va längesedan, igen.



nu är de sådär dåligt med bloggandet igen, men jag kan inte hjälpa det :)




fullgång med skolan, full med förkylning. Myms. Insparken i fre blev lite vild ;P fick smeknamn & de bådar inte gott. The killer, Oh. "råkade" sparka på en pojke (19år ;P) mitt i hans öga, & kan ju säga att de slutade inte bra. Hans öga svullnade & blev blått ;/ men de var inte med meningen. Plus jag skadade mig armbåge, men va gör man inte för laget ;) ? GUUULA. men nu är jag dunder förkyld, alla nya basiler ska bli kompisar med varandra. Kan ju vara trevligt.

lördes va de kräftskiva hemma hos lego. super mys, :) va inte alls på G så mycket. men de blev bättre =) åkte hem med halv två bussen & vaknar av panik på knutpunkten :P hahah. min fot sov, så fick släpa av den från bussen. hahaha. va rätt kul ;D somnade jäkligt fort när vi kom hem, zzZZz.

& igår köpte vi färg, & klocka. nu är de renovering på G. om målning & lite så. KUL. nu ska vi bara få sålt vår gamla tv + tvbänk. & våra garderober vi har i extra rummet. någon som är intresseradhör av er :)
men de känns skönt, vi trivs så bra i denna lägenheten & då ska vi trivas lite extra med att måla om lite & så.
+ att vi ska få nytt golv i köket. vårt andra har lyft ;S ! FUKT ?? hoppas inte.

Här kommer lite bilder från insparken iaf :) dock inga från kräftskivan ;(

Jag skojade bara, BLOGG är inte alls sugen på de ;( kommer senare då. Puss.

 

-/ Diva


: )



det känns bättre nu, kanske tillochmed bra, ska inte hoppa högt än. men känns ändå bättre =)


uppdatering om dagen kommer sen, :)

-/ Ð i v a ♥

mardröm.



hur kunde detta hända. .



igår började skolan. jippy :) super taggad, verkligen. lite inspark på kvällen, lugnt men ändå kul. träffa nya människor & så. Fixade nästan allt inför skolan nu, & det känns skönt.
FRAM till imorse kl 09.00. då ringer min telefon men jag svarar inte för jag sover. . utan tar telefonen vid kvart över nio & ser att ett malmö nummer ringt mig. + att jag hade fått ett röstmeddelande. mysigt tänkte jag.
men nä.
de visar sig att dom fått in att jag ska läsa till gymnasielärare, ÖHVA? det ska jag ju verkligen inte.
så nu vet jag inte hur de kommer bli, för jag kommer sättas som reserv inför någon grupp då. så ska prata med skolan imorgon igen kl 11. har bölat hela morgonen. . tyckt de va pest. jag är verkligen sjukt ledsen. . :,( !

jag fattar inte hur de kunde bli såhär. HUR ? jag & calle satt & kollade igenom så de skulle bli rätt när jag skickade in.. & ändå så blev de fel. Jag fattar inget, verkligen inget.
jag vill bara gråta ännu mer.

men, ödet har väl något med detta att göra ? ! jag hoppas de, & jag hoppas de är bra, förbannat bra. SNÄLLA!

-/ Ð i v a ♥

skolan

♥  första dagen i skolan, & det ända som gäller nu är PARTY, hur många är med ? ;D



-/ Ð i v a ♥

Huliganer- är de coolt ?




diskutera de, gör va ni vill. men jag är grym irriterad !


dessa jävla små "huliganer" som tror dom är så jävla coola, jag blir så arg. Verkligen. Är de det som mina skattepengar går till ? Va fan är deras föräldrar?

Va ute & gick nu en runda. . (träningen som ni vet) & jag viste HIF hade spelat & alla ni som känner mig vet jag ä l s k a r poliser. . så tänkte att jag skulle ut & ta en titt med tanke på att stan är full med dom ju. & va är stan mer full av, JO MASSA 15 åringar som man måste ta i örat. Ett helt gäng samlades i stadparken & sköt i väg något skit & tyckte dom va skit coola. folk mellan 15-25 år. SKOJAR ni med mig ? Har inte folk i den åldern mer vett i huvudet? seriöst, va tappade dom på vägen ? & för det första, va fick dom för uppfostran. . jag är mörkrädd.

När jag gick där igenom va jag så arg att jag skulle kunna gå fram & sparka någon av dessa huliganer på benet & sedan ta mitt "staff" från dom, dom gör mig knäpp ihuvudet. Varför får inte polisen göra mer, & när polisen väl gör något är de jävla skriverier om det, varför ? Polisen gör sitt jobb, & dom som blir straffade av dom förtjänar de, (ja, jag är så förbannad) jag tycker verkligen polisen skulle få ha MER makt, är de konstigt sverige är så mesigt land, tyvärr. En privatperson har ju mer makt än en polis. De är ju skrämmade.

& var är "huliganerna´s"  föräldrar, tycker dom de är OK att deras 15 lilla pojke springer runt & bli jagade av poliser ? Va säger dom om dom kommer hem med en polis under armen. Hade de vatt mitt barn så hade han/hon fått utegångsförbud i 15 år, komma hem direkt från skolan & sitta på rummet med enbart en säng. & där med basta!!
dom borde väl förfan lära sig, & snälla. Om de är en huligan som läser detta, snälla VARFÖR TYCKER NI DE ÄR SÅ KUL ATT FÖRSTÖRA? för de är ju de ända ni gör, ni gör ingen nytta för fem öre. .
& ni som är över 20 år, komigen. . va är ni för några män. det är ju så pinsamt, va fattas ni? Har ni verkligen inte något annat för er ? Börja tänk på framtiden för helvete, & sluta leka manlig genom att slåss & förstöra. Snacka om låg självkänsla. Veklingar är ni allihopa.

   

lånade bilder av HD.se





är de meningen man ska stänga av en hel stad bara för att de är fotboll, nä någon jävla ordning får de vara.

-/ Ð i v a ♥

jag som har semester.




borde väl ha bloggat varjedag ? Oh va dåligt av mig, men nu kommer ett litet inlägg. :)

syrran & fisarna va ju här tis till ons, & de va mys. blev så tyst när dom åkte hem, haha :) ! så ons spenderade vi på viskängen med Susan & maria + deras barn :) ! mys, sen stack jag & spann. Har äntligen börjar igen, efter 3,6 kg så finns de inget annat att göra ;P dock tycker jag de är kul, så =)!
men idag blir de lugnt, känner kroppen är lite slö idag, efter 3 pass så kan de behövas en paus. men imorgon är de träning igen : ) ! sen jobb, kanske hinner inom busfarbriken & säga grattis till ett av mina förskolebarn. De hade varit toppen :) ! Hoppas tiden räcker till.
Igår fikade jag äntligen med Becca, vi åt på haket & sedan intog vi Hampan. vårt ställe :P drack lite öl & så. sedan rätt hem.Fattar inte vad de är med mig, så jävla slö & trött & jag HAR SEMESTER. sov till 11.20 idag. hallå ?
Får nog bli en runda ut sen, promenera lite & så.
Solade lite igår också, men de va för kallt så vi åkte till sofiero & käkade glass :) mys!

idag är de städning & tvättning. kuuuul. men måste. Duschade katten också, haha. Hon hatar mig nog nu, dock gillade hon när jag torkade henne, ;D ! haha.
nä, får ta tag i mitt liv nu känner jag, upp & hoppa.

-/ Ð i v a ♥

hemma hela dagen.



... har inte gjort mycket idag, stor städat dock. så nu är lägenheten mycket fräsch :D de gillar vi. kommer inte ihåg när lägenheten va så här ren. :) hih. men de är så mycket mysigare att vara hemma när de är fräscht. dock måste jag köpa ny kattsand, de luktar lite om lådan fast jag rensade den. (bra info va?)
men mitt huvud är inte som de ska vara. .

jag fick ju värsta migränanfallet i söndes, helt galet. tabletterna jag fick från mitt apotek ;) tog de inte. & jag sov ända till jag hoppade in & jobba halv dag, 16.30-21.30. galet värre. & idag kom den tillbaka. sov från 13-15, trodde den skulle släppa så jag kunde gå & spinna, men nopp. Fattar inget. . men nu känns de stabilt iallafall, & det är skönt.
så imorgon ska jag spinna kl 12, & sedan kommer syrran & fisarna. dom ska sova här till ons :) ! ska bli mys, hih.

nu ska jag fortsätta glo på tv som jag gjort idag, har inte varit utanför dörren bara idag. men de gör inget. . jag klarar mig. imorgon så kommer jag ju ut, & de räcker väl ;D ?

-/ Ð i v a ♥

är det så de ska vara. .

fredagen va min "sista" dag på borsten. jag viste att det skulle vara jobbigt, men såhär jobbigt trodde jag inte det skulle vara, jag fick en massa saker,blommor & paketer. =) de tackar jag för. grät många tårar & det va verkligen jobbigt, men jag kommer tillbaka =)

lördagen va de fest för Helena & Patrik, väldigt kul, dock hade jag så jävla ont i huvudet ;/
& när jag vaknade på söndagen hade jag migrän, VÄRSTA migrän. längesedan jag hade ett sånt anfall. så jag fick jobba halvdag, så de va skönt.
& idag är ´jag ledig, är uppe nu eftersom Calle väckte mig, så ska glo lite tv & sen sätta igång med städningen. det behövs. verkligen!

Ha de så bra, kände hur tråkigt inlägg detta blev ;/ kommer bättre.

-/ Ð i v a ♥

Ops,



nu gjorde jag de igen, slutade blogga för några dagar, attans bananer ;( . Men jag bloggar nu.

under dessa fyra dagar jag inte bloggat har jag & syrran vatt på Madonna. WOW säger jag vilken konsert. helt helt galet :D fantastika kvinna, bilderna kommer sen då syrran tog dom :)

& imorgon jobbar jag min sista dag på Borsten, usch de va rätt jobbigt att packa ihop mina saker idag, alla mina kläder & så. ;( men de blir väl bra, hoppas jag :).
annars har jag bara jobbat. inte så mycket annat, hih.
Börjar tränat igen ;D & nu har jag börjat igen på riktigt ;D ! & de känns så sköönt, hihi.

så nästa vecka ska jag spinna varjedag :) ska bli så skönt, hihi!
nu ska vi handla, så hörs sen kanske :D !

Puss.

-/ Ð i v a ♥

dåligt bloggande.



så då skriver jag igen efter att fått en order av Niklas. Han tyckte jag var slö & tråkig som inte skrev, håller med :P!

Jag jobbar fortfarande som en tok, men snart är det slut på det. Jobbar nästa vecka på förskolan, sen semester. jobbar 2 helger till sen börjar skolan. : )
I helgen jobbar jag. så nu sitter jag på jobb, & alla barnen sover. :) väntar in nästa morgon som kommer 8 :)! jag började sju. Kan säga det var segt att komma upp, fyfarao. Tobbe hade 25 års fest igår, Grattis i efterskott. & det va livat, :) & sugen på utgång blev man. & ner mot stan va vi. sen fick jag panik & ville hem & sova :P haha. Så 4 härliga timmar i natt efter ngra glas rosé . aldrig fel ;D ! Nu sitter jag här iaf. . 2 koppen kaffe, FÖR ATT VAKNA ;) !
men snart är jag på väg.
solen skiner idag också, kan den göra de på min semester också, cooome on!
i veckan börjar träningen igen, HAHA (hur ofta har jag inte skrivit det då?) men på mån är det så. jag MÅSTE :P ! Galet.
så spinning imorgon, & resten av veckan. ska bli skönt, hoppas jag!

annars nu så får jag väl ut & göra iordning frukosten till ungdomarna, som lär vakna snart.
ett litet nätt inlägg så här på morgonen. ;) ska skärpa mig.



-/ Ð i v a ♥

suck.

jag är bara så trött. inte fysiskt.
utan psykist.


jag har så mycket att skriva, men jag tänker inte göra det. de är inte lönt. folk vänder de emot mig. + att fel folk kommer ta  åt sig. så jag tänker ta & slänga mig i bädden, ligger dock här redan efter en välbehöv dusch. & ska strax blunda.
idag är jag bitter, & vet ni varför ?
för jag hatar respektlösa folk.                                                               bara sådär!



-/ Ð i v a ♥

Oh jajust.




jag är bara så trött på allt nu.
men jag ska inte yttra mig här ändå, för jag jobbar.

ibland blir jag så jävla trött på folk som tror dom kan göra hur dom vill. men som sagt, jag jobbar!

-/ Ð i v a ♥


måns måns ;D



Ja, igår va Lina över hit. Drack rosé (fyfan va gott de är då) & bara snackade en massa skit, hihi. Carolin kom över sedan också & vi hade en redig tjejkväll- halv ett gick vi ner istan, med för höga skor. Ajaj. . fast de gjorde inte ont försen hemgång.
Tempel stod på schemat, så tråk, Babe övertalade oss till Harrys. & på vägen dit blev lina & carolin som ett par fjortisar ;) hahah & vet ni varför, FÅR MÅNS VA DÄR SÅ KLART! & de ända jag tänkte på va att Cornelia va tvungen att få en bild.
& ja, jag fick - TRE :) ! Lina & Carolin blev så klart lite avundsjuka ;) hihi.

vi hamnade på Harrys, Måns skulle parta på cardan & kön växta på 2 sekunder då alla såg han va på väg dit, jag ville så klart dit :P ! men de blev harrys, & de va faktikst okej =) !
Idag har jag inte mått så bra, sovit bort dagen, & mår fort inte ok. men imorgon mår jag nog bättre =)












så tjejer, han är redan bortgift om 14 år, min systerdotter är gift med denna hunken då ;) hahaah.
super trevlig, verkligen. han får 5 ♥;an av fem möjliga, guldstjärna till honom =)

-/ Ð i v a ♥

sorg & glädje.

♥ ♥ ♥


igår va det 10 års saknad av mormor. Tio år, förstår inte vart tiden tar vägen. Jag kommer ihåg de som om de vore igår.
fönstret syrran pekade på & sa att du låg där- jag trodde inte.
men du låg där, & jag trodde världen skulle rasa på mina små axlar. . vilket de gjorde också.
mormor, du anar inte hur saknad du är, varje dag tänker jag på dig. "nu fick mormor inte uppleva detta med mig"


du är så saknad, aldrig kommer hålet i mitt hjärta sluta göra ont.
jag älskar dig min ängel, din ögonsten.












igår fyllde även världensbästa morfar år :) så vi firade honom på fredriksdal, dock utan mamma som va hos doktorn ;/ de va mys på fredriksdal & vi fikade & hade oss. sedan åkte vi hem till morfar & fikade med mamma också. Morfar öppnade pakter & så. Hihi.

en dag med massa sorg men ändå med glädje ♥ !

-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0