Helgen har gått i ett svep.




söndag idag, & jag har inte ens kommit ut. Bakis i förmiddags, men sedan somnade jag på soffan ;P ! Får köpa julstjärnor imorgon. Har inga till vardagsrummet, eller sovrummet ;( !

Ifredes gjorde vi inte alls så mycket, kollade lite tv & sedan somnade jag. ;) Igår va de fest för Egil, himla kul.
dock saknades emelie & helena. Utgång blev de inte mycket av, sällan! så vi åt kebab & sedan gick vi hem. Vi hade en gäst som sov över - togge ;P!
Bilder togs, men dom kommer sen :) !



ibland underar jag vad man egentligen ska tro & inte tro, jag hoppas att min magkänsla har rätt, för har den fel så blir det jobbigt!

nu ska jag slänga mig tilbaka i soffan, måste ut & röra mig lite. tror vi ska handla eller något, får se!


-/ Ð i v a ♥

Carolina Gynning är min kung.



Idag efter praktiken åkte jag till syrran, sedan mötte vi upp Sheila på bussen :) som skulle ta oss till Malmö. Där mötte vi upp emelie & hennes syster, & sedan intog vi Carolina Gynning & hennes mammas Vernissage. Jag älskar henne, hon är min kung. . Hon är sveriges snyggaste kvinna.
Det var så stort att få se henne, känna på henne & få prata med henne. GALET! :D

efter många minutrar stirrande på henne gick vi & kollade på hennes konst. Hon är duktig :) super duktig, många tavlor jag vill ha, dock dyra för en fattig student! :P



Vacker vacker vacker.


syrran brukar kalla mig kändiskåt, HM! ;)


efter tåget hem satte jag & emelie oss på kebabhouse, jag var så hungrig. Hon också :D mysigt att sitta där & snacka en massa skit & bara vara! För de är något jag kan när jag är med Emelie. bara vara : )
Nu ska jag slänga mig på soffan, & sedan nattinatt!



(Idag har jag faktiskt haft ångest, för jag saknat mina små hjärtegryn på dagis ♥)

 

-/ Ð i v a ♥


Borde plugga lite.





usch, jag borde sätta mig & plugga. läsa med andra ord, men jag är helt slut i kroppen. Nu måste jag få en tid till läkaren snart. Någon trodde att de kanske var höstdepp, det hoppas jag inte. + att jag hade min trötthet innan hösten också. så får väl kolla när jag är ledig så får jag ta tag i det!

Annars är det praktikvecka nu, & nu vet jag varför jag pluggar lixom. detta är de jag vill jobba med. Fast man är helt slut i knopp & själ efter en dag, så är de värt det!! Idag var Lisbeth sjuk, så jag fick gå till matan med dem själv, & tro de eller ej, men en lärarmadde finns ;) ! Hahah, & jag tror mina små elever har fått en lite respekt mot lilla frökenmadde ;D & de gillar vi. men jag trivs så bra :D, min handledare är så bra + att jag får en massa komplimanger av henne, & det känns skönt att hon är nöjd med mig :D !



men idag blev jag faktiskt lite paff, de var möte i personalrummet. Blev inte riktigt kolk på om de bara var låg- eller mellanstadiet också. men iallafall, :) det var möte. men det värsta av allt var att det satt en massa fjortonåringar där inne och tjaffsade, jag fattade inget. är det så på en arbetsplats.
Där var en som var 45+, som satt & himlade med ögonen & lade till en massa onödiga kommentarer. Jag blev helt paff. Tillslut sa en annan till henne och hon bara snäser. som sagt, jag satt & gapade. de hela handlade om kursplanen, & det var två som undrade om dom inte kunde dela in den så ettor tvåor & treor får olika kursmål för varje årskurs,(jätte rörigt blev de nu). Medan då de "äldre" menade på att de redan fanns i arbetslaget. . & de "yngre" menade på att de inte alls fanns. Sen kom de fram att de äldre inte hade meddelat de yngre & så var de igång. Haha, helt galet. & där satt vi, tre stycken lärarkandidater. Hahah. Vi bara tittade på varandra, kunde inte göra mer ;D

Annars i söndes var vi i Ullared, så jävla jävla mycket folk, de var helt galet- folk som körde ner en. bokstavligt. stod man still & någon körde på en & man ändå stod still, fortsatte dom köra. . Helt sinnes. Men vi kom hem med lite julklappar, dock långt ifrån alla ;( ! men men :) de löser sig, hih!

nu borde jag läsa. tänkte sätta mig på ett fik imorgon med mina böcker, läsa & anteckna lite. hoppas jag slutar tidigt bara!




-/ Рi v a ♥

Julmys på sofiero.




Idag tvättade vi innan vi begav oss hem till morfar för lite mys, gratulerade Katta i efterskott :) & de är ju aldrig fel när hela släkten är samlad :) jag älskar sånt, ♥ !

Efter lite mat & fika, snack & värme va de sofiero på schemat. Innan har vi alltid gått till Fredriksdal, men iår byte vi :) & de var lika mysigt. dock lite öppna platser, tog längre tid att gå igenom. men fortfarande mysigt! & jag som laddade med kameran dit. Vad tror ni händer, batteriet dör! Toppen madde ;D !
Men syrran kan nog skicka över ngn/ngra bilder.

Annars har de bara varit mys hela dagen. + att babe han är med "killgänget" idag, & INTE ett knyst ska han säga imorgon när vi ska köra till Ullared. Inte ett knyst när klockan ringer, de känns bra ;) moha! För imorgon är de Ullared på schemat, IH! Kuligt, ska införskaffa en massa julklappar. Eller ja, jag hoppas på det.

& vet ni, nu har jag skrivit om min examination. den är postad till Viola. & jag hoppas med mina två tummar att jag kankse iaf kan få ett jävla svagt G! sålänge de är G, så bryr jag mig inte om de är ett starkt eller ett svagt, jag vill bara få ett G!!!! Håller ni tummarna? : )

& vet ni vad jag gjorde igår, jag ringde vårdcentralen, min trötthet som ni vet. Jag är fortfarande otroligt trött. kan sova när som hur som. men jag ringer & hur många är inte före mig, FJORTON STYCKEN! "okej, detta går fort" tänker jag. efter fem minuter har de inte rört sig i kön, de är fortfarande fjorton stycken. & vad hör man i bakrungden, "det är många före dig, tack för att du väntar! vill du ha recpet eller avboka en tid kan du göra de via vår internetguide, bla bla bla"! Jag lá på. Jag får vara trött ett tag till, tills folk slutat vara sjuka. :)


sofieroslott :)


nu ska jag slänga mig på soffan :) & sedan blir de nog sängen eller något. De är skönt att vara ensam hemma, :) ! & inte att de är fest. Faktikst, (Vuxenpoäng eller ;P) men nästa helg är det fest, :) !




& Helena, jag tänker på dig. Jag hoppas allt reder sig, för din, & er skull. Jag är bara ett telefonsamtalbort ♥.


Jag ligger efter.

med bloggandet känner jag.



iallafall så har jag fått mitt andra U på högskolan. det känns inte alls bra med tankte på hur mycket jag lagt ner tid på mitt arbete & sedan underkäns de. men de är väl så det är på högskolan. Jag kommer ju skratta sedan när jag är klar med allt & tänka tillbaka - att jag fick underkänt på de! det känns ändå så tråkigt ;( + vi har så mycket i denna kurs också ;( borde skriva om den idag, men har fixat med lite julklappar & så. det måstes ju också. men imorgon när babe är ute med Egil som fyller år får jag sätta mig ner. (Helena fyller även år imorgon, GRATTIS). Jag måste verkligen bli klar, MÅSTE! Har bett Viola att läsa igenom den, så får hoppas hon vill =).

annars har jag ju som sagt gjort lite julklappar, & gick då igenom lite bilder :) så kul. Här kommer några som ger en massa minnen :)


Mammas födelsedag, har för mig 06.


Teneriffa 07 :)



I Halmstad :) år 08 tror jag.


Nyår, 07-08. Super nyår, verkligen!!



fast vi inte är vänner idag, så ger bilden massa minnen,
nyår 07-08.


år ? Men jag älskar bilden.


älskade Emanuel, 09 :)



mina finaste syskonbarn, 09. älskar bilden.



MIN OTROLIGT FULLA SYSTER, hahahahha! 08.



celine dion, 08 :)



år 08 tror jag :)



09, varm sommardag :)



teneriffa, 07 :)




nyår, 07-08 :) Jag & Togge.




Jag & syrran :) på skattkamarön (tror jag) 08.




Syrran mamma & jag ♥ 09 :)

Jag gillar bilder, gamla bilder. blicka tillbaka & känna hur minnena kommer tillbax, synd bara inte fler bilder hanns ta på mormor ;( ! men mina minnen i mitt hjärta kan ingen plocka bort. ♥


Ta hand om varandra, Puss.

-/ Ð i v a ♥


Jag som aldrig. .



skulle bli sådär blond igen, är BLOND igen! jag vet inte om jag ångrar mig eller om de bara är ovant. fick färga om de 2 gånger igår, & de är fortfarande gult- så fick åkt till kicks efter VFT & fixa silvershampo. Förhoppningsvis blir de väl bättre ;P ! Annrs vet jag hur jag vill ha min blonda, & jag hittade den på kicks, så ska fixa de sen om de nu inte blir bra med detta ;D !

Från blond till. .



Brun. . till BLOND IGEN!

fast som sagt så vet jag inte hur jag vill ha håret. Någon, hjälp!!!


förövrigt igår skulle jag & babe ta en fika på väla. orkade inte sitta hemma. . men mums va god den var då. ICKE. den smakade skit ;( ! & vet ni vad jag mer såg ? BUFFALOSKOR! OHNO, dom är tillbaka. :S hahah.

nä, meningslöst inlägg ;) gör köttfärspaj nu. & magen skriker efter mat, + jag får nog ringa fabrodoktorn. min trötthet har inte försvunnit! nä, jag vet de inte har gått en vecka. men på fre morgon ringer jag, då är jag ledig!

Nu, mat snart :)

-/ Ð i v a ♥


tog en sväng in på sjukan. .



jag tog en liten sväng om in på sjukan efter biblioteket, & vips. Här sitter jag med urinvägsinfektion. KUL.
Fick en superduper trevlig läkare, har aldrig mött en sådan innan. :) Han skulle få en stjärna i kanten.
Men kände jag ingen förbättring på tis skulle jag höra av mig igen, för då hade dom fått odlingen. . haha. Aja, jag hoppas bli bra! + att jag MÅSTE gå och kolla min trötthet sa han om de inte hjälper nu. Får då är där något annat som spökar i min kropp. Med tankte på att jag använt mig av de mesta på hälsokost.

så får ge detta en vecka, blir jag inte bättre med min trötthet så får jag väl gå till fabrodoktorn igen, jag menar jag har ju inget annat för mig. Skolan får vänta :P ! Eller?

Så nu ska jag mumsa i mig pencilin 3* dag- mums, kan inte bli bättre. : )
Det va lite läbbigt att gå in & sätta sig i väntrummet, man viste ju inte vem som va de värsta svinet där inne. Haha. Ingen ville sitta brevid varandra, men jag tror jag klarar mig. annars lär jag ju göra de nu med den hästkuren ;D


Nu ska jag slänga mig i soffan, för att sedan åka & handla något att äta. : )

Puss,

-/ Ð i v a ♥

ingen lust.



att blogga känner jag.
men ska ge ett försök nu :)


Dagarna har gått i ett, mycket i skolan men ändå inte. massa böcker som ska införskaffas. & idag är jag sjuk. ;( känns som jag legat på spik hela natten ;/ babe tror jag har svinis, men inte jag! ett svin kan väl inte bli ännu svinigare ; ) moha, aja. Jag måste vilketfall ner till biblioteker och skaffa fram dom där böckerna ;( ! jävla skit. men måste. & sedan läsa lite. Denna kursens böcker känns iaf lite mer intressanta. så tror inte det ska vara några problem egentligen. men när man är sjuk vill man INGET, inte jag iaf.

igår hade Helena tjejmiddag, men mådde inte alls bra igår heller. sov bort hela dagen ;( hoppas dom hade duper mys.

& idag var de meningen att jag & morfar skulle åka ner till Fisarna. C har ju lite kalas idag också, men vill inte riskera att de kan vara något & jag åker ner & smittar alla. :(
Så morfar åker ner själv och myser :) !


jag & världens finaste prins.

 


Jag & världens finaste sessa.


nu ska jag försöka göra ve mig, sitter så skönt nu! jag fryser inte, men så fort jag kommer resa mig kommer jag dö ! känns så. ÄNDÅ måste jag ner till biblioteket. det är så synd om mig ;) ! ? MOHA!

ha de bra, puss (en snorig sådan)

-/ Ð i v a ♥


Världens finaste sessa.




GRATTIS ÄLSKADE SESSA PÅ DIN DAG :) !

idag fyller finaste 4 år, galet vad tiden går fort. kommer ihåg när syrran skickade att en liten cornelia hade kommit, satt på morgonen med mamma vid köksbordet :D !! Och NU är hon FYRA år.
Grattis älskade sessan ♥


Jag älskar dig.

-/ Ð i v a ♥

Hipp Hipp HURRA HURRA HURRA!




Börjar med att säga Grattis Till Mamma (igen) & Syrran. Syrran fyller år imorgon, HELA 29 år. & får ju säga Grattis till morfar också för de är ju hans dag också. Farsdag ju! : )

Igår va de bowling som gällde. & innan de var det hem till patrik på lite förfest. . & under dagen hade jag ätit 2 korvar. Drack rött vin, & ni kan ju tänkta er vad de resulterade. En raketfylla. . Babe ville nog fylla mig, för han kom med nya öl hela tiden. ÖH! Så tillslut kom inte kloten fram längre, utan dom åkte bak. . ILLA!!
Iaf, hem till patrik efter bowlingen. Var inte alls så sugen på någon utgång då raketfyllan över gick till en OTROLIGT trötthet, så vi gick ner i stan jag & babe, köpte kebab. Prata lite med hans bror & pratade om hur gamla vi blivit på vägen hem. ;P Men tack för en rolig kväll :)

nä, de verkar inte bli några bilder, Tar så jävla lång tid. ;(


& inte nog med det, när vi var hemma hos Malin & Niklas i fre så började dom prata om företaget 3- att det va bra att ha de för man fick byta mobil efter 18 månader, + att man får ringa för hela beloppet. & vad händer. Nu är vi också på tre. HAHAH! Så ny mobil . . Fattar INGET! men va gör de. jag lär mig väl. . hahah :)

annars har de bara varit en mysdag. . spenderades som sagt hemma hos morfar. Mysmys, hihi.
Nu ska vi hoppa ner i soffan, glo någon film & bara softa.. imorgon är de skola igen, & hoppas att Lillamy är på bättre humör, så jag får G på mina tentor. :)

Tjing.

-/ Ð i v a ♥


: )

Måste börja Tacka Frida som tog sin fredags eftermiddag & satt med mig & hjälpte mig med mina arbeten. Dock blev de ena fel när vi skrev ut, MEN de ska ändå vara inne på mån :) !


Sen va de snabba ryck hem, duscha & fräscha till sig. Då de vaknades middag hemma hos Malin & Niklas. Super mumsig mat & gott vin :) ! Vilken lyckad fredagskväll- somnade med gott samvete när jag sedan la´huvudet på kudden :) TACK för en urmysig & trevlig kväll.


MUMS, super mumsig kycklig.


& efterrätten va inte sämre :D


deras lilla fina milton, :) super go. Han va dock trött på denna bild :)


Natten innan drömade jag om de förbannade tentorna. . helt galet. Att jag skulle få göra OM DE IGEN! De orkar jag inte ;( hoppas dom blir godkända nu.

Nu ska vi snart bege oss ut till väla/ikea. ska handla lite presenter & kolla lite till tredje rummet. :) ja, vi är inte klara än. men måste bli miljonärer så vi kan fortsätta ;) ! hahah, de blir vi snart. Jag & Malin skulle ordna de på ngt vänster ;)


sen ikväll ska vi bowla. Jag är inte jätte förtjust i de, men va gör man inte för lite sällskap. . Kanske kan jag få den där raketfyllan nu Sophie & Frida ;D ! hahaha. . Nja, blir nog inte det! ;)
Nu ska jag gå & klä på mig, borde dammsuga & så. men de gör vi efter väla/ikea. :)

ha en super mys lör :) PUSS.

-/ Ð i v a ♥

bara ett litet inlägg.




idag fyller som sagt mamma år. har varit där och firat henne, köpte med mig fina tulpaner från mig & syrran. hon får faktikst fler paket på söndag- 51 år idag.
Grattis mamma ♥ !


Ska dra mig snart till soffan :) ! Hörs.




-/ Ð i v a ♥


Bjuds in till vaccination.


Jag ler så sött när man kollar sina kommentarsfält och någon har skrivit - IGbarn.
Blir nästan rörd av tanken att någon faktikst läst mina inlägg. tagit tid till att klicka in att jag är ett IGbarn, för att sedan inte våga stå för det. Undra vem som är IGbarn igentligen. Jag ler ändå.


Nu så kommer här mer allvarliga saker än någon anonym idiot. Jag har fått inbjudan till en fest, vaccinationsfesten. 10 november mellan 13-18- ska man gå? Har ni gått? Är faktikst rädd både FÖR sprutan & FÖR svinis. Oh, vad gör man då? någon som kan berätta det, snälla.

& inte bara det, Jag som verkligen peppat mig inför mitt tandläkarbesök imorgon 11.15! som jag däremot har väntat sen i maj på. BLIR INTE AV, PGA SJUKDOM. skojar ni? Har gått i 2 veckor och intalat mig att det gör inte ont. låtsas som du ligger på stranden, jadajadajada. & så blir de inte av. . Jag vill gråta.
Vi skickar hem en ny tid till dig. Om ytterliggare 6månader. då har redan hela tanden försvunnit så då är det lugnt.

Annars idag tog jag en paus, åkte hem till syrran efter föreläsningen. Va menat en stund. som blev ända fram till 21. Babe han hämtade mig, så han & Magnus fastnade med sitt. Jag klandrar inte dom. ;D ! så nu är jag hemma.
& jag ska skriva examination 3. Har kaffe nu så borde klara mig ett tag till. .

& imorgon är de ingen vanlig dag, för de är mammas födelsedag, HURRA HURRA HURRA :D ! Jo. min lilla mamma fyller år imorgon. Så grattis på dig lilla mamma ♥ !

Nä, nu borde jag skärpa mig, sätt fart med ditt skrivande. NU! Puss.

 

-/ Ð i v a ♥


anna anka eller svennebanan ?



De är den stora frågan. .
vilken hade ni valt ? 

Sophie: Men nu måste vi säga något bra om vår utbildning, annars kommer jag gå hem ledsen.

Madde: Ja.. vi kan ju tänka på att vi får högre löner än de som inte har lärarbehörighet när vi väl är utbildade.

Sophie: Haha ja, men vad fan, jag vill bli framgångsrik, ha ett hus i Malibu!

Madde: Ja. Rik. Som Anna Anka.

Sophie: Ja! Istället blir vi några svennebanan-lärare med världens högsta CSN-lån.

Madde: Hahaha…

Sophie: Haha, skulle vi säga något positivt, eller?

detta var de vi kom fram till när vi satt på espressohouse och gick igenom vår examination 3. hahahah :) vi satt verkligen som två bananer som väntade på att bli uppätna. ; ) men de var mys ändå.


annars har de fan inte hänt mycket här vill jag talaom för er. jag har haft VFT idag (praktik), & det gick undan. Sen när jag kom hem skulle jag vara så jävla duktig, men misslyckades. ÅH! Jävla hon. vågar inte skriva hennes namn, tänk om hon hittar min blogg & gör så jag blir utkastad från skolan. (jag menar min lärare när jag skrev hon) ;D hahahah !

Kanske ska berätta om helgen. Det var ju ett tagsedan jag bloggade, ända sen i oktober. & nu är de fanimig november. äre galet så säg. Om en månad knackar 1 andvent oss på pannan och undrar om vi fortfarande är vakna eller gått i ide. Jag hade inte bangat att bli björn nu lixom, någon annan som vill ligga sked i grottan med mig.. ? (iisch, vad de kan bli snuskit. Micke nu fick du något att bita i ; P) men jag vill iaf bli björn nu.
nä, helgen va de ju (förstår ni nu hur mina examinationer ser ut, jag fattar att gun är på djupt vatten & inte kan simma i land. Oh fuck. hennes namn kom upp nu) Fredagen vet ni ju ;) lördagen jobbade babe till 18. Jag va & hälsade på jobb, planerade nyår då jag ska jobba, & NÄÄÄ! jag tycker det ska bli skönt att jobba, faktikst!! Kalla mig gammal, men tycker de är överskattat med nyår. (sophie med ;P) men klart jag vill göra något, men hade lika bra kunnat vara hemma & sprängt en champanigflaska i luften lixom. Aja, han hämtade mig när han slutade. . köpte pizza :) & det började brinna i kartongen här hemma. HAHHHA, calle fick inte fram ett ord utan stod och "uuhhuuhh" & jag var bara irriterad för jag var hungrig. När han får ut att DET BRINNER , tror jag att han skojar & han är på väg ut med min pizza nästan. Jag tar tillbaka den & river av kartongen som brinner och lägger i vasken ;P INGEN tar min pizza när jag är hungrig ;)  Iaf, slutade med 3 skräckisar, jag ljög om fyra st. kom på att vi bara påbörjade den ena men la den åt sidan då den va så tråk :) så tre filmer & sedan in i sängen. Hur många tror att jag låg & väntade på BABYFACE räck upp en hand.
En hel drös med händer & ni har så rätt.

Blev så arg på babe för han somnade så han fick sig en rejäl utskällning på morgonen ska jag berätta för er. man lämnar inte sin kvinna i sånt skick. ICKE!!
Nu ska jag återgå till min examination 3 tror jag ;D ! efter tv tittandet då ja.

Men nu kan ni "alla" som klagar på mitt bloggande SLUTA klaga ;) för nu jävlar är här en blogg. STARKT jobbat P.A ! ;)


my sweetheart, sophie.

-/ Ð i v a ♥


RSS 2.0