tror jag dör lite.




Öh!! Jag hatar detta- fick våra examinationer idag, tack! & japp. ett U fick jag. de tackar jag för. har ändå inte tänkt planera helgen så jag sitter här & ska plugga hela natten. de gillas ju.
men jag är faktikst nästan klar med 2,an. Känns mycket bättre än den andra.  & det är väl EN fördel. sen att jag ska skiva vetenskapligt de är väl en annan ; ( ? ! hur fan ska jag lära mig skriva vetenskapligt? Jag fattar inte!
Tur ska spohie hjälpa mig lite på sön. . & de känns skönt. vi ska plugga tills vi är röda om allt. Jag vet inte vad jag snackar om, men ja vi ska plugga plugga plugga! Och de känns skönt.


idag har jag myst med syrran och älskade sessan. vi vandrade lite i Lund & fikade. . Mys. sedan tog jag tåget till Malmö & mötte Frida. Var meningen plugg men så fick vi veta att examinationerna skulle läggas ut så vi tog de i tillfälle istället :D ! Men ja, mitt var ju inte hipphurra. Dock frida som fick VG! De ska hon vara stolt över.
jag har skvätt några tårar i bilen. . men sen ryckte jag upp mig igen, Inte ska fan detta få mig att gå i graven. Jag lär ju mig av detta, Så nu får jag skärpa mig.

Sen åkte vi ut & köpte blommor till världens finaste ängel. & åkte sedan ut och la dom till henne. kändes så kallt där ute. & inte ens har snön kommit. Br, jag hoppas inte du fryser mormor.


Katta de är din till höger, & våt blombukett där uppe :) !

visst ser de lite kallt ut ; /! ?

Nu ska jag slänga mig i soffan & glo någon film, för nu har jag suttit här i tre timmar. Imorgon ska jag fortsätta så de känns skönt! & på söndag ska jag som sagt träffa sofie. Så detta ska nog reda sig!! HOPPAS HOPPAS
Sov gott mina alla söta vänner, ♥ !

 

Puss.

-/ Ð i v a ♥


Vad är detta.



borde jag kolla upp det ?
Igår sov jag bort hela dagen. . jag vaknade vid 9 tiden, åt frukost gick & tränade.
& sedan åt jag duschade.
Va på väg ner i stan för att köpa blommor men satte mig i soffan & somnade.
Sov till ca kvart över åtta då babe kom hem, & var vaken till kvart över elva.
& gick in & lá mig som om jag hade vatt vaken hela dagen. .
+ jag är yr, känns som jag åker båt konstant.
kanske borde jag kolla upp det, eller är de svinis som lurar hos mig?

idag känner jag mig lika trött, fast jag sovit. Dock vaknade jag fler gånger inatt & trodde katten va kvävd under täcket. men de va hon ju inte.
men är så trött. & nu ska jag snart ner till Lund, träffa syrran & sessan. & sedan träffa Frida Imalmö för att plugga in examination 3.
men, vi hörs. känner att detta inlägg blev väldigt flum, hahah!
Ni överlever? ;)


-/ Ð i v a ♥

mitt nya lördagsnöje.




jag är nog mest besviken just nu. . på hela systemet- att man först ber oss göra en skrivuppgift som mer än hälften får underkänt på. För att sedan ha den kursen efter vi skrivit. så nu har vissa två arbeten till nästa fre (oh, ja 9 november ska ex 2 va inlämnad) men nä, jag har inget liv. verkligen inte. FAST nu vet jag inte om jag fått underkänt, FÖR det får jag veta på lördagmorgon.
Jag ska åka ner till Malmö för att hämta mitt arbete. EN LÖRDAG morgon, jag gråter.
 
- jag orkar inte för jag vet att jag kommer stå med ett underkänt papper på lördag.
- jag orkar inte sätta igång med ex 3. för det jag kommer skriva nu känns ändå så meningslöst.
- jag orkar inte vänta till på lördag för att få veta.
- just nu skiter jag i allt.


inte bara jag som känner såhär & det är jag tacksam för. . jag är inte ensam om detta. 
just nu är jag bitter, en jävla bitterF*tta!!!! 


-/ Ð i v a ♥

 

 


Examination 3, välkommen.



sådärja, klappar mig själv på axlen.
då va andra examinationen inlämnad och det känns både bra OCH dåligt.
men den som lever får se vad det blir för respons.


men nu välkomnar vi istället EXAMINATION 3 ! Vi ska inte sitta sysslolösa inte. här ska jobbas på, vi ska lära oss allt, jag menar allt! Nu ska vi skriva ner vad/hur denna kursen har påverkat vårt läraryrke. Men förbövlen, glöm inte det akademiska. men det är väl lätt som en pannkaka.. kan ju hoppas det. & ja justja, 5 kapitel iboken skulle vara klara till idag också. jag har läst 2 st, bra jobbat madde.
men de andra tre läser jag imorgon. har faktikst sovmorgon till 15.15. inte alls illapinkat.
så nu ska jag sluta sitta här och gnälla. .moha.

annars idag har jag inte gjort mycket, jag & älsklingen tog en fika på stan.& det va ju inte igår, hah! han som skulle träna skyller lite lätt på att benet inte är bra (skadade sig på träningen för en vecka sen) & jaja. jag gillade idéen med fika så ;D ! Dock tror jag att jag blev matförgiftat. jag mår så illa & har ONT i magen. (kan även vara grädden i varma chokladen då jag är laktos. men kankse kankse magsjuk) + att jag ser gravid ut i 6 månaden. Välkommen ut lilla luftboll.

Imorgon tänkte jag försöka mig på träningen - igen! Jag har varit flitig som en jävla myra ska jag be och få tala om. men jag skyller ALLT A L L T på skolan, utan att ens blinka så skyller jag på den. Men jag får se om jag orkar ta mig upp. Jag borde & jag måste. men om jag orkar ? en helt annan femma.
borde & måste läsa klart kapitlena också ju. ÖH!
Borde man inte få ha höstlov på HÖGskolan också, ehjo!

Oh vet ni vad jag kom på. Jag är en jävla ljugare, för jag har lovat bilderna på David Guetta skit länge, hahah!
Så dom får komma nu !











det var inte så många då nästan alla ser likadana ut, eller så är där ett stort jävla huvud ivägen. .
nöjda ? ! De borde ni vara.

nu fick jag hjärnsläpp & vet inte vad jag ska skriva mer, så tjing på er :)

Puss.

-/ Ð i v a ♥

<3





Never say " I love you" , If you really don't care.
Never talk about feelings, If they aren't really there
Never hold my hand, If your gonna break my heart
Never say you going to... If you don't plan to start
Never look into my eyes, If all you do is lie ....
Never say hi, If you really mean goodbye
If you really mean forever, then say you will try.
Never say forever, cause forever makes me cry.


-/ Ð i v a ♥


TENTA.



tenta tenta tenta- aldrig tar det slut.
jag kan väl även säga såhär.
- jag börjar dra på leendet nu när jag ser att det börjar komma ner meningar på pappret.
men är långtifrån klar!


så nu sitter jag här. igen.
håller på att skriva mitt arbete med frida på msn. ; ) jag har fått ner en massa tankar & påstående men ändå känns allt så flum. Jag orkar inte riktigt bry mig. Fixar jag de nu så fixar jag det & då vet jag att jag gjorde rätt. fixar jag de inte får jag magsår men ändå en respons på hur jag skulle gjort & förmodan gör jag ett bättre arbete ifrån mig !
jag har suttit här sen kl 10. klockan är nu 13. . & fått ner betydelse fulla meningar i mitt flummarbete. känns de som att detta kommer bli bra. . Ohjaa!




kaffe cola mobil & massa papper & böcker. så måste en redig studentbord se ut. & så ser också mitt ut- ha!
kanske blir något av mig snart.

nu ska jag inte ladda in några bilder sen David, dom kommer sen! den duktiga stundet jag är måste tillbaka till arbetet. Bilderna kommer sen. ; ) bättre sent än aldig va? ! menar de.

-/ Ð i v a ♥


Guetta in da house.



Jag hade hellre legat & tittat på en film igår än stå i den förbannade kön in till slagt. Jag trodde folk hade mer vett i huvudet än vad folk har. Men nä, dom puttade & puttade för dom trodde det skulle gå fortare. men vad blev det av de hela, polisen bara stod och skrek. . öh!
& väl inne hann vi lämna jackorna inne i baren (där togges kompis jobbade) & sedan rätt in i folkmassan & invänta Guetta, då de va ngt "förband" som spelade innan. men vad händer? FIGHT, mitt i folkvimmlet. KOM IGEN!! Lina fick sig en puckla mitt på bröstet & jag fick inte fatt i henne då hon stod på andra sidan av bråket. tur blev hon mest rädd, & inte skadad. på ca 30 min va där säkert 5 bråk. . kände inte att de va värt det, men ville ändå se Guetta, så tänkte ge honom 5 min. När han kom ut blev alla vilda så klart, & en tjej tappade medvetandet & föll ihop på golvet, tur fick vi fatt i henne. & en kille kunde bära ut henne, hon vaknade till liv då hon kom upp ovan för alla människor! Efter ca ett tag in i Guetta blir det bråk igen, efter 5 slaget i magen (jag va inte inblandad men fick slagen på mig när dom slogs med varandra) så fick jag blackout & gick fram till killen som slog mig & gav honom en höger & gick sedan där ifrån. I ren panik kände jag att jag kan inte acceptera allt. . hade ingen känsel i tårna av alla som trampade på en, & ont i brösten för den dåliga luften som man andades in. . det var inte kul, & absolut inte värt det, FAST David Guetta va helt fantastisk bra.     men hade hellre hyrt en film & myst i soffan här hemma.

annars idag har jag mött upp mina fina vänner i malmö. pluggade in lite av examination 2 - skriftliga delen. & jag har väl lite mer hum om de nu. men känner att de fortfarande känns lite svårt. men idag har jag tagit en paus för ikväll. ska snart glo film & bara njuta av att få vara hemma i soffan. känns fortfarande lite vemodigt detta med skolan, men jag tror det är för att jag inte är van vid detta tempo. kommer jag bara in i det så ska de väl fixa sig :) ! TACK FÖR ALLA FINA & OMTÄNKSAMMA KOMMENTARER, det värmer så mycket ♥.

imorgon ska vi till syrran & magnus. & sedan hem & skriva ännu mer på ex 2. blöblöblö. får nog avböja VFT på måndag då jag måste vara säker på min skriftliga del.

Nu ska jag hoppa ner till babe i soffan & mumsa chips & ostbågar. hela dagen har bara varit en flottdag, så jag fortsätter :D !


ha en mysig lör, bilder från igår kommer sen :) Puss

-/ Ð i v a ♥

pepptalk.



Helena gav mig pepptalk på msn ang inlägget under & de känns genast lite bättre : ) TACK ! 



- Tänk om, tänk om om inte fanns. Inget sånt negativt skit nu Madelen för då kommer du inte fixa det. Varför skulle du inte fixa detta? Jag har aldrig sett någon så taggad som du. Och du kan dessa saker, det vet jag.



-/ Ð i v a ♥


är du där för mig.



när allt åker i backen. .


jag är ledig idag, jag är trött på de mesta- jag vill inte gå i skolan. . jag vill inte jobba, jag vill bara vara hemma & skita i allt. jag fattar nada i skolan med deras akademiska tänkande. . varför ska de vara så invecklat ? det är väl inte de som gör mig till en bra lärare ? eller. . ?
& ibland funderar jag på om jag verkligen gör rätt, är de detta jag vill i ytterliggare 35 år ?
visst jag vet att jag kan utbilda mig till något annat senare, men ändå.
idag är sån dag då jag funderar. . undrar & tänker. blir de rätt. . ?

jag vet ju innerst inne att de blir rätt, jag vill detta. men de är så mycket annat som ska hinnas med i livet- jag kommer att spendera mina 3 år i malmö, på högskolan. väldigt fattig. & jag vill ut & resa se världen. . få barn GÄRNA innan 30 . . hur kommer allt detta gå ihop, jag kan inte ut & resa när jag är en fattigstudent. det är så mycket som snurrar, för mycket.
hur gör ni andra som pluggar, skulle man kanske skaffat barn innan man satte sig & pluggade. skulle man ut & resa & ha sig innan man plugga. . kanske skulle jag väntat några år innan jag satte mig ?
jag vill hinna med så mycket. men där är så lite tid till att hinna med. . varför ?? ;/

jag är bara 22 år, jag vet. jag fyller 23 i april. men jag börjar känna nu att åren springer verkligen springer fort fram, därav får jag denna stress som gör att jag måste hinna med saker. kanske är det någon ålders noja som ligger bakom, jag vet inte. men stressad blir jag.

idag borde jag läsa min bok till imorgon. . jag är nervös inför imorgon, tenta. muntlig redovisning, forumspel. folk ska berätta för oss sedan vad vi gjorde för "fel" & grilla oss med frågor. tänk om jag inte kan svara på dom, kanske står som ett jävla frågetecken ? vad gör man då, läraren kommer ju tro att jag inte kan något. & sedan ska vår grupp grilla den andra gruppen, tänk om jag inte kommer på någon fråga där då. . jäva mög skola.

men det ska gå bra, jag ger inte upp. klarar jag de inte får jag bara kämpa på. eller ? för de är väl så man gör ?

idag borde jag som sagt läsa min bok, måste även ut på jobb för att lämna papper som inte visst hade blivit lämnade, konstigt dock. men iaf. & sedan en välförtjänt kaffe med Fi ! sedan hem & läsa läsa, & sticka ner & träna med helena. & sedan hem, sova för att vara utvilad för tentan imorgon !! :/

& bara så alla vet så har jag 9 kr på mitt konot. sen när fan hände de? & hur ? är man verkligen så jävla fattig, jag pallar inte !



-/ Ð i v a ♥

 

 


jag vann : )




på trehundra.se så kan man vinna checkar var 10 minute, & jag vann ;) jag vann iof på synoptik kanske inte så kul, men bättre än inget :D



skulle bara berätta det :) gå in & tävla.

-/ Ð i v a ♥

månskensbarn.


 



är de verkligen så, börjar jag bli gammal . .

kom på en flicka/tjej idag på bussen med en liten liten skinjacka & bara en tunnkofta på sig, & jag frös när jag tittade på henne ;) haha ( & de brukar min mamma & moster säga till mig för ca 3 år sen :P ) . Nu drar jag gärna upp halsduken över öronen & drar gärna ner jackan över rumpan, knäpper alla knappar i koftan & drar mössan ner över ögonen (nästan) för att inte frysa. Kanske börjar jag bli gammal & vis ? ; )
känns lite läbbigt, men ändå lite mysigt ; ) !

& nu fixade Helena Patrik & Tobbe också biljetter till fre - David Guetta :) wiho. ska bli så kul, dock mindre kul att sedan på lördagen skriva tentan med Fridis. men de borde vi fixa. . eller hur :) ?

nu försöker jag hitta photoshop så kan göra någon header eller något kul. men hittar dess mindre de. . vet jag hade de en gång, men nu borta ? ;/

hörs sen. : )

-/ Ð i v a ♥

TAAAAAACK :)



Oh är så glad, bästa Isabelle har blivit klar med bilderna, & dom är så fina :) hon är så super duktig. är så nöjd.
& inte nog med de så blir de nog fler bilder. . TACK SÖTA DU :)





jag är så glad, finafinafina bilder :) tack ännu en gång, fler bilder kommer sen!

Puss,

-/ Ð i v a ♥

<3



when you told me that i was a star in the sky
Baby, i believed every word




Helgen.



då har helgen passerat lugnt förbi. . fredagen blev vi fotograferade av Isabelle (http://fotoisalbelle.blogg.se), jätte söt tjej. men som jag trodde blev sessa lite blyg. . men det gör inget :) ! det va mys ändå, fast de gick fort. Men de va så kallt & regnigt ;( ! Hoppas vi fastnade på några bilder : )

sedan hämtade magnus & onka oss. . :) åkte hem till mamma där therese & carina kom & fikade. & givetvis hade dom med oliver ju ;) lillelille bebis. verkligen superduper liten skit, men såsöt ! :) sedan byte vi av så onka och emanuel sov här till lör. då vi va på dop för samuel : ) tycker de är vackert med dop.
sedan gick vi & kollade ballonger ; ) & sen hem till stålmorfar på lite fika. .

Jag är babe gick på bio på kvällen, flickan som lekte med elden. kan ju säga att den va super bra, men läbbig :) ! hoppas de kommer en uppföljning. dock tyckte jag det var svårt att somna på kvällen sedan, haha! Onka, den är inte så farlig som du tror, titta på den nu !

idag tvättar jag, & han jobbar. fast ska se om jag kan få ner honom & ta upp sista tvätten. . jag är lite trött. & lite rädd för källaren. den är inte läskig egentligen. fjant.

nu ska jag vila lite på soffan, & sedan duscha kankse. . skulle tränat. men tar det imorgon : ) !

-/ Ð i v a ♥

Utmanad

Regler: Det här är svårare än du tror!
Kopiera detta till din blogg,utmana 5 personer plus den du fått av och berätta det för dem.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma Bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1)! 
Lycka till!.


1. Vad heter du:MADELEN
2. Ett ord på fyra bokstäver: MATA
3. Flicknamn: MATHILDA
4. Pojknamn: MÅNS
5. Yrke: METROLOG
6. Färg: MÅSVIT
7. Klädesplagg: MÖSSA
8. Mat: MOS
9. Sak i badrummet: MORGONROCK
10. Plats/stad: MOSKVA
11. En orsak att vara sen: MOTVIND
12. Något man skriker: MEEN.
13. Film: MADICKEN

14. Något man dricker: MUST
15. Band: MÅNS ZELMERLÖW (? ;p)
16. Djur: MÅS
17. Gatunamn: MÅNSTIGEN (Fuskade, kollade hitta.se ;P)
18. Bil: BMV
19. Sång: MA BAKER - BONEY M : )



Skit svårt. så nu utmanar jag alla som vill känner för de och har tid. de är faktikst kul, så kom igen :)

-/ Ð i v a ♥




: ) : )



nu har vi fixat våra naglar, röda & fina. kan inte bli bättre. så jädra snygga ;) haha.
kl 12 ska vi vara på pålsjöslott & därefter vägleder Isabelle oss, hoppas jag. hehe.

den 23/10 är de David Guetta på slagthuset, så vi är några stycken som ska dit. ska bli kul :) ! än är de bara jag babe togge & jag hoppas inneligen att Lina ska med. Vi har hört med dom andra också, hoppas verkligen emelie också följer med. Oh de ska bli super kul, :) !!
Många som ska dit, så då blir de ännu roligare :D ! wiiho.

nu ska jag snart hoppa in i duschen, fått värsta finnen i pannan. de slår väl aldrig fel, förra gången hade jag munsår. de kändes ju så bra. & nu finnen. . Tack tack.

dusch nu ;)

Puss.

-/ Ð i v a ♥

jag är trött.

kl är sju, vi vaknade halv, & gick upp kvart i. . jag är så trött. trött. trött. trött.

hörs sen ; )

-/ Ð i v a ♥

fotograf.



idag har jag sessan ♥ här, för imorgon ska vi bli fotograferade av isabelle, ska bli både intressant & kul- spännande & se hur hjärtat reagerar när de är någon annan som tar fram kameran. hon som älskar bli fotograferad ska väl egentligen inte ha några problem. men de är ju faktiskt en okänd människa. .
dock tror jag de går bra. . vi gör ju det tillsammans :) !
ska bli kul, kan väl erkänna att jag är en liten linslus. så jag kommer ju också trivas =D moha.

annars är det rätt mycket i skolan. . examination 2 står och knackar mig på axlen & det är rätt nervöst- men jag tror vi kommer klara de rätt bra ändå. ska sitta med Frida på lördagen, så de ska ju gå bra :) !

annars har inget nytt hänt, försöker träna bort mina onödiga kilon, men de går väl som de går ;) haha. . äch 10 månader till summer 10 ;} !

nu ska jag snart hoppa ner i sängen, sessan sover redan. . jag väckte henne på soffan då jag diskade så hann hon somna under tiden. & när jag väcker henne får jag till svar "fattar inte du att jag är trött?" hahaha..
tror hon sov lite när hon sa de. de lät så kul. haha, så nu nannar hon på golvet så hon slipper trilla ner från sängen ;D !

så mina vänner, ha de så bra & ha en skön tors. Puss

-/ Ð i v a ♥

fest,



bilderna får tala för sig själv ;D utgången blev inte så långvarig, men hade kul här hemma :D






























lite olika bilder sådär, mest på oss tjejer så klart ;D ha de så bra, Puss.

-/ Ð i v a ♥

måste bara visa.




kolla dessa bilderna. jag hittade dessa när jag kollade bland mina bilder, & ja. kolla så tjock jag vatt. .



ser ni så rund jag var i huvudet där uppe. då ska ni inte se mina armar, så efter minus 8 kg så blir man lite mer avlång i huvudet, ångest över bilden ovan. dock är den 2 år gammal. men ÄNDÅ! Brr.
var bara tvungen att visa hur jag sett ut =D ! hahah.

glöm inte busregner i andra inlägget ;D  Puss.

-/ Ð i v a ♥


nu så.


























super mys dag, knappt några barn. vi kunde springa runt vart som hur som :) saknar pluttan nu.
Puss.

-/ Ð i v a ♥


segt.




jag trodde det skulle kunna blir ett bildregn här, men de gick inte. . så segt. ;( kommer kanske imorgon.

Puss.

-/ Ð i v a ♥

Jag vill visa vilken skönhet.











Kolla min skönhet till systerbarn. . Har haft prinsessan här inatt, & innan busfabriken knäppte vi några kort.
väldensfinaste, ska ta några på prinsen sen när jag har tillfälle, för jag har världens finaste syskonbarn ♥!

 


BTW, min "höst"frilla som steffi kallar det, svårt att acceptera mitt hår nu, men de får duga ;D


bilderna från busfabriken kommer sen :) tjing, ska mysa de sista nu innan magus hämtar henne.

-/ Ð i v a ♥


jag är rosa.



& en hjälte. En rosa hjälte, köpte mitt årliga rosabandet roset idag, & känner mig varm varenda gång jag köpt det, för nu vet jag att jag har gjort något.
Denna dumma sjukdom har härjat i vår familj, & jag vill kunna bidra med något så de får ett stop på detta.


förra årets.

Annars letade jag efter kurslitturation, ICKE hela jälva helsingborg har lagt ner de. + jag gick in på vårt biblotek, så stort det är. längesedan jag var där, typ på mellastadiet med skolan ; ) annars har jag bara tagit en fika med jobbet där. Haha. allmänbildad må jag säga :P !
men får beställa bokjävlen istället eller köpa den i malmö på fre, så sjukt segt. varför lägger man av med att sälja kurslitturation ;S ? "det finns bara på nätet". Bajs.

annars så är min nacke inte så mycket bättre, har även ont i huvudet nu ;( buhu. . men snart kommer cornelia hit & ska sova här till imorgon :) ! får se vad vi gör. hittar nog på något :D
Nu ska jag vila lite innan babe kommer hem efter han varir hos Malin & Niklas :) !

Puss.
-/ Ð i v a ♥


lite jobbigt.



vaknade att darling väckte mig på soffan igår efter han kom hem från träningen, dvs vid kvart över nio. jag hade visst somnat till house. jag som ville så gärna se de. iallafall, vaknade med lite ont i nacken, så tänkte att jag bara skulle sova med en kudde i sängen då sjukgymnasten sa att man skulle göra de, så det gjore jag. Men vaknade kl 02.30 av nackspärr. denna gången viste jag ju vad de var, så slapp väcka babe. men phu, låg från halv tre till tre & gjorde övningar som jag fick från sjukgymnasten, haha ! nog kul. meen, de hjälpte lite så jag kunde somna om till kvart över sju, då babe sa hejdå.
sen låg jag fram till ungefär åtta & undrade om jag skulle gå till sjugymnasten idag eller låta bli, dels har jag inte råd. & dels orkar jag inte ta mig dit. men jag somnade om istället, vaknade vid halv tio & var bättre. dock är jag fortfarande stel i musklen, men bättre =D så detta ska gå bra.

annars är det fybullan examination snart, IGEN. bara sånt hela tiden, så ska ner & köpa en bok, & läsa ut den. måste vara ambitiös nu känner jag, det funkar inte annars.
blö.

tappade min dator innan också, de kändes stabilt, spillt mjölk TVÅ gånger idag. ;( & nu har jag diskat & köket ser bra ut igen ;) !

Nu, klä på mig & sedan en stund på stan, kisses.

-/ Ð i v a ♥


oj, fel.



jag som skrev att min babe fyller år på söndag är ju helt ute & reser, tur mamma tar mig i örat ;D han fyller ju år imorgon ♥ !

för övrigt är jag inte sugen på att åka till skolan på måndag, hade gärna hoppat av i landskrona & tagit mig till semiarieskolan ;( ! för jag trivs super bra- OH!!
Bla fick jag höra idag.
- barnen, visst kommer madelen bli en fantastisk lärare?
- JAAAA!
Kan bara säga att jag blev rörd i de ögonblicket.
& när dagen var slut så pratade jag & Lisbeth (läraren) & hon sa massa fina ord till mig.
Hon var stolt över mig, hon var inte orolig när hon lämnade klassen till mig, hon tycker jag visar mig hela tiden, beter mig som en lärare ska & tycker jag är super duktig. tror ni man växte eller ?
För detta är mina första tre dagar i min VFT på hela min utbildning. kan ju bara betyda att jag kommer bli bättre & bättre :D !!
Helgen är räddad :)

nu ska vi snart hämta togge, han kommer från malmö. vi ska glo en film, som old time :) ska bli kul & träffa honom. ha en skön fredagskväll. imorgon ska jag sjunga för min älskling ♥ !

 

Puss.

 

-/ Ð i v a ♥


Höst väder idag, phu!






idag skriver jag som alla andra bloggarna ivärlden, "fy vad de är kallt idag" & kan inte mer än bara att hålla med. det är verkligen superduper kallt. :/ & vintern har inte kommit hit än. hur ska de sluta?

VFT fortsätter & imorgon är de "sista" dagen, inte riktigt då jag ska in & göra 2 dagar till, & sedan går vi ut igen v 48 :) trivs super. kunde nog inte blivit bättre, faktikst! Idag har jag tagit hand om 2 konflikter, tjejbabbel & sedan ett mera bråk. & fick även höra att hon tyckte jag var super duktig & tyckte jag var redo att tahand om halvklassen. när halva gruppen går & sedan tar jag nästa som kommer när dom andra går, & hur jävla bra känns inte det då. varit där 2 dagar nu bara :D !!
har en resekompis dit också, iaf idag & imorgon. Sara från helsingborg, & idag när vi satt på tåget dit så satt vi & pratade. & rätt som det var kände jag igen mig, me reagerade inte förren efter en halv minut, vi var i LANDSKORNA. hahha, ingen av oss reagerade på det.haha, panik av som utlöste ett skrattanfall. . HAHA ! + ont i magen ;P !

stack & tränade idag också, 2 timmar. Kändes så skönt, så de känns skönt att vara tillbaka på gymmet. i´m back :Þ ! & imorgon slutar jag 13.oo, skönt. fem timmar sen hem & ha helg :D !
Babe fyller 24 bast på söndag också ju ♥ !

NU, tv 4. någon dokumentär så de ska tittas på med en kopp te, så ha e skön kväll :)

 

-/ Ð i v a ♥


RSS 2.0