gaah.

ibland blir jag bara tokigare än tokigast.

så många gånger för har det hänt & än händer det igen , lär han sig aldrig av sina misstag ? det är inte mycket att sura över - egentligen. men händer de om & om igen så blir det såhär.


& vem får ställa sig & hänga tvätt 12 inatt? jo det var ju jag, ingen annan hade tänkt på de juu. & vart är min puss klockan 12 ? inte här iaf. .



nä, nu fan ska jag sova. . så irriterad.





tack & adjö.

: )

måste säga att jag är förjävla duktig, tränar nu på morgonen. :D
hi, skönt att ha de gjort lixom : ) & igår tränade jag 2 gånger, en på morgonen & en på kvällen, så duktig jag är  då.
nu ska allt överfett försvinna ;).

så nu ska jag hoppa in i duschen & sedan göra ve mina naglar , ih . har velat göra de jätte länge nu, så tog mig i kragen & gick in & bokade tiden. & vips, idag blev de :D oglad jag blev då ;) !

så imorgon är de vårt halvår tillsammans, : ) & jag älskar honom bara mer & mer för varje dag. ska mysa i köpenhamn i morgon. mysigt, får se om vi stannar över natten eller vad vi gör. ngt mys ska vi göra . (v)

det är tomt utan snäck här nu, men imorgon kommer hon igen en stund :)!


nä, duschen nu så jag kan bli klar :)



Puss från mig :)

tjiing.

just de, tjiing på er alla : )

är rätt så dålig med att hålla mig vid bloggandet, men jag försöker. :) iaf idag har jag & snäckan träffat mormor, sen kom calle ner & mötte oss, han slutade tidigare, (FUSK). så vi bestämde oss för att åka till väla & ikea. behövde matta & lite så. sagt & gjort, : ) & när snäck vaknade blev de mellis :) på robertscoffe. mumsigt : ) ! sen in på ikea & köpte matta, blev inte fluffmattan utan ngn annan, men de fick gå .. & nu sover snäckan hur gott som helst, zZzzZZzz..


(ibland bara känns det så fel, som om allt vore på låtsas)


imorgon ska vi träffa mormor igen, hon glömde sitt eget idkort idag då jag skulle göra ett, haha. men aja, vi gör de imorgon. nu ska jag dricka lite vin & spela tvspel. (VA? är de likt mig, NÄ . . haha.) tack & adjö så länge, vi hörs imorgon alla : D






Puss & kram, & gud va jag älskar min snäckan - mamma - syster - morfar - katta. vad hade jag vatt utan er ?
(v)




& givetvis min älskade sambo också, jag ä l s k a r dig.
(nu kommer jag)

jahapp : )

då har man semester då ja :) - underbart.
kan inte klaga förutom vädret då.

midsommaren var hur bra som helst, ska inte klaga : ) var nykter & mådde hur bra som helst dagen efter :P (till skillnad från andra ; ) ) så , det blev hemma hos cattis, var ngra stycken där, åt & dom drack ;) & jag bara åt- haha. sedan bestämde vi oss alla att dra ner till stan, tempel var de tänkt, men där var 23 , kul. så det slutade med snaps. & där var ju JÄTTE kul, så en full älskling & en trött cattis beslutade att vi drog hem. Togge va på G som vanligt, men drog hem ändå ;) !

& igår skulle jag jobba :( fast iof, saknar de att jag inte är där så ofta mer. blir mindre & mindre. men, är glad över att jag kan vara där överhuvudtaget, så : ) jobbade idag med, & var ute & gick i 4 timmar, snacka om att vara slut. gick direkt när jag kom & sedan kom vi hem en halvtimme innan jag skulle sluta . så kan säga att jag förlorat ngra kalorier.  ; ) wiho.

& idag är snäck hos oss :D underbart, fast nu sover hon . hah . så imorgon ska vi träffa mormor,  & mysa lite.
ih vad jag älskar henne :)



här kommer lite bilder från midsommar, kolla annars in på www.nattensskapare.bilddagboken.se
: )


                                                            image52
                                                            image53
                                                            image54


resten får ni titta på bilddagboken :) Tjiing .

seemester.

oh gud så häärligt :D
- haft fyra timmar drygt , min första semster . . hi.

iaf, varit duktiga , tränat idag, & känner mig helt slut. helt galet är de. & nu står babe & gör ngt i köket, tror han bakar, för han försöker övervinna min kladdkaka igår. HAHA, han kommer aldrig lyckas.

iih, midsommar imorgon . . & alltid lyckas vi alltid planera allt så bra. gud va trist. . vi är verkligen skitkassa på de. VARFÖR ? likadant varje år , med allt. sista sekund. aja, nu blev de löst iaf. blir hemma hos cattis, & de ska bara mysas typ : ) ! får se om de blir ngn håård utgång sedan ;) haha, jag som går på peneclin & allt, LYCKAT. men nog fan kan jag dansa för de ;) vänta & se.

nä, nu ska jag smyga ut i köket & se vad min älskade darling gör :)



tjing alla :) ha en mysig midsommar, & drick er inte redlöst berusade. ta vara på kvällen.

hittade.

en dikt min syster skrev till mig 25/11 - 03.
det skrämmer mig nu 4 år tillbaka att läsa den.

& jag är fruktansvärt tacksam för allt stöd jag hafde undertiden . .
Tack, jag älskar er som bryr er.

Rädslan att se dig i ögonen
att höra du säger du mår bra
fast inombords så gråter du
Är rädd att du ska mig gå förlorad
att du inte ser vad
du verkligen betyder för mig!
Din maskfasad har börjat blekna
jag har börjat se igenom dig
Levt upp till dina förväntningar
och hoppats du tagit mina ord rätt

Saknaden är större än kärleken du påstår du inte känner
men mitt hjärta ger dig mer och mer
av det du inte ser.
För mig är du bland det viktigaste jag har
därför blir jag rädd
då du säger att tiden ser sin stund
att den snart är förbi
Kanske är allt försent
men jag finns för dig här ALLTID!

Känslor går upp coh ner
låt ingen motgång knäcka dig
Ta vara på vad du lärt dig
ta nya staplande steg mot det som kallas framtid
Du kan med viljan
längtan och
framför allt med oss alla,som finns för dig

Oavsett vad andra säger,
så lyssna till ditt hjärta så lovar jag som din syster
att du aldrig blir vilseledd!

ÄLSKAR DIG!

trallalla.

idag , inget vatten på jobb.
så jag kunde inte kissa heller. : P onödig jag var när jag kom hem då.
phu, tur jag inte kissa i brallan ;)

iaf, fruktansvärt skönt att sluta tidigt som jag gjorde idag, 12 :) wiho. jobbat tre timmar, men det känns som de vore 13 timmar ändå. är helt slut i huvudet ändå. men, jag är hemma nu iaf, & det är skönt. sen ska jag till läkare, & sedan, ja, jag kommer chocka er, jag ska fan träna ;P. hahah, hur längesen som helst. men nu jävlar. har iof ingen motivation idag, men den kommer nog sen (hoppasjag) ; ) !& jag vill ha mina jävla svarta skor, dom är på rea & allt, men tror ni dom finns på söderpunkten eller ? NÄÄ. ska snabbt inom där igen för att kolla ordentligt, kunde ju inte innan för jag var så KISSIG.

& nu ska jag snart packa ner mina kläder : ) - träningskläderna då alltiså ;P haha.. & sedan göra ngt annat vettigt kanske, som vad vet jag inte ;P !

justja, emmy lever, bara så alla vet. kanske blir en eller två öl med henne på lördag. . läääängesedan.




nopp. hej&hå, sug på  min stortå :D

here i´m .

mitt i natten & jag har klarat mig ifrån att bli så där rastlöst trött.
skönt : )

egentligen är de inte bra att jobba natten. . man hinner tänka & leta massa. sånt man inte vill veta av, men som ändå kommer upp. fanfanfan, jag hatar mig själv för det. bara att ta som en klackspark. men jag tror inte på orden.
det kommer dröja länge innan jag kommer tro. just för att jag hittar massa som gör att jag inte kan tro. . dum & paranoid. men fan, de är jag lixom. hade inte jag varit de, hade någon annan fått äran.

iallafall, här sitter jag på jobb, hör en stundetfest inte långt ifrån.  inbillar mig om hur fulla & kul dom har de, & hur studenten (om de nu är den student, men jag tror de, för jag såg skylten) bara flummar runder & undrar vad som kommer hända med sig imorgon. kanske blir de värsta saken om de, eller så skiter studenten bara i de & förblir arbetslös & full alltid. kanske blir studenten rädd för framtiden & slår bort tankten på att den är stor nu, ska stå på egna ben. . har fullt med ansvar för allt. (innan la man ju alltid över till mamma så där snyggt, iaf jag)  kanske funderar på om den ska flytta hemifrån eller om den ska stanna hemma ett tag till. eller varför inte, fly landet. (då behöver man väl inte vara vuxen) . men just idag är de ju bara studentens dag, & den tänker nog inte för fem öre, tror inte den kan tänka just nu iaf. alla hjärnceller är söndersupna. jag kan känna studentens ångest imorgon när den vaknar, eller vem vet ? hela dens liv är kanske räddan fixat (om man hade haft en sån tur).

jag skulle vilja kunna höras andras tankar för en dag, veta vad folk tycker & tänker. om dom verkligen menar de dom säger, eller bara säger det för att dom tror att de ska bli bra om det blir sagt på de sättet, kanske för att inte såra, eller för att slippa gå in i diskutioner. jag diskuterar gärna, men på mina villkor. vet jag att jag kan saken så kan jag dikutera i timmar eller om jag har rätt ang saken som ska diskuteras. annars skiter jag mest i de. . fast egentligen skriver jag mest en massa dynga nu tror jag. fast egntligen inte ändå , för de jag skriver har en mening. men jag ska bara komma på meningen.

nu för typ fem minuter sen tystnade festen, undra om alla deckade, eller om de bara var trötta. kankse dom åkte ner till stan för att festa vidare på något ute ställe. men icke, för nu hörde jag deras härliga skratt igen. jag bara älskar sommaren. för, här sitter jag & jobbar , men jag hör massa ljuva stämmor & fåglar som sjunger. ha, de förgyller min arbetsnatt ;D ! oh gud, nu blev jag jätte trött.



& vet ni vad jag kom på, jag ångrar inte ett skit att jag inte gick på balen ;P HAHAH.


fan va massa svammel de blev nu ;P




nu ska jag glo lite tv, & sedan göra ngt vettigt, tiden har ändå gått fort idag. . klockan är ju redan tre ;P ! wiho, slutar om fem timmar . de ni.


nu ska jag kolla till barnen, låter lite mystiskt.




ja & nu är jag sambo för den delen också ; )




TJING.

RSS 2.0