trött ?

eller bara pigg nu ?
råkade slumra till en kvart idag ;P så de kankse räckte ? ;)

måste dock sova ändå, eftersom jag ska jobba inatt igen : /
men följer nog med mamma & morfar ändå :)  orka sitta här ?
 
jag måste borsta mina tänder, bara så ni vet , jag luktar väldigt illa i munnen -.-




tack för mig, & inlägget innan hjälpte.
: )




jag älskar min älskade älsklingsboll.

avskrivning.

måste få skriva av mig idag, annars spricker jag.
läs om du vill, ingen tvingar dig.

jag känner inte igen mig mer. . jag är stressad hela tiden, konstant. finner ingen ro i kroppen. . har knappt sovit något i natt. har inte kunnat, vaknat & vridit på mig. somnat om & vaknat igen - kallsvettig.
ibland känns de verkligen som man inte får ihop vardagen.  hinner knappt träffa mina vänner, & vi träffas aldrig alla tillsammans mer. jag vet att jag inte är ensam att känna så här. . folk känner de samma, men dom vågar inte ta itu me det, för vem är de som alltid försöker samma alla ?  det var så skönt att bara få prata dom få sekunderna med Cattis igår, att vi känner samma. att man kan förstå varandra genom att bara titta på varandra. den känslan går inte att beskriva, att få rensade tankar genom att bara en tittar på en. det är jag & cattis, riktig vänskap som förstår oss på varandra då genom att beskåda varandra . jag kan bete mig som vanligt men Cattis ser direkt om de är ngt som inte stämmer. . & jag kan öppna mig för henne, just för vi har samma problem. & ibland blir tankarna starkare än aldrig förr, de är då man behöver de lilla extra. då man inte har den andra föräldern att kunna gå till, för att få den tröst man behöver ibland. det är då det är som svårast, 20 år utan en pappa men ändå känns de så svårt när man tänker på det. jag har varit van utan någon manförebild i som sagt 20 år, om man nu inte ska räkna med dom 3 åren vi hade med Staffan. men han var aldrig min pappa, jag ville kalla honom, men de gick inte, då räknas de väl inte ? hans fanns där, som en pappa. men jag kunde inte riktigt acceptera det. . jag älskade honom, tills den dagen.
& jag menar, det är ju inte att mamma inte funnits där. hon är en ängel som orkat stå ut med mig. orkat ta hand om mig då det var svartas för mig. hon fick mig på benen igen, följde med mig till olika psykologer & dylikt. min mamma har funnits där alltid. jag älskar henne, för hon är den hon är & verkligen visat mig att jag klarar allt.


kände mig alltid misslyckad som liten, viste att pappa hade stuckit pågrundav mig, jag viste, gick lixom inte att förneka. & tuff som jag varit i alla mina år, tänkte "han vet inte vad han går miste om den där råttan" nä, de viste han inte, för han brydde ju inte sig heller.  
 



förlåt mig att ni fått läsa detta, kan säga jag mår bättre av att få skriva av mig.  & även att jag fick träffa min älskade sessa idag en pytte stund, iof sov jag nog fortfarande när dom kom ;P men ändå :) fick träffa henne <3.



rebecca, snart bara 10 månader kvar - GUD hur ska jag klara mig ? 
saknar dig BUMBERmycket & likaså älskar jag dig.








/ fråga inget, detta är glömt.

jag älskar dig , älskling.

 

dagar.

som är svårare än andra. .
idag är ändå en bra dag.

folk frågar mig jämt nu om hur jag mår. . vadå undrar jag, men idag när jag tittade mig i speglen såg jag. all min glans har försvunnit. jag ser ut som en trött sliten gammal ngt, kan inte sätta ord på det. men ser verkligen skit dum ut. . varför har de blivit så  ? kanske bara en period. den går över snart. . jag hoppas verkligen, jag vill se ut så här. & att folk jämt ska fråga hur jag mår. för okej, jag mår inte bra alla dagar, (gör ngn det?), men inte så ofta som folk frågar mig heller.
jag ser ut som en tråkig människa, blek grå & bara trist. & jag HATAR de.

nu ska jag prata klart med alla på msn, sen ta bussen ner till min älskling.





PUSS, :)

angel.

ängel, du vet att du var mitt allt.




som de känns för tillfället - orkar jag inget mer. när jag väl sätter mig ner utan att göra något känner jag hur orken bara försvinner. folk på jobbet har frågat om jag mått bra, & jag mår bra, bara att min ork försvinner så hastigt ifrån mig & jag orkar inte göra ngt åt de.


men kanske förtillfället mår jag inte bra, jag vet inte riktigt vad de är som händer här. ibland känns de verkligen så jävla toppen - allt. medan nästa sekund känns allt verkligen, jag menar verkligen botten. & vad gör man då, låtsas som inget har hänt, vänder ryggen mot alla. . eller ska man sitta & prata om något man inte själv förstår sig på, för de är ju det, jag vet inte vad felet är, kanske bara är de något mönster som jag hamnat i.  & snart släpper de, & det blir som vanligt igen. jag kan hoppas & tro. .


jobb imorgon, skönt att ha något att göra, tankarna blir inte så starka då. jobbar från sju till sjutton. sen hem & ta de lugnt. & sessan kommer ju också. kommer väl däcka samtidigt som henne.

fan , har ingen lust längre till något, så ska lägga mig nu faktikst.





jag skiter i de mesta förtillfället. 
jag orkar verkligen inte bry mig :( 







ibland skulle jag vilja att man bara kunde ta semester från sitt liv.

bättre kan inget vara.

hur mysig helg har inte jag haft då : ) ?
ubermysig.


fredag
: jag & älskling skuttar ner till hampan för att mysa. & det gjorde vi, mös massa. gick hem & sov, älsklingen skulle jobba på lördagen.

lördag: jag möte upp syrran & innan de handlade jag SJÄLV inne på systemet :) hah. jag kan ju. sedan bar de mot laserdom, onka köpte presentkort & vi gick hem till Calle för att lämna mina saker. åter tog vi stegen ner mot stan & sedan hamnade vi på hampan. blev många öl & nya vänner ; ) he. så när älskling kom för att hämta mig var man lite rund under fötterna. in på OJ & handlade till vår piknik :)  & sedan hem för att stoppa ner sakerna i en STOR väska. promenerade ner mot margareta parken, väl där mös vi åter igen :) mat & vin.  men efter ett tag var vi båda mega sega så beställde taxi & åkte hem. iof in på 7 eleven först & sedan hem & glo tv, båda somnade på soffan ;P haha. vaknade vid 23 tiden, in på toa & sminade av sig, borstade tänderna & rätt ner i sängen. & sedan ringer telefonen , de var Cattis. Haha, ops, sorry glömde ringa : / ! & efter de ringde onka "vadå, SOVER NI?" ;p haha, japp. hela lördagen kändes jääättte lång. men hade jätte mysigt. : )

tack för en bra helg. & idag ska jag ner till staffanstorp, värsta marknaden ; ) ! he, åka ngn karusell med sessan min. :) uberskönt väder också ju :) & bara så alla vet så fick jag förlängt på dagiset, bara för jag är så jävla bra ; ) !


sen blir de nog en promenad när jag kommer hem, kan ju inte sitta inne i detta vädret, eller hur darling ; ) ? !
   image40     image41  


   image42       image43   



   image45        image48   



   image49         image51

                                       Jag älskar dig , kommer aldrig någonsin sluta med det. 
                                                                                (v)



                                       
















jag är snyggast i världen
             iaf -idag ; )
        

how can i love you.

Enrique Iglesias är kung :D !

efter jobb hoppade jag av på väla, skulle bara inom GINA TRICOT för att köpa mig en klänning. . sagt & gjort. :) gick ner till CUBUS, :D hittade mig en jacka , & vidare till LINDEX & där hittade jag mig en väska . . haha, sen gick jag till SMYCKA & köpta mig 2 par öronhänge. . så kände jag att när jag ändå var på de hållet kunde jag lika bra titta på H&M, där hittade jag en lite kjol till snäck :D ! & inne på INDISKA hittade jag även ett par söta skor, men icke. Baby & mamma hade blivit TOKIGA på mig ;) så de får väl bli en annan gång ;P !

Nu är jag bara sugen på att dra & sola. . så ska nog de.
fast de får bli efter glassen ;D mums. (känner mig som en sumo)




nä, jag är fattig. stackars mig. . :) ändå ska jag sola.




saknar min bajsdarling.
jag älskar dig.

Valborg.

helt okej. :)

grillning & sedan mys. & bussen, & utgång :) ! hamnade på stinsen för att kissa, & då möte vi på mesen som spelade som vanligt, fick dra bort togge där ifrån. sen hamnade vi på hampan, KRYDD mö folk ;P men vafan, jag klarar mig alltid. :P gick in för att beställa, & vips vem stod inte där & tog mig på ryggen, jo, tjockesebbe. Haha, Hej lixom , men han pallade inte trycket så han stack efter bara ngn få minut. Togge & jag beslöt oss sedan för att stanna kvar inne , FRÖS röven av oss. & dansade lite smått med allt folk runt omkring. HAHA. . sedan slog vi oss ner vid ngt bord, HEJ ?!

vi beslöt oss för att inte stå i ngn kö alls, (fast vi stod typ i 45 minuter utan att ngn hände) :S ! min älskling kom & hämnade mig & cattis åkte hem. Togge & frida åt kebab ;P !


det var rät lyckat ändå, mycket roligt som hände, folk man ville slå & spy på ;P haha. menvafan. vi klarade oss, vakterna var nog lite trötta på oss,jag & togge sprang & kollade köerna hela tiden ;P ! moha.




nu ska jag till min älskling & mysa :) ha de så bra.






PUUSSS :)




& de bästa med denna helgen är att min prinsessa har vatt hos mig :) UNDERBART .
jag älskar den finaste flickan i världen mest :)

RSS 2.0