blandat.


Lite blandad info, mest i bilder dock :D



Lördags var de SATC, vi fyra tjejer som hängt ihop gick, sedan var de lite utgång. Dock ingen långvarig, men ut kom vi ;D

Söndag åkte familjen (jag mamma morfar katta syrran magnus & fisarna, calle jobbade) till Örby ängar och mös. Det var jättemysigt, & dagen kommer i bilder =)

 













 

dagen i bilder som sagt :)

& i dag har jag & älsklingen 3 ½ år, och vi har varit förlovade i 1 år i dag också, jag älskar dig, Puss.

 

-/ Ð i v a ♥


midsommar!

alla vet ju vad de är för dag i dag =) ! & vi ska fira detta hemma hos Johan med lite brännboll och grill. Känner inte så mycket för det igentligen, utan hade gärna bara tatt de lugnt. Calle likaså, men nu har vi bestämt så då åker vi dit ;P ! Syrran m famlilj ska ju också ha firande, hade gärna varit där men då calle jobbar så kommer han inte ner då han fick sålt bilen i går =D !

midsommar för 3 års sedan :) !

 

Ha en fantastiks bra midsommar i dag, ta det lugnt med drickan & speciellt på vägen. Många krockar redan ;( !

 

-/ Ð i v a ♥ 


nu ska jag skärpa mig.


Jag tänkte att jag skulle byta blogg, just för tanken slog mig att jag kanske skulle blogga mer. Men vem försöker jag lura? Jag kommer inte blogga mer för det, så jag behåller min lilla blogg som har funnits med ett tag, & kör gärnet när jag känner för det =D !

Nu tror jag ni ( i alla fall moster Katta som inte fått se bilderna) vill ha en lite uppdatering om Kretaresan. Ska försöka göra det intressant, men ändå kortfattat =)

Lördag, vi åkte så vi var på Kreta vid 10.30 tiden, deras tid! Men kom inte i väg med bussen förren närmare 12 tiden då folk hade hamnat fel, & det var för mycket folk på bussen. När vi väl kom i väg kändes det skönt. Hotellet ska vi inte prata om, wow! Både jag & Calle trodde vi hade kommit fel, MEN NEJ! :D Vi bodde så fint!   (lägger upp bilderna efter jag skrivit). Resten av veckan låg vi mest på stranden och njöt av värmen som brände mot kroppen. Badade och bara njöt!  Vi träffade 2 par på vårt hotell som vi umgick rätt mycket med. Väldigt trevliga, ett norskpar, & ett par som bodde i Malmö =) ! De svenska paret hyrde vi Scooter med, åkte runt på Kreta och hade det verkligen super mysigt! Jag & älsklingen + Björnar hyrde jetski. . & jag kan säga att Calle var lite rädd när han satt bakom sin snygga brud, hah! Satan va jag gasade, det var till och med så att Calle ville jag skulle sakta ner. Men ska det vara fart, ska de vara FART ;D !
om man tänker över resan, har det egentligen mest varit slappe, mat, dricka & vänner. . vilket resulterar till semesterkropp :P ! Men nu har jag äntligen börjat jobba, & det är så skönt. Jag fasar liter över att komma tillbaka till skolan. . men, det får väl gå helt enkelt.  :) 

 

   

    




    




    




de små bilderna går att klicka på för att de ska bli större. & som sagt, semesterkroppen får tala i bild :P ! ständigt svullen mage, med tanke på alkohol varje dag, men äch ;) semester är faktikst semester!  =D

-/ Ð i v a ♥


Sommar & sol.

Jag vill bada i min pool :P men de har jag ju ingen.


Doktorn tycker jag är frisk, men ändå sjuk. Haha, hm okej?! Min sömn var det inga problem med. utan jag sov som en prinsessa. Dock kan det vara andra anledningar för att jag är trött. Han skulle skriva till de på vårdcentralen. så :) 
 
Efter sjukhuset gick jag & mamma på stan :) köpte lite avslutningspaket till sessan & prinsen. De har ju avslutning på fredag, & då får man alltid paket. de fick vi, så då ska de också få de :) ! Mysig dag med mamma på stan, ♥ !


& äntligen är sommaren här :) wiiho. & min kurs som jag haft nu, är jag helt fel fri i :D det känns så fantastiskt skönt!!! Dock har vi ett arbete kvar, det är inskickat, bara att vi ska få G nu! Förbövelen, de måste ge sig nu tycker man!

Nu är det BARA 3 dagar kvar, :) resfeber, jodå?! Haha, ska faktiskt skiva listan idag, & packa lite. men innan de ska jag skölja ut min färg i håret. Ja, jag sa att jag inte skulle göra de själv, attans mig! Men kom igen. de kan fan inte bli mer än fel :o! & än ser det OK ut ;) ! Solen bleker de ju annars, eller? äch, vafan. Jag har även klippt mig idag, såååååå skkönt! :) måste hålla ordning på mitt hår känner jag!

Nu börjar det göra ont i päran, så nu ska jag tvätta ur min färg. :) Vi hörs, Puss.

- / Ð i v a ♥


RSS 2.0