannade klänningen kommer a l d r i g passa ;S) hård diet i mellan dagarna. phu. .
iaf var det jätte jätte mys att träffa släkten. . dock kunde inte micke komma. . :/ synd.

iår fick calle mandeln i gröten, va innebär de ? Haha, syrran tycker att vi ska slå ihop vårt bröllop & gifta oss på ishotellet, GALEN ! ;)

C fick den största paketen, varför är de så. . minst får störst ? ;) så va de när jag var minst. (& de är bara tre år sen). :)
& nästa år är det lillen - : ) & dessutom kommer HAN fylla år först på året nu, snällt- tar bort allt från mig ;) jag överlever för de är de bästa som händer. Mosters prinsessa & prins. . ♥

nu ska jag snart hoppa ner i bingen, & vet ni ? Jag fått öppnat två julklappar nu, MOHA ! Klockan är julafton. PUSS!




-/ Ð i v a ♥

dålig uppdatering.

& jag har ingen annan än mig själv att skylla. . :P

katten har bajsat & den aromen mötte mig när jag kom hem från att varit & slingat mitt hår hos steffi, ÖOORK..
fifan va äckligt det luktar. & hon bara njuter, tror hon fattar ! :P

helgen som varit har vatt bra : ) Fredag kollade vi på film hos togge, & lördag gick vi ut. . & vips. min förkylning blev bättre, (är alltid så när jag dricker alkohol, hahahah) Bara näsan kvar nu! Men hur många är inte förkylda i näsan lixom :P ? & Hamnade på tivoli & det var rätt soft, skadade min handled efter att hopplat runder som pippi (?), fattar inte va jag sysslade med ;P kul hade jag iaf & de är ju det som räknas. Hemma vid 4 tiden, tvigade in Lina också ju så hennes morfar hämtade henne då. Somnade rätt så fort & vaknade vid 10 tiden, låg kvar i sängen till närmare tolv. Mys! sedan ner & handla, & sedan tvingade jag bigboo att baka med mig, MUUMS! Dock tyckte vi inte det var kul & baka pepparkakor, så vi kastade halva degen, moha! Lussebullar - STORA! & så gjorde vi chokladknäck. Muuums, svaaajn goda.

Tror dock jag sovit för mycket i helgen, dock är jag utvilad vilket som är mycket mycket bra, känns som längesedan jag var de. Men iaf så fick jag ju öppna idag, 05.20 går jag upp då, men ca 04.40 va jag klarvaken. Haha, vände röven till & vaknade sedan 05.00 -pigg. Så 05.15 gick jag upp. sjuuukt. :)

annars imorgon firar vi lite julafton hos morfar, moster & micke kan ju inte komma ner till onka på ons - julafton, så vi firar lite med dom imorgon, dock jobbar jag till fyra. . så får komma dit så fort jag kan. Idag på jobb så gjorde vi pepparkakor, det var dock kuligare där ;) stooora hjärtan. Skrev barnen namn med sån glasyr. . kul =) får se vad vi hittar på imorgon när vi är tre barn ; ) ngt kommer vi nog på.

annars läste ni rätt, jag har färgat håret. eller slingat de. :) gillar de. inte mörk & inte ljus nu, mittimellan =) . Hihi.
Nä, ska ta mig en chokladknäck & sedan luta mig tillbaka i soffan ; ) !

-/ Ð i v a ♥

Halv tolv.



Var hemma hos togge igår & glodde film, saw fem & sedan ngn komedi som inte alls var så rolig- :P
tyckte saw filmen var helt okej. & de lär komma en sexa, kommer komma hur många som helst tror jag.

annars idag vaknade jag HALV TOLV, fattar ni :P ? Jag sov länge, & fortfarande så jävla förkyld. Varför ger de inte me sig, fattar inte. Måste bli frisk nu ju. Huvudet är tungt & näsan rymmer mer än 5 liter snor. :( .

annars, pluggat lite lite matte också, fattar inget när man mår såhär. & det känns lika hopplsöst. Helt seriöst tror jag inte jag kommer klara de. Det är sjukt svårt. SJUKT svårt.
bajs är de.

nä, nu väntar jag på bigboo som ska hämta nycklar till hans mammas katter, dom åker till polen idag, & är borta över jul =)

hörs sen :)


-/ Ð i v a ♥

big time.



jag säger väl det, förkylningen är väl på bättrings vägar, men fort lite dålig. Buhu.


Har helt & hållet glömt bort att berätta att vi skulle kolla lägenhet idag, sagt & gjort. Men nä, inget för oss inte, hade bott ovanför danne, + kaklet var helt en miss, kändes inte alls som oss. att vi skulle kunna bo där. . nja, vi letar vidare. Skulle ringa mäklaren om vi ville ha den eller inte, ska passa på & fråga om där finns någon trea då. Vi vill ju bo där ett tag isåfall, inte hålla på & flytta på oss hela tiden. Dock hittade jag en SVIIIN fin lägenhet, dock dyrare ; ) Ha, men trivs man så kan man säkert lägga de extra.
Får se om vi ens har tur & komma & titta på den. Hm. .

annars idag blir de saw film hemma hos togge. softa. får se vad som händer efter de. Annars idag var de "jul avslutning" på jobb. många barn som har ledigt från & med idag. : ) mys. jag har ledigt från den 29. då ska naglar & ögonfransar fixas, ha : ) Lite nervös, men de ska nog bli bra :D !

 


Får nog hitta en ny klänning till nyår, har nog gått upp sådär 4 kg bara idag, phu va gott de var med julmat. Hahah ! Mums, åt så de sprack nästan. & till tomtegröten fick vi jordgubbar, MUMS!



nä, nu ska jag softa lite innan togge hör av sig. . ha de så bra alla : )

-/ Ð i v a ♥

Min jävla hals.



Nu har jag ätit glass så jag måste springa på dass hela tiden, alla ni som känner mig vet ju att jag är laktosintolerant & har man då ätit 6 päronsplitt så är de rätt kört, ! Allt för att halsen ska må bra, men tji. Iof så känns ju halsen bättre ;P men ändå, haha.
Förkyldningen & skit är samma, men jag ska nog bli bra ;)






-/ Ð i v a ♥

jävla snorunge.



Fan va trist det är. Lovar jag kommer ligga med halsfluss till julen, TACKAR som kommer. *peppar peppar tar i trä*
jag har så jävla ont, FAN. Blir aldrig av med det. . Vatt sjuk länge nu också, OH vill bara gråta. & jodå, tro inte jag ska ligga i soffan, nä för jag ska ut på väla & införskaffa mig dom sista julklapparna. jävla skit. men när de är klart så har jag bara bigboo kvar, för honom kan jag inte handla till idag när han är med.





Jag har så jävla ont i öronen också, FAN ! Oh jag är så gnällig.
sjukt gnällig, babe bara tjatar på mig att jag ska bli glad, hahah. . Jag är gnällis. Varm trött & ont i mina öron. & bara så alla vet så smittas öroninflamation ;) haha, jag & sofie har spekulerat lite i det, & så googlade jag på de nu när jag har ont i öronen, & där stod de att de smittas. . ; P bara så alla vet iaf.

nu är han hemma & klar, så bara för mig att packa ihop & bli klar, ha. . Hörs sen. Kisses.


-/ Ð i v a ♥

Ullared,

när åker vi igen ? ;)


hemma efter Ullared idag, mmmme like. hittade massa olika saker, bla ett ROSA regnställ för 198 kr. super bra, älsklingen hittade en super fin jacka, (haha, & hans kommentar när vi kom hem, Du kan ju låna denna när du blir gravid, för den va lite stor) Okej? knäppboll.

Hittade lampa, tavlor ngn kofta, jacka till mamma & strumpor. & massa smått ploj. :) Jag gillar Ullared, Moha ! :)
Nu är Togge här, vi ska äta kebabsallad, : ) mums. & han får berätta lite om resan, sedan lite sängen. & imorgon är de jobb. 7 dagar kvar sen semester. . längtar jag eller, JA! Behöver verkligen vila upp mig lite nu känner jag, umgås med vänner, familj & bigboo. & inte bara de, Julen är snart här. : ) Har några julklappar kvar sen är jag klar, Hääärligt.

tack för idag, hörs imorgon kanske, eller kanske kanske senare !


-/ Ð i v a ♥

Lucia,

Ute är mörkt & kallt, i alla husen lyser nu överallt de tända ljusen, då kommer ngn där jag vet nog vem de är, sankta Lucia, SANKTA LUCIA :D *morgon stämma* ;)


Igår va det lucia på jobbet först, mys. ungarna är bara såå duktiga, mys! Dock har vi nog magsjukan där nu, många barn som är hemma, phu. Hoppas man klarar sig detta året också. Klarat med rätt så galant måste jag säga, ; ) ! Rutinerad, eller va säger man, hahaha. (fattar inte vad jag ville ha sagt med de, skit samma ;P)
Efter vårt lilla Luciatåg gick vi ut med barnen, hade snöbollskrig, mmmme like ;D Lilit fick sig ngra rejäla, MOHA! Barnen var nog på båda sidorna, för ett två tre fick man en snöboll på rumpan av ett barn som va på min sida för 3 sekunder sen ;) ! Halv ett åkte vi ner mot nya tåg, Dolly skulle gå Lucia, sötaste unge. Hon var så duktig, & rätt som de var började hon dansa & digga på scenen ;) !








världens finaste tärna, ♥



idag ska vi åka båt, över till DK, dom har ju så fina julmarknader där, & då snäck är hos mormor hela helgen så löser de sig, ;) Imorgon bär de av till Ullared, phu! ;)
Nu får jag skynda mig, :) Hörs sen.

glömde ju, fick julklapp igår av calles mamma & paul, en friis & company väska ;) YEAH, så nu har jag två, plus en mössa från de märket, gillar det : )

-/ Ð i v a ♥

lite allt möjligt.



Idag har jag varit såååå trött, nästan så jag höll på att somna med barnen på deras vila, men sen gick jag ut & blev lite piggare, : ) dock är de fortfarande liiiite synd om mig, är så jävla förkyld. :(





annars idag har jag inte gjort ngt, har inte orkat. . totaltslut. Var hemma vid 18,15- & nu är kl kvart i tio. sängen snart, vekligen snart, Lucia imorgon på jobb ju :) ! 3år sen jag var de i skolan, dock känns de som igår, sa fel på dikten & skit, men de viste ingen annan ;) ! Moha, svimmade & skit, men iaf. . nu har man upplevt de också, framröstad & allt *skryter liiite* ;P

Nä, slänga mig brevid bigboo i andra änden & glo filmen han satt på, kommer somna, men va gör de : ) ? 

-/ Ð i v a ♥

phu hu.




snart alla julklappar köpta, phu. Har sprungit som en blådåre runt stan, Sessan kommer ju få så många paketer, ljuger inte om där är 10 st. Så mycket fint hittade jag, ihh.
annars har jag nog feber nu, känner mig som en snorunge som springer runt med en 11 under nästan. muuumms.
Bigboo kom hem idag, så då fixade vi lite brända mandlar & rockyroad. Tycker inte om Rockyroad så mycket dock, men brändamandlarna kommer snart vara slut. & jag som skulle passa i klänningen.
Tji kommer jag få.
Får ta en säck över huvudet, eller något.

Aja, nä snart sängen så jag orkar med imorgon.
hi, sov gott !



-/ Ð i v a ♥

skulle behöva. .



kräka av mig en heldel, men de går ju inte riktigt då folk som läser denna blogg har inte me det att göra. så kanske också öppnar en lösenblogg där man kan skiva av sig exakt allt, hade vatt skönt. iaf en dag som idag.


idag när jag slutade köpte jag julklappar, 2500 kr,& inte klar, ILLA! Phu, iaf nästan klar, morfar är klar ! :) Var ju tvungen att köpa en julklapp till mig själv också efter allt slit ;P en tunkia. Jätte söt.
& nu är jag bara så trött TRÖTT ! Måste sova, & mycket. Barn halv sju imorgon, kommer som ett levande spöke, phu. känner mig febrig & skit också, tjock är jag också för den delen, såg de när jag prövade klänningen jag skulle haft på nyår, TACK för de svullomadde.
Iaf, är så trött så allt blivit negativt, kul.

nä, ska slänga mig på soffan nu lite, ha en skön kväll, ursäkta för mitt tråkiga inlägg.

-/ Ð i v a ♥

för lång tid sen. .


Sofie tycket jag var tråkig som inte uppdaterade, så nu får ni en liten sammanfattning om helgen :D


fredag, lillaIvana blev 22 bast, fest på det. Mycket kul bara att jag fick magkatarr(stavning) & vi åkte hem vid 12 snåret, somnade på sekunden ;D

lördagen var vi på blomsterbinderikurs, Jag mamma & syrran :) mamma fick ju det av oss när hon fyllde 50, det var MYCKET trevligt, blev mycket fina saker. efter det så åkte vi hem till syrran,fixade med julgodis, MUMS! Brändamandlar, knäck, ischoklad, nöttermedchoklad, & ännu mer, undrar hur mycket som är kvar till jul ;)

 
mina saker jag gjorde på kursen :)


söndag jobbade jag, phu vilken morgon. jag slutade tre iaf, jag & anna-lena tog varsitt barn & gick till fredriskdalsjulmarknad där jag sedan mötte upp familjen. MYS! sedan firade vi Magnus & sen gick vi hem för att kunna trycka i oss massa ostbågar, moha ;D ! det var mumsigt ska jag säga, blev västa hysterin !

     

& idag blev de träning & solning, snart sängen. Har en jävla huvudvärk, & på tal om det så har den typ försvunnit. Har inte samma känlsa mer, men får ändå rätt så lätt huvudvärk. . :,(

sov gott alla :) PUSS

-/ Ð i v a ♥

ångest,

jag hatar matte, jag verkligen hatar det.
jag kommer aldrig bli klar, & jag har ont i magen, jävla röv.
hade verkligen tagit vilket annat ämne som helst. Jag klarar inte matte, jag gör verkligen inte det.
snart ger jag upp!

träning idag, inte mycket folk. skönt, kunde gå där hur jag ville utan att maskinerna var upptagna, dock kände jag av min rygg idag, KUL! Känner mig så jädra positiv idag så de är sjukt, not! Matten får mig verkligen att må dåligt. .
har suttit med den i ca 2 timmar, & jag har räknat 12 tal, & då är de med a,b,c,d. jag dör. jag gråter. jag vill inte!
Kommer aldrig göra några prov, för jag kommer aldrig komma dit, dom har nationellaprov den 9 dec, HAHAH. . & kommer jag sitta där ? Ohnä, aldrig kommer jag få vara där, & skulle jag hamna där kommer jag få skriva de 1000 gånger. .

Nä, nu ska jag sluta vara så negativ & fortsätta med min jävla matte !!!!!


-/ Ð i v a ♥ 

:( -





. . vad säger man, har tagit upp detta i ett annat inlägg, & fortfarande är det lika hemskt.
jag blir upprörd & förbannad, hur fan kan man bara göra något sånt här.
framför allt blir jagg väldigt ledsen, för vi alla vet att detta är en annans barn vardag. .
titta klart på hela filmen, & jag lovar er att era tårar kommer trilla, utan att ni ens märker det
.




-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0