Inte OK!



Jag tycker inte det är ok när en medelåldernsman står och klappar på sin tjocka mage och sjunger en truddelutt samtidigt, speciellt inte när man är på väg in för att träna! jag fick ångest, haha! speciellt när han tittade på mig precis som att jag skulle sjunga med. Döda mig tänkte jag! & de gjorde passet, utan tvekan! har inte kunnat gå ordentligt på 2 dagar. Det är bara så galet, & det sitter i än! Men nu jävlar är jag ju igång. Kreta om 2 veckor, här kommer jag, (eller vi ;D) !

Annars skolan går både bra och dåligt. . I den nya kursen går det bra, skitbra faktikst! har haft två examinationer nu och blev godkänd på den första, direkt! så jävla skönt. :D sedan den andra hade vi i tors, & vi fick så sjukt bra med respons. Vi fyra i gruppen bara log resten av dagen. MEN , (nu kommer alltid de förbannade MEN:et) vi tar inte ut glädjen i förtur. För lärarna kan ju faktikst hitta ngt som kan styra vårt humör! Men än är jag glad. Jätteglad, :) ! dock i den andra så sitter vi några stycken kvar med de arbetet han vägrar godkänna oss i, öhe. det är så tröttsamt! men de ska väl gå snart!


Igår var de samling igen, vi fyra. Jag carro emelie och helena. som förr (haha, typ 1 år sedan) Dock är de svårt att få oss alla fyra samlade tillsammans, då vi är åt olika håll rätt ofta! men igår hittade vi en dag som passade, ;) ! Vi satt här hemma och fixade oss och gjorde verkligen inget vettigt! efter lite rosé och öl så begav vi oss till stan. Hampan, & sedan cardan. Jodå, jag kom in, men shit!!! Nya tivoli, bara en massa äckligt folk som tror de kan dra och slita i en, men icke! & små folk som bara drälde runder, isch! Nej, jag förstår inte hur Emelie kunde få mig att övertalas att dra mig dit, haha! Först kön, & sen de skitet. Har inte vatt på cardan så många gånger, men jag lär nog inte gå dit igen. så mycket vet jag! Annars var det en mycket trevlig kväll. :)






Nu sitter jag och fixar med lite mat, kom på det att jag borde ju äta! Så lite spagetti och pastasås med extra vitlök, de kan ju inte vara helt fel. Dock vet jag att en sambo inte kommer bli så glad på mig, han får andnöd när jag har ätit vitlök. jättekonstigt! Hahha, men det får han tåla idag ; ) ! + att jag är så sugen på jordgubbar och mjölk, men de skulle han köpa med sig hem sa han, :D ! Hoppas på det =).

Idag överraskade jag mig själv med detta långa inlägg, förstår om ni blir trötta i ögonen ;) jag är i fingrarna, kramp! ;) Ha en super mysig söndag, för det ska jag ha. Puss.

-/ Ð i v a ♥


bla bla bla. .




Oh vad jag har ångest över bloggen, hahahah! men, jag har inte alls så mycket att skriva. Har umgåts med familjen, vilket jag älskar! annar är de mycket plugg, som vanligt med andra ord!
men snart är det sommarlov :) wwwie. ska bli så skönt.


nu ska jag bege mig mot soffan lite :) så vi hörs när vi hörs.

Puss.
-/ Ð i v a ♥


när man är glad, rasar det.


Vår skola vill inte att vi ska må bra, eller det är väl fel och säga att de är skolan. . men dessa pedagoger.

Jag förstår att lärarna ska vara där, lära oss och finnas till hands, men om man inte förstår, utan man har trott man har förstått, & gör så igenom en hel kurs, & nu i kursen ska man använda sig av det som man skulle ha lärt sig i förra kursen (vilket då visade sig att man inte förstod men som man trodde) så blir det bara pannkaka. & när man begär hjälp så får man INTE! för det är vår uppgift som student att lära oss det, MEN HALLÅ?? Ska jag säga så till mina elever också, "ledsen mina vänner, de ni lärde er igår lär vi oss bara då, förstod ni inte är de synd om er". Är det ens rimligt att säga så som en utbildad pedagog ? på riktigt. . för i så fall fattar jag inte.


Vill man inte på Malmö högskola skapa ett bra rykte för skolan ? vill man inte hjälpa sina studenter så de blir bra lärare ? VA FAN ÄR FEL MED DEN SKOLAN? Jag börjar tvivla på om det verkligen är värt detta. . Just nu känner jag att jag hade kunnat ta sommarlov, & skita i allt som har med skolan att göra !

Grejen varför jag är så upprörd är.. vi har lämnat in ett arbete. Fine, jag kan ta att han vill att jag ska ändra saker, inget med det! Men att han ändrar om min text så jag inte förstår, & vill att jag ska ändra ännu mer, JAG FATTAR JU INTE!
Jag är så trött på denna skola, & hela deras så kallade system. . vi tjatar om att vi ska kolla efter alla barns erfarenheter, om vad de har med sig i sina erfarenhetsryggsäckar. . JAA, men vi då som söker in? Ska man inte följa samma.. eller har jag missat det också, man lär ut en sak men undervisar en annan? Trötta mig. Just nu är jag så trött, kommer inte ens öppna mitt arbete. För NEJ jag pallar inte!


ÖRK säger jag just nu, & en sak till. . VART FAN ÄR VÅREN ??? det är kallt ute, det ska vara varmt! NU!

Nu ska jag sluta vara så förbannat gnällig och göra något vettigt. vad vet jag inte ÄN!


Sorry för ett jävligt rörigt inlägg!

Puss.

-/ Ð i v a ♥

Jag älskar. .


folk som använder cykelhjälm. . jag blir så glad när jag ser folk som använder det, haha! Såg en kvinna idag och hon gjorde nästan min dag, för hon hade cykelhjälm. Jag själv skulle aldrig använda de, töntigt ju. Men folk som vågar vara töntiga är fan mina hjältar! GO CYKELHJÄLM.
Ja, jag skrev ju nästan, (att hon gjorde min dag) för på tåget hade jag köpt med mig lite kaffe, & vips. . vem har kaffet över sig? JO JAG! FÖR då skulle en kille hoppa av helt plötsligt, & han tar med mitt kaffe, vilket resulterar i att hela mina byxor är fulla i kaffe (& jag hade LJUSA JEANS) . . :( & vi som har projektvecka i oxie. . haha! Åhja, bara Sophie som kommenterat det, fast de andra har nog inte vågat :P !

Nu har jag fått tid till sjukan i alla fall, den 18 maj. skrev kanske de i förra. . ? men nu är jag så trött på det, de bryter ner en både psykiskt och fysiskt. Orkar inte göra något, dock tvingade jag mig att träna idag. . HEJ FETTO. Fatta vad jag gått upp nu, kanske inte så märkvärdigt för er som ser mig MED kläder på. Men jag lovar att JAG känner det, OCH ser det. & nej, jag vill inte ha det såhär. Sommar snart för bövelen. . nu är det hård träning.
Kanske blir allt mycket bättre när jag vatt på sjukan & fått mirakel medicin ;D ! Kanske kan vara ute & springa flera mil. De hade jag gillat!

men men, ska inte beklaga mig mer nu :D ! men i alla fall, jag lever och bloggar.

Nu ska jag bege mig till soffan, och njuta av att arbetet är klart. ska läsa igenom imorgon & sedan ska de skickas in. Finaste Frida har hjälpt mig med mitt arbete också. :)

 

Vi hörs alla fina. Puss

 

-/ Ð i v a ♥


Jag börjar nästan. .

Jag börjar nästan alltid med samma mening om bloggen att den ligger vid sidan om, men icke idag =)


nu har jag tagit en funderare, och saken är den. . jag har inte tid med bloggen. den kommer ligga kvar och så. & klart bli uppdaterar när jag har tid. som tex i sommar : ) !

det har ju hänt en del sen jag skrev sist. egentligen inte så mycket speciellt, mer om skolan och att vi har rövamycket. . men jag räknar ner till sommaren :D ! & just nu har vi calles pappas hund här hemma, så jag kan inte dofta något. :P allergisk mot hundar, men vad gör man inte när hans pappa ligger på sjukan :/ !
Mamma har honom(hunden) på dagarna :) & han trivs!

stått på loppis har vi också gjort. tjänade en liten peng :) aldrig fel. Hih.  & nu har jag fått tid på sjukan, den 18 maj ska jag dit för min trötthet. Oh, äntligen! Jag orkar inte vara såhär trött, somnar 5 på eftermiddagarna, hur kul är de ?

nej, nu ska jag hoppa in i duschen. vi ska nog ut & sätta oss och ta ngt att dricka ikväll. : ) hörs, ♥ !

 

Puss,

-/ Рi v a ♥


RSS 2.0