sova över.

längesedan man sov över.. jag gjorde i går med Frida. ;) Dock hade vi en jävla tenta, men jävligt roligt också. Som vi skrattade, det gjorde det hela mycket roligare :D ! 

Just nu ligger min blogg nere känner jag. Har inte tiden till den, skolan tar för mycket. Och på tal om skolan har jag en lärare som vägrar att godkänna mig. Jag blir så less, mycket less. Han vill inte ge sig. Jag har tänkt många gånger om han ska få knäcka mig, men de ska han inte. Jag får göra om min tenta i mars, inte mer med det! & vid såna här tillfällen är det skönt att man har en stöttande familj och vänner & sambo, vilket jag har! ♥ Min familj & sambo är den bästa som finns, jag skulle inte kunna ta ett andetag utan er. Jag älskar er från botten av mitt hjärta,

Det finns en speciell vän, Malin. Jag vet inte vad som egentligen förde oss samman, men ska säga att jag är så glad över att vi funnit varandra. Jag vill inte vara utan henne i mitt liv, jag vet att vi inte varit kompisar så länge, men vet att vi kommer vara vänner för livet, ♥ ! Jag kan verkligen få vara mig själv i hennes sällskap, och är inte de det viktigaste i en vänskap. & det bästa med det hela är att vi bara bor ett stenkast ifrån varandra, :). I love you.

Emelie är också en himla speciell vän för mig. Det räcker med att vi tittar på varandra så vet vi hur vi mår. Jag vet när hon inte mår bra, & de samma hon om mig. När vi pratar med varandra, pratar vi om allt. Jag vet även att vi kommer vara vänner för livet, för vi är så jäkla lika ♥ ! I love you ♥.

Frida får jag ju inte glömma, hur skulle jag klara av skolan utan henne? Jag hade inte gått kvar om inte hon funnit vid min sida. Hon känns som en lillasyster med en mycket större hjärna än mig, vilken är himla bra ;) tur jag hittade en smart snutt lixom ;) ! Jag vet att Frida och jag kommer sitta om 10 år och fortfarande hata Malmö högskola, kanske mildare, men fortfarande hata ;D ! Det läskiga med oss två är just att vi är SÅ LIKA ♥. & att vi kommer vara vänner för livet, finns ingen tvekan över. Kan tänka mig att vi kommer tyvärr inte ses så ofta då vi bor i varsin stad, men jag vet att vi kommer höras ofta, och när vi väl ses kommer de kännas som vi sågs i går ändå, fast det kan ha varit ett halvår sedan. I love you.

De som faktiskt får mig att stå på båda benen än är ju mitt Guld. Aldrig trodde jag man kunde älska två personer så mycket som jag älskar dem. De är det finaste som finns, & de ska de få veta hela sitt liv ♥ .


Ni andra vänner, jag älskar inte er mindre för att jag inte nämnde er. (man måste förtydliga de, vissa kommer ta upp det) Ni som känner er älskade av mig, ni är mina riktiga vänner.

känsloladdat inlägg, men kände att jag faktiskt var tvungen att få ut mina känslor. känner mig lite lättare :) 


-/ Ð i v a ♥

: ) :)

ska prova om det fungerar om man tidsinställer inlägget :) !


kommer sen, får skriva lite i dag känner jag!

Puss.

olá :)

Jag lever, men knappt. :) Jag skriver nu i alla fall, dock har jag skrivit sen halv tio i morse. Vi har fått en 48timmars hemtenta. Det är inte alls så kul som det låter ;) ! & det låter ju inte kul, då kan ni tänka er hur TRÅKIGT det är.

men i alla fall, så fyllde Babe år i går, TJUGOFEM ÅR ! Förstår ni hur gammal han är nu då ;) !? haha. Han fick en plånbok & pengar av mig, då han ska göra en tatuering :) ! Så världens bästa flickvän sitter här, hahah!

I går var i alla fall min familj och firade honom. I fredags var vi hos hans mamma och åt middag, träffade hans moster från Polen! & tyvärr ligger hans pappa på sjukhuset. Han har cyklat & trillat, blivit opererad så ligger nu inne ;( ! Men han mår bra efter omständigheterna!

nej, nu måste jag skriva lite till på mitt arbete. : ) ! ville bara visa att jag lever- :)



-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0