bla bla bla . .



oh, vafan ska det vara så dyrt att vara sjuk. .det är väl inte mitt fel att jag föddes med eksem, men jo. Henne pungar vi pengar på. Fnattat sönder mig så mina ben är helt sönder slitna, man kan tro ett lejon ätit lite på mig. jag var ju hos läkaren idag ju, gick väl ok. Fick krämer så nu äger jag ett apotek igen, tur jag har kommit upp i så mycket som jag har på mitt "kort" så det blir billigare. men iaf, dom vill att jag skulle börja sola också, har gjort de innan men då var det gratis, men nu, NU kostar det HUNDRA spänn per gång, & så solar man i typ en minut. Oh, jag blir så sne. fan jag hatar detta. .


 

men från negativt till positvt :)
jag ska bli moster till en liten liten pojke. . oh ska bli mys, ♥ ! eller det är iaf till 99% säkert, hihi,

   
mosters prins.                    mosters prinsessa.


oh, mosters älsklingar.



-/ Ð i v a ♥

Ni kommer aldrig tro mig. .



från helblond till helbrunett, HAHA ! vet inte vad jag riktigt tycker än, dock tycker babe det är super snyggt ;P han vågar inte säga något annat ;P. Tyvärr har jag ingen bild nu, men ni lär inte känna igen mig.

helgen, i fre var vi på sminkparty hos Hilajna :) mycket trevligt. sen ner mot staden vid halv ett. in på utposten & efter de så var det crombar , & gud va det är tråkigt där. bara massa bönner. Menmen, påväg hem så var där avspärrat- :S ! Där hade skett ett mord, Ovanligt? Nä.
Iaf var hemma vid 5 tiden, & vid 11 var jag hos steff som färgade mig, & klippte. Brr, :P vet inte om jag vill ljusna upp det.men dock så måste jag ner där idag igen för att få färgen ordentlig. Topparna ville inte riktigt, ;P & först var mitt hår LILA ! Haa, sjukt. Dock lever man bara en gång, & nu har jag vatt brunhårg också. Får annars bara färga om de sen när håret har fått vila lite :) ! inte mer med de lixom.

iaf igår var vihos syrran & magnus, & loppan. Bubblade & så, babe han skulle kolla bilen magnus har. sen glodde vi film, dock somnade jag, oh va trött jag var! Somnade i bilen sen också då vi var hemma vid halv ett. sen var jag rätt pigg, somnade halv två kanske :) ! Hi.

Nu ska jag spela lite ps3 innan jag ska ner till henne :)

-/ Ð i v a ♥


igår :)




igår åkte jag hem till Emelie & tittade Idol & åt soppa :D myspys.
snackade & hade allmänt mys, längesedan vi sågs.

snart helg igen, ska på makeover då, tro det eller ej, men ska slinga håret brunt, :) & fixa mina naglar. . men de gör jag varje månad ; ) annars får jag se vad som händer, ska träffa Lina & Helena på fre ju, Helena hade MaryKay party ju :) kul.

Calle jobbar natt/dag inatt, börjar tre inatt till 14, så jag vaknar själv imorgon. :P

nä, ska glo tv nu & sedan sängen :)


-/ Ð i v a ♥

gratis ;)

Varför inte lite gratis kläder :) ? jag blev medlem då jag såg till vilken fördel & inte förlust jag fann ;D
http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=20834

Pröva, det är gratis att bli medlem, så varför inte ? :)

-/ Ð i v a ♥


72 år.



idag skulle mormor blivit 72 år. istället har vi fått sakna henne här i 9 år..



miss you.



-/ Ð i v a ♥

våra barn ; )


 
så här ser våra barn ut när vi får ;P


 
 


Vår pojke, & vår flicka.
Haha ;D


-/ Ð i v a ♥

Hemma igen.



så, kalaset avklarat. Va trevligt. : ) simone har blivit så stor, sååå snabbt. man ser på Cornelia så snabbt hon växer. : )
& när jag hoppade in i bilden så visade Cornelia vad hon hade gjort ;P



vet inte om man ser det så tydligt, men hon hade ett hjärta på handleden, precis som mig. SÖTUNGE!
kommer lite fler bilder här under :)

        


efter kalaset åkte vi till vår mormor, la´blommor då hon fyller år imorgon. usch, tiden går fort, men ändå är saknaden starkare än någonsin. . i miss you angel.




you are my angel..


Nu ska vi bara ta de lugnt, det kliar på hela kroppen. & då blir man inte social,vill bara ligga under täcket & fnatta mig.blö, men blir på dåligt humör när det är så. . jävla skit rent ut sagt. känner inte för något alls. :/


-/ Ð i v a ♥

söndagsförmiddag : )


då var de redan söndag, helgen bara springer iväg.
väntar in orilame saker nu :) ! har duschat & plattat håret, dock väntar jag med att sminka mig då jag är så jävla torr. Någon som har något som hjälper mot torra ögon så säg till mig, jag ger nästan vad som helst. så trött på det. :/

sen blir de ju kalas :) så stor lilltjejen blivit, simone 5 år. kommer ihåg när hon rulltade runt på gården när jag bodde hemma. :) he, ska bli kul. & så får jag träffa busloppan ju,moster älskling.

nä. nu fick jag sms av oriflame Lizette, ska strax möta henne där nere : ) !

ha´re :)


-/ Ð i v a ♥


Lite vin & mys.


Så, nu har jag öppnat martiniasti flaskan :) den är faktikst väldigt god, fick den då jag fyllde 20 av anders & togge, glömde bort den & hittade den innan, ;P smakade den av syrran först en kväll i sommras, mums.
snart ska vi äta också. är hungrig, har redan börjat på godiset ;P


dock var vi på maxi innan, vi brukar ju vara duktiga & scanna där, & nu åkte vi dit, haha. dom skulle kolla våra varor så de stämde, & calle han blev jätte arg ;P HAHA - är det lönt, då kunde vi lika bra tagit en annan kassa, så jävla olönt! Haha. det var rätt kul, han blev sur : )

nu är de svensson svensson :) Tjiiing.



-/ Ð i v a ♥

lördag :)



så nu har vi fixat paket, blev en hellokitty kjol, ungen var ju tvungen & ha en kjol som snurrade, eller klockade som mamma sa när hon snurrade runt ;P jävla uppgift ! Även totteband med hellokitty. Köpte så söta vantar till Cornelia också, : ) !

efter den svåra uppgiften så fick vi gå & fika,kännt somjag åkt båt hela dagen, jätte skumt. Mamma sa att jag kankse fått vätska bakom öronen, Brr . . det vill jag ju inte. Räcker med min hals.

annars har jag blommat ut som en jävla alg eller något, mina eksem bara njuter av att hösten är på väg. . oh jag hatar det. vill ha långärmad för att dölja de, men har jag det så börjar de klia. samma med byxor. Oh himmel, tur som sagt jag ska iväg den 30;de.
dom måste ge mig en mirakelkräm, så är de. . & dels måste jag börja sola, det brukar lindra de. sen ska man bara orka sin rumpa dit.

justde, vi gick inom ikea också då vi ändå var på väla. : ) oh så mycket jag vill ha, :P
& nu när vi ska bli rika så ska vi anlita en städerska, för de är förjävla tråkigt att städa, de vill jag säga. har plockat undan nu i halva lägenheten. . Buh.
nu ska jag kolla vad som finns hemma, vi ska äta mys mat ! Mmm. . : )

Ha en bra lördagskväll om vi inte hörs mer :)





-/ Ð i v a ♥

Pizza & Spindel.



Nu har vi krängt pizza ;D från ringstorps, hbg bästa pizzeria, MUMS !


glömde berätta om spindeln idag ju, haha. då jag höll på med barnen på jobb så hörde jag bara pethra (en mamma) skrika mitt namn. . tänkte direkt att det hade hänt ngt, rusade ut & hon står stel som en pinne & bara "Deen är vid toadörren, TA DEN" jag är ju nog den rätta ;P hämtade en låda som jag kastade på den, men icke den dog. Haha, &  hennes stackars son fattade inget vad som hände, sötnos. så jag skickade lådan igen, men icke denna gången heller.
& sen hämtade jag hennes dotter som skulle ta den, vääldigt modigt. & när hon då ska plocka den med pappret hinner den jävlen smita, & pethra, vi har INTE hittat den. HAHA, jag har gått på nålar hela dagen.
men den har försvunnit. Borta :P.


imorgon blir de väla eller stan med mamma,ska hitta paket till simone som fyller fem :) ! annars blir de lugn helg, vad händer hos er :) ?


-/ Ð i v a ♥


plus & minus.

Kör lite plus & minus idag, bara sådär. känner mig lite så nu. . tror för jag börjar bli sjuk.

- att calle fått jobb, kommer jobba långt ifrån mig mån - fre. :( kommer sakna honom så mycket.
+ får in en inkomst igen. & när han kommer hem kommer de kännas extra mys :)

- att koftor sticks som dom gör.
+ dom är ju bara för mysiga nu när det är höst ;)

- att pendla.
+ men de glömmer man fort när man kommer in till barngruppen.

- hösten, orkar inte med mörka tidiga morgnar.
+ dock är de super mysigt att tända massa ljus & sitta i soffan med en kopp te eller varm oboy.

- vännerna som försvunnit, min bästaste vän har bara försvunnit. . vi som skulle vara vänner förlivet.
 men det höll inte. av någon anledning. känns verkligen surt att inte få dela det som händer i mitt liv med henne.
+ har träffat super mysiga vänner nu, har min bästaste bästaste vän fortfarande kvar, Becca. man lär sig att inget varar förevigt.

- döden som tog min mormor.
+ att folk som verkligen lider får ta andra vägen, & att vi alla ses där sen.

- träningen, jag kommer inte igång med den nu.
+ att förhoppningsvis kommer jag igång med den igen.

- att jag är så lat, fruktansvärt lat.
+ iof om man tänker efter så är de rätt ok, ;)

- min extremt torra hud,  blö. så sjukt trött på det.
+ att jag ska till en hudspecialist den 30;de. ge mig mirakel kräm.


oh, kan komma på så mycket mer. mest är jag besviken på alla vänner som glidit bort. att man själv har tillåtit det. den sanna vänskapen man hade innan finns inte längre- speciellt är jag besviken på min fd bästa vän. har aldrig tagit upp det här innan då jag kännt att de inte varit nödvändigt. men nu känner jag att jag måste få skriva av mig lite. .
min vän flyttade till Norge, kul för hennes skull. men vår vänskap gleds ifrån, när jag fyllde år fick jag ett sms. . ett sms. jag förväntade mig ett samlat, som jag fick från min vän från USA - BECCA. men tänkte inte så mycket på det då. sen när hon skulle komma hem i två veckor tänkte jag att äntligen kan vi ta en fika & snacka lite skit, men icke. där fanns ingen tid att planera in sin bästa vän. inte ens en timme, är de en bästa vän. . Inte ens när hon var hemma över festivalen kunde hon skicka ett mess - bara fråga hur det är. Jag fick reda på av LINA att hon var hemma. att en människa kan ändra sig så fort. . det förstår jag inte, är duktigt besviken. .

nu fick ni läsa lite blä. . men de överlever ni :) !


-/ Ð i v a ♥

Tack.

Postat av: M&M`s mamma

Tja! Fattade häromdan att du blir en kanonmorsa när de e dags för dig. Tänkte på det då jag smygkikade när du stod m min lille sjuke påg i famnen. Känns bra du har hand om honom. Hoppas vi ses snart kraaaam


TACK, jag blev helt rörd när jag såg det. TACK !!


annars har det mest varit lugnt på min front, alla våra barn var sjukt igår, dock förutom en som då var ledig, Men är det sjukt. stackars barn & stackars mig som har så ont i tungan. Vet inte vad jag har gjort, har så ont. Längst in. . som sagt vet jag inte vad som har hänt. skumt..
Matten är på G, eng är sådär, nu är jag ju på G med matten & då är de svårt att börja med engelskan nu igen, blö. Försöker iaf, & det tycker jag är bra väl ?
Nä, sängen snart dock, upp tidigt imorgon, ska ha mys frukost imorron. :) Oboy & mumsig macka ! & jaa, Pethra, vi äter kanten på skinan ; ) ! hehe, tillochmed jag nu, (vågar inget annat eftersom hennes dotter har sagt att madelen inte äter kanten på skinan, vilket jag faktikst inte gör heller, så busungen har rätt, då ville inte hon göra de heller,men nu så äter vi båda kanten - Duuktiga ;D


Nä nu blir det sängen, :) med min onda tunga :( ! den gör oooont, . Sov gott sötaste vännerna. 



-/ Ð i v a ♥ 


Helgen.

den har varit lugn, & det har varit skönt :)

Fredagen somnade jag som sagt så snabbt, blö. & lördagen jobbade han, & på kvällen kollade vi på någon film :) Söndagen jobbade babe också, jag åkte med mamma & moffar ner till syrran :) där var det party, pedagoiska leksaker. Mycket fina, köpte en docka & en handdocka till snäck :) Sedan när alla åkte så tvinga syrran ut oss i skogen.
tog bilen & åkte mot trollen ;) ! Mys, sprang runder & gömde oss :D ! Va hemma vid nio tiden, somnade som en stock :P

idag jobbat :) Lina hämtade mig & vi intog pålsjöskog, vandrade runt där i en timme, riktigt skönt. Snackade & bablade om allt, :) mysmys. 
& när vi körde mot pålsjö så var där en bil i diket, mycket mysko. & givet när vi åkte så kom ambulanserna & barndbilarna, så vi åkte förbi igen :D ! Hehe. .
imorgon jobbe & sedan plugg när jag kommer hem. PHU !

Ha en skön kväll :)

-/ Ð i v a ♥


ännu en :D

känner mig duktig som uppdaterar IGEN : )

träffade steffi en stund innan, hon hade något prov imorgon så hon övade på ngn, så satt i salongen och snacka : ) alltid samma skit, ;D älskar det! gick hem vid 15 tiden, & nu har jag bara degat, babe är & lämnar bilen. Skulle sedan till sin mamma också.

Helena & Robs ska ha fest ikväll, tråk att inte kan komma. Har verkligen INGA pengar, sjukt tråk. + att mina ögon ser ut som torkade elefantögon. . Attraktivt. + att ska upp rätt så tidigt då jag ska till syrran imorgon. Hoppas hon kankse kan ses i veckan. .

Oh, jag vill ha en tatuering till..  tycker dessa är super snygga.

  


Jag hade velat ha båda, dock älskar jag Victorias men Rihannas är lite sexig ;D svårt, vilken hade ni valt. Jag tar bara tatueringar från kändisar ; ) Har ju mitt hjärta på handleden : )
Jag tror jag vill göra victorias,har tänkt på den länge. sjukt snygg, , Mmm !
& det ska också stå i annat språk, dock ska alla i min släkt få vara med. . deras stjärntecken. eller namn,: ) får se. får gå & höra :D !

Nu vill jag bli miljonär, det är sant. jag ska bli det. . lovar ! =)


-/ Ð i v a ♥



lite updatering.



då var de dax för lite uppdatering igen, så sjukt kass på att uppdatera :P

tor fikade jag & darling med Togge, väldigt längesedan vi sågs, nästan sen NYC ju. Anders är de också sjukt längesedan jag träffade, dock får vi dra ihop oss snart ! efter fikan på mezo så gick vi hem till oss & glodde lite tv innan han lämnade oss vid halv elva.
igår öppnade jag som vanligt, var hemma vid tre då babe han hämtade mig i bjuv, dock hade jag vatt hemma snabbare med bussen ;P han körde "fel" håll så åkte vid billesholm igen. haha, men hemma sen så sov jag i TRE timmar, somnade vid fyra & vaknade kvart över sju, fattar inte ! Trodde jag skulle kunna vara vaken & glo lite film & mysa. men halv elva somnade jag igen. Rolig jag är. . & när tror ni jag vaknade , HALVÅTTA ! jag blir less- som sagt, skicka hit era ungar jag har ändå aldrig sovmorgon när jag är ledig. ;P iaf, idag så skulle babe vara ledig, men icke. så här sitter jag med datorn. : ) heh. .

måste snart hoppa in i duschen, har redan "städat", menas då med diskat, plockat undan & rensat kattlådan : ) tycker jag är duktig, klappar mig själv på axlen.


Kisses alla :)

- / D i v a ♥

Ojoj,


tiden går sjukt fort, redan ons kväll & imorgon är det tors, :) sjukt.
& snart är de helg, vilket innebär att becca bara har 5 helger kvar, sen är hon hemma ! Jag längtar.

annars har det inte hänt så mycket, har dock börjat med träningen igen & det känns så jädra skönt. Var på spinning idag, & jävlar va vi jobbade : ) & som jaghar sa imåndes till Lina, Jag tyckte faktikst det var skönt att bli svettig : )
imorgon blir det kibox med togge, äääntigen. Va jag saknat det, dock är de så sent :( kvart över sju till halv nio.
men hey, det är inte alla torsdagar.

nu är jag hungrig, meega hungrig. ska äta tacogratäng :) då duktiga vi är.
& nu ska vi äta :D



-/ Ð i v a ♥

helgen :)



sicken mys helg, så skönt att få vara ledig. : ) då jag har jobbat massa så kan en helg vara så skön, va man uppskattar de : ) !

fredes så åkte jag & morfar ner & hämtade sess på dagis, oh mysigt, saknar henna massa, gick hem & mös & åt glass ;)
sedan var de inte mycket mer, hon somnade runt sex tiden då hon inte sver på dagis, & vi andra åt. sedan gick vi & la´ oss rätt tidigt.

Lördag, så var det skattkammareön först på schemat, det var mycket kul ; ) tror dock jag hade roligast, tycker de är så kul & åka rutschbana ;) ! hahah. . efter 2 timmar drygt tog vi bussen tillbaka. Jag & morfar åkte hem vid halv tre, somnade snabbt i bilen då snäck kom in & väckte mig fem över sju, PHU ; ) ! hem, dammsugade & hoppade in i duschen. eva & anna-lena skulle komma ju, dom drack vin (eva alkofritt till en början ;]) & jag mina öl : ) blev 2 st hemma & sedan travade vi ner mot Harrys, : ) Dea ringde först & sa att hon var försenad & sedan ringde micke & undrade vart vi tog vägen ;P ! Iaf, alla kom som skulle komma.  : ) in & softa, maten kom in efter en stund & den var supergod, MUUUMS ! Där efter blev de öl efter öl, & dans. Jag fick upp Mia då min låt kom :D & sedan kom dom andra också ;) ! hehe. . & Dea hon var verkligen på G igår, såå jävla härligt :D ! dansade & hade sig, sjukt kul ! : ) men dom ville gå till Cantina ; ) & de ville inte riktigt vi andra, så vi drog till utposten, lagom ös där. Dock blev de vilt till då annalena började kasta glas omkring sig ;P haha, träffade fan mitt lillfinger, fattar de inte . . 
men vi två tiden så ville dom andra hem & jag kände mig inte motiverad till att betala inträde då det bara var ngn timme kvar till stägning, : ( synd allt stänger så tidigt, jävligt B. Micke som var nykter var snäll & körde oss hem, Tack ! & hem till sängen, men var pigg så gick runder & fumlade i lägenheten, fattar inte vad jag gjorde egentligen ;P ! haha.
Dock var de sjukt trevligt igår. : ) 

idag vaknade jag ändå tidigt, runt 10 tiden :) hem till morfar & gjorde kladdkaka, MUUUMS ! & nu ska vi snart iväg & "stor"handla, inte riktigt men nästan ! :)

bilder kommer sen, då jag väntar på några från syrran + jag hittar inte kortläsaren här ;P HAH ! 


-/ D i v a  ♥   

liista :D

1. Vilken mat äter du ofta?
äter olika :) då jag äter för de mesta på jobb så blir det lte av varje.

2. När du är på kalas, är du den personen som sitter eller hjälper du till att duka ut?
Jag e nog ett allt i allo.

3. Var sitter du helst när du bloggar?
isoffan eller sängen : )

4. Köper du ofta triss?
Nja, inte ofta,

5. Vilket land eller stad har varit din bästa semester?
new york.

6. Vilken tv-kanal tittar du mest på?
ser knappt på tv.


så nu har jag gjort listan som syrran utmanat min ; )

-/ Ð i v a ♥

föräldrar möte : )



idag har jag vatt på jobb i 13 timmar, INTE illa ;) tur jag gillar stället annars hade det blivit en plåga. :)
vi hade föräldrar möte & det var trevligt, dock gillar jag inte riktigt att jag ska komma & säga till vad som ska/hur de ska vara, men det lär man sig att ta ! : ) Tycker dock det är trevligt att så många kom & visade intresse, sällskapssjuk som jag är så trivs jag i vattnet med mycket folk !

redan ons imorgon & jag ska påmin första riktiga mattelektion, & det känns lite nervöst ! Har öppnat min mattebok ;P ! Nu känns de väl okej, men hur känns de sen. Vi får väl se ;P !
ska gå bra, alla sa det idag så jag litar på deras ord.

ska bli skönt att få ta ledig helg, dock kommer den gå så jädra fort, bus med loppan på fre/lör, ute lör, & sön jobbar calle, vad ska jag då göra ;P ? sova hela dagen & bli super pigg ? ! ; )
ja, det kan vara det. . =)

Nu tror jag att sängen är redo för mig, upp 05.20- jag hade kunnat ha barn kom jag på. jag sover aaaaldrig länge, så vill ni ha sovmorgon skicka bara hit era barn. . dock är jag dyr i driift ;) !




på fredag ses vi snäckan :) & då ska vi kramas & mysa =) saknar dig busloppa :)

-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0