Bölar.



Har ni inte sett denna film, MÅSTE ni se den. Jag bölade som en gris.. & visst jag kanske är lite känslig, MEN jag lovar att man kommer fälla en tår UTAN tvekan. Den är sådär galet bra, man vill bara se om den. Vilket jag ska göra snart igen. . Så så så så så bra! MÅSTE ses.

-/ Ð i v a ♥


rösta :D



Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

 

RÖSTA PÅ MIN BIKINI, för visst är den fin =)?

 

-/ Ð i v a ♥


blommor & bin.


Ni som känner mig kommer aldrig tro att detta är sant, men jag lovar- det är de!

Igår fick jag ett mess av christel som undrade om jag ville följa med och köpa blommor, vlket lät som en bra idé. Dock slutade summan inte på de jag ville, men vafan ;) ! I alla fall, vet ni vad jag gjorde ? PLANTERADE. Jag gick ut på balkongen, & med bara mina händer rörde jag om i jorden. & jag som hatar jord & alla insekter fortsatte och intalade mig att jag var vuxen nu! Hahah. . Jag planterade om alla blommor & så. är mäktadstolt över mig själv ;) !



På min regninga balkong :D


Mina omplanterade påskliljor ;D


Likaså mina tulpaner, dock ser bilden konstig ut ;P


närbild på Busan ;D hon ska vara med överallt !


TjockisBusan =)


sådärja :) nu äntligen kunde jag ladda upp bilder, hörs.

-/ Рi v a ♥

 


Okej, jag lever.


fast vi har nästan varit nära döden. Vi har då åkt på dendär härliga kräksjukan, mmmums! Vilken mysig vän de de där är. Calle var nog den som var mest sjuk FAKTIKST! ;) han kräkte som aldrig förr, & jag sprang på dass. Kan ju se de hela framför er, en kräker en annan behöver gå på dass. ILLA! Dock gick ju min lilla Biggy ner 2 kg, han försvinner snart. Men stolt är han, för nu ska han bygga muskler. jag kommer vandra runt med ett muskelpaket brevid mig på stranden nu 2010, medan han kommer få ha en fatto brevid sig ;) men de är väl lugnt, förhoppningsvis är väl kärleken blind ;P !?

men annars har det varit fest, & som sagt. JAG TÅL DE INTE LÄNGRE. måste sluta med detta nu känner jag. Nu får jag dricka vatten hädanefter. Punktslut! En drink sen är jag fullare än 3 aliksar på Ga-torg. Jag fattar inte vad som händer. . haha. Dock hade Calle ett gottskratt på söndag, medan jag satt med mössan ända ner till halsen. Men, jag lever bara engång, & skönt är väl att jag lever denna gång. & de som vill skratta åt mig, NI FÅR :D för jag skrattar med er ;) ! Haha. . Faktikst kan jag vara rolig ibland. & innan festen var det 1års kalas för Milton =) !
han fick massa fina paketer, & babe valde hans paket från oss, en body & ett par jeans. Han börjar kunna detta nu. Först väljer han till Lillfisen, & nu till Milton. ;D

nej, nu måste jag göra ve mig, men ni vet att jag lever, & så. Nu ska jag träffa Becca. Hörs, tjing.

-/ Ð i v a ♥ 

Vaken.



men en retlig huvudvärk, usch! De gillas inte alls. . idag ska vi först till Milton som blev ett igår. :) myspys. sedan ska jag hem & vila lite, hoppas på att huvudvärken släpper, & sedan ska jag göra ve mig inför ikväll. Kommer dock bli en lugn kväll för min del, imorgon måste jag upp rätt så tidigt och börja skriva. . + att jag är förkyld också. . känns inte som jag vill bli ännu mer.

& igår fick jag en liten paket (födelsedagspaket) av babe när vi var på väla, vill ju ha en skinnjacka. & vad hittar jag inne på H&M. JOO, en skinnjacka. :D skittuff :) ! Haha. .  Så nu kan han inte säga att han inte vet vad han ska handla till mig ;D !

Nej, ska röja upp nu, & sen börja göra mig i ordning. Hörs mina vänner, & ta de lugnt ikväll :)

-/ Ð i v a ♥

nu får de fan vara bra.



Nu är jag trött på skolan. . & jag menar det. Nu hade jag kunnat hoppa av & skita i vilket. Inget funkar på skolan. . Vi fick veta, klarar man inte grammatiktentan skulle man få göra om kursen. Men inte om man inte klarade analysen. ingen som infomerade om det! & vår envisa lärare vägrar att Godkänna mig & Frida, hon är bestämd! & visst, vi kan ta ett U , men fan ska vi inte göra om kursen! Glöm de. . Idag var vi så arga, så jag ringde studentkåren, & vad visar det sig? Jo, att de finns tentaregler, & då visar de sig att man inte får göra såhär. Men nu ska jag inte ropa Hej i förskott!!! Men ändå, de är fel. .

Så förbannat fel dessutom. Vi går fan på högskolan nu, borde man inte få känna av det. . ? Nu har vi hamnat på högstadiet IGEN! & det värsta är JAG BETALAR för detta!!! Men får se efter helgen vad som sker. . kanske hör sig Lisa från kåren av sig. bara att hålla tummarna. .

& nu idag är de fredag, ska strax inta soffläget & njuta. Imorgon är de Miltons 1års kalas. & på kvällen är de Daniels 25års fest. & jag ska hinna påbörja min tenta också - jag dör lite!

Ha en mys fredag, Puss

 

-/ Ð i v a ♥


ändrar & har mig!


          
nu blev jag trött på min blogg, ;P så nu håller jag på att ändra & ha mig. : )

& nu har mitt hår blivit fint igen, hih. bästa steffi kan fixa hon : ) !! Rekomenderar henne starkt mina vänner- hon är så bra, ♥ ! oh mitt lilla hår, hahah! usch vad jag är dum mot det, :D ! Men nu är det bra igen, wie. 

                                          
                                                                       mina fina hjärtan, ♥



nu har jag inte så mycket att skriva mer :D hah. Jo justja, vi funderar om vi ska åka iväg första veckan i juni, tänkte till calella. men vi vet inte. :D ! har fått många förslag till turkiet, men får se. ;P babe han är rädd för Turkiet :P ! så vi får se : ) !

puss.
-/ Ð i v a ♥

 


Rödhårig.

Vad hände. . ?

Haha, tanken var att jag skulle mjukna mitt blonda hår. & vips, vad händer? Jo, jag blir rödhårig. . hahahah. Okej, inte rött, rött. Men de är sådär kastanjrött. Men på tors så ska jag till Steffi och fixa de. & sedan ska hon enbart få fixa det! Jag kan inte hålla på och förstöra mitt hår :P haha! Så nu så.. det var ju just därför jag färgade mitt hår från första början. Just för den förbannade utväxten, :P & vad gör jag.. Färgar om det blont :P ! Oh, inte alla hemma ;) 

men nu ska BARA slinga de. Steffi har fått i uppgift att hålla mig i örat. . de lär kosta lite mer, men å andra sidan har jag nog lagt 200 spänn nu bara & de är helt tokigt. Så då kan jag lägga 200 till och få de BRA! Dessutom fyller jag snart år också :) ! 

Idag har jag varit ute & gått hela dagen, skippade därför träningen idag lite. Men imorgon måste jag. så efter skolan ska jag dra direkt :) ! Först tog jag en runda själv, gick 2 timmar. Dock lite kallt, så ja mamma. Du hade rätt ;P ! Sen frågade Malin om jag ville med ut & gå med henne & Milton. :) Såklart.

nu ska jag slänga mig på soffan. & sen kanske bara vara. . gött. =)

Puss, från rödhårigamadde.

-/ Ð i v a ♥

värdelös :P



totalt värelös med bloggen ;) hahah!

Har hänt lite sen jag skrev sist, Jag klarade TENTAN :D WIIHO, kan säga att de var en sten som föll :) så skönt. Slipper göra om kursen nu! GÖÖTT! & vad har mer hänt, hm.. glömmer så lätt- :P ! Gammal tant. JO MEN SÅ KLART! Min dator har hittat hem igen. Fått tillbaka livet efter har varit hos doktorn :) ! Är så lycklig. Nu kan ka skriva på mitt lilla hjärta ;) ! Oh va flummig jag känner mig :P !
Nej. nu ska jag dra på träningskläderna & ner på friskis för ett litet pass. . Spinning =)
Hörs sen när jag har något vettigt att skriva ;)


Puss.
-/ Ð i v a ♥

50 års fest =)



I lördags var de fest =) ! Malin och Niklas hade sin 50 årsfest. Vi började på Mollbergs, i deras svit. Lite fördrinkar, och jag kan erkänna att jag håller inte måttet mer. Hahah.. himmel. Börjar man bli gammal då? Vi gick sedan ner till Helsing där kvällen fortsatte med Mat, dryck & super trevligt sällskap. & joo, jag kommer ihåg allt, fast drickan satte sprätt på mig! Hahaha, himmle och pannkaka. Tål inte mycket nu för tiden :P !  Är det då man ska börja tänka på familj ?? HAHAH ! Kommer ihåg att jag också skulle bli en Milf med Malin & Sara. HAHA ! Super kul kväll. Klockan var inte mycket när vi steg innanför dörren här hemma, kvart över 00 tror jag ;P ! men de räckte. Jag kan inte börja dricka så tidigt :P. Annars brukar man börja vid 20 och gå hem vid 3 tiden, vilken de blev undefär nu också om man tänker på när vi började !  ;)

jag har stulat lite bilder, så bjuder på de. Min kamera dog ju, lyckat! men några hann jag med att klicka. Ska bara veta hur jag kan lägga in dom :) ! Får vänta på mannen i huset :D

Det FINA värdparet, ♥


Fina tjejskaran :)


ett försök till en bra bild ;)


Har aldrig sagt jag är normal ;)


Jag & min älskling ♥

Nu ska jag duscha efter att ha varit super effektiv, storstädat, pluggat & ätit :P dock ska jag äta lite lax nu =) !
Puss

-/ Ð i v a ♥


skånetrafiken.



ikväll är jag inte att leka med, jag är så förbannad. Åk kollektivt skriker de, men hur bra går de ? Jag skulle ta tåget 17.38 ifrån malmö för att vara inne 18.32 i hbg. Kommer till centralen, tåget är sent. . till 45. Ok, inga problem. jag skulle hunnit till mitt pass med den tiden ändå. Men sen ändras tiden till 48. . & när väl tåget kommer in 50 har vi INGEN som kan köra tåget. Seriöst, där satt vi innan de kom en som kunde rulla iväg oss.
& ibland kan faktikst tåget köra in lite tid, men icke. . istället blir vi bara mer och mer sena. OOOH, jag missar passet och är bara så arg, kunde lika bra tränat med syrran idag då ju! men man litar på trafiken att de ska gå. + att jag tog ett tidigare tåg JUST för att komma i tid till mitt pass !!! men icke.
& så tror skånetrafiken att de kan värdera min tid med ett jävla busskort som man dessutom bara kan använda EN dag, ooh nej! nu får väl för fan skåne också göra sig förberedda inför vintern, nästa vinter borde fan alla tåg gå i tid ! Oh ja, jag är så jävla piss. .


aja, nu så struntade jag som sagt i att träna, så nu sitter jag här nyduschad och bara gnäller. & jag får lov att göra de, för jag är så arg. PÅ RIKTIGT!!

Ha en bra kväll ni andra.

-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0