Lite egna tankar. .



Snart passerar vi en dag med glädje, men även som är basserad på mycket sorg. Lördag (31/7) är en dag där känslorna är blandade. . det är morfars födelsedag, :) ! vilket vi ska fira så änglarna hör. Det är även mormors årsdag, nu på lördag är de 11 år sen min, MIN fantastika mormor fick vingar på ryggen och tittar på mig från ovan.  Aldrig kommer jag glömma denna dag, hur vreden av ilska jag var. Men mest av allt, hur ledsen jag var. & hur ledsen jag är än. Att 11 år inte betyder år, utan att de betyder minnen. 11 år är inget att genföra med, för jag kommer som sagt ihåg dagen som om de vore igår.

Jag vet att jag borde visat min mormor vilken kärlek jag bar till henne, men jag vet innerstinne att hon kände de. 




En dag längre bort, men en dag närmare. . vi ses snart.  

/ din ögonsten.


semester nu.

nu ligger jag inne med semester, och de känns just nu väldigt skönt. Jag har blivit en riktig soffpotatis nu, känns både skönt men ändå väldigt frusterande. men nu är jag på G igen! Malin och jag var ute & gick i morse, eller förmiddas! & senare ska jag ut & jogga. Får se om jag får med mig älsklingen! Vilket jag INTE tror med tanke på hans alkoholintag i går. Hahaha, galna!

men annars har de inte hänt så mycket, min mobil är dock sönder, & de vill ha 1500 kr för att laga den. Öh!! men men, de får ju betalas!


bilderna har kommit nu, så tänkte visa ngra :) !









några av dem :) så många, men tänker inte lägga ut alla! Puss mina fina.

 

/ diva.


RSS 2.0