Phu. .

som ni märker är jag hemma, blev inte så mycket utgång. . dock har rebecca & babe börjar tjatta på mig att vi ska gå ut. Jag känner mig relativt trött, men ändå inte så jätte. . bara de som är segt är att göra ve sig. .

haha. åter står & ser vad som händer om en halv timme. ;D


Jobbedagen idag känns som två dygn, känns som jag bara har jobbat jobbat JOBBAT! & jag åt fööör mycket tacos idag, phu, mår fortfarande illa. :( blö.
imorgon så är de sovmorgon, JÄTTE mycket sovmorgon, för jag vill & för att jag är värd det kanske. . Jo, de tycker jag ;D !
haha, nä nu ska jag börja överväga lite här vad vi ska göra. . jag är pigg&trött. sjuk känsla. : )


Ha en bra Fredag, jag ska försöka =)


-/ Ð i v a ♥


Fullt.



Hela helgen är full, phu. Imorgon jobbar jag från .6.30 - 21.30.. Dom på jobb vill att jag ska med ut efter jobbet. Dock vet jag inte hur trött jag kommer vara så därför får jag tänka på det. . hade dock varit super kul. men samtidigt kommer jag vara så slut, få huvudvärk & skit, känner mig själv för väl ;)
Lördagen ska vi på maskerad  hos patrik, han fyller 25 år. . ska bli kul :) egentligen är jag som sagt inte alls så haj på maskerad, det är lite läbbigt. Vem gömmer sig bakom den masken lixom.

söndag ska bara bli slappe. . ohh, sköönt. denna helg ska jag sova LÄNGE, fan om jag vaknar sju. då gråter jag.


sen har vi alla som fyller år i november, mamma 50 den 5 : ) syrran 28 den 9, sessan 3 den 12, moster 48 den 16. . phu. tror dock jag är klar med allt inhandlade. bara Julklappar kvar nu.. =)

nä, sova nu. upp tidigt imorgon. Puss =)


-/ Ð i v a ♥

Köpenhamn,


& mys.


vi var ju som sagt i köpenhamn i lördes :) jätte mys, köpte mig en mössa väska, 2 tröjor. Babe köpte 4 tröjor ;) ! så lite blev köpt, & vi hade en mysig dag.
Kvällen slutade vi med några drinkar på hard rock cafe, köpte rosabandet drink :D !
när vi kom hem skulle vi fortsätta med mys, film & ostbågar, men då sa jag god natt. . phu. Somnade direkt. haha.. skadat.

på söndan åt vi frukost hos Calles mamma. . jag jobbade sedan vid halv tolv till halv tio, jag satt verkligen ner hela dagen ;P fy det var segt. men rätt soft, åt kanelbullar & hela köret, ska inte klaga ;D!

annars känns de bara som jag har ett virus som kör slut på mig. ;/



nä, bilder finns på bilddagboken =). Tjing.


-/ Ð i v a ♥


svart magi. ;D



gjorde ve mina naglar idag,(mycket roligare än gymmet) ;D
kom hem med svarta, super tuffa nu när vi ska på fest, då vi ska vara djävular!
Karolina fixar en massa, kul faktikst. Jag som gärna vill ha de som vanligt alltid, Vit! Nu blev det svart, med silver grejs på!
bild kommer sen.


jag är så sugen på att lägga slingor nu i mitt hår, när man sitter där på salongen & ser alla dessa som blr så snygga i sina hår vill jag bara sätta mig i stolen. Jag vill inte vara så här mörk mer, eller mörk & mörk. . men ändå.
Iaf, kalaset hamnade på 1200 kr om jag ska göra det, hm & så undrar jag om det är värt det, säkert tror jag. . för dom är super duktiga. så nu vet alla vad jag vill ha i julklapp :)

nä, som sagt blev de inget gym idag, blev klar rätt sent med naglarna, & tänkte spinna halv fem, men blev stressigt. Vad så hungrig också. . men imorgon så är vi tillbaka :)



& med mitt ÖRA, det gör ONDARE idag, bara så alla vet ;D



Lite matte nu, & lite mer flingor. : )



-/ Ð i v a ♥

jag trodde jag skulle dö.



& jag menar vart ända ord, VART ÄNDA !


då jag bokade igår så bokade jag spinning som vanligt, fast medel. Inget med det, vi har varit där förr. . men inte med denna människa. Jag trodde jag skulle dö, kräka & svimma samtidigt. FY bubblan. Jag fick sitta & intala mig själv -"Oh gud va snygg jag kommer vara på stranden, vilka ben jag kommer ha, & rumpan ska vi inte snacka om" annars hade jag gett UPP kvickt som tusan, var på väg i början. tänkte vänta på Lina där ute, men vill man bli slimad & snygg får man bara tiga ;) Dock sa denna galna människan (instruktören) bra jobbat & gav mig ett stort leende, så de kan jag väl leva med. & nu så här efter så känns de jävligt bra :) !

imorgon blir de gymmet, Lina jobbar sent & tränar fotboll på kvällen så det blir lite körigt : ) men på tors är vi tillbaka igen på cyklen, ; ) wiiho. imorgon blir de bollen för mig. Nu är jag mer spedad, haha. men jag lär nog somna rätt så fort ändå.




usch , jag börjar få ont i örat. .är rädd om de är öroninflamation. Aj, det gör ont. menmen, vad ska man göra åt de? dom gör väl inget försen de spricker eller ngt ;/ ? baja.


Pethra hon fick skulden av att tagit min katt, min mamma skulle sälja min katt, & då tog pethra gris ;D ! haha, kändes jätte verkligt. ;)


Sov gott sedan alla söta.



-/ Ð i v a ♥

Vilken kväll.



Jag vaknade med huvudvärk & det följde mig verkligen ända ner i sängen igen, Fybubblan. Dock kunde det vara vinets fel också, mådde dock inte så bra- kunde vatt mer på G ! Men jag hade kul ändå, jag menar, Rebecca är HEMMA! har redan pratat med varandra sjukt många gånger i telefonen ;P känns helt overkligt. Emmy var ju också här, som har tappat många kilon, ser fantastiks ut. =) & sötaste Ivana också, så kul att "gänget" var samlat, ander & togge också. . KUL :D!
satt hemma hos oss då Rebecca hade gäster kvar hemma, satt här till tolv snåret, & när vi skulle gå, ÖSTEREGNET ner, det fick bli taxi. . vi hamnade på tivoli tillslut & såg ut som blöta katter, hahaha!
Väl där kom jag på G igen, men huvudvärken var kvar, sjukt störigt!

Hemma vid halv tre, babe började ju åtta imorse & jag tog inte med mina nycklar, :S ! men iaf, vi tjejer har bestämt oss att vi ska träffas i veckan & snacka massa skit :D ! sjukt kul. så det måste vi också göra då. :) !

annars har jag inte gjort ett jävla skit idag, ångest. ska hoppa in i duschen NU! : ) rätt skönt att ha en slappesöndag, :)



bjuder på en bild här, dom andra är på
bilddagboken
sök på nattensskapare :)


-/ Ð i v a ♥

rubriker,

har svårt med dom ibland, haha.


annars. slutade två idag, somnade gott på bussen ska jag berätta, phu. Måste sett verkligen jätte kul ut.
men äch, nu är det helg så det är vä glömt till måndag, hahah. .


blev en runda på stan, försökte hitta maskeradkläder, inte det lättaste vill jag säga. men hittade en väst, & så har jag finbyxor, så det kan nog bli bra, babe ska beställa horn, då vi ska vara djävular. Själv tycker jag inte riktigt om maskerader & så, rädd för sånt ;P ! haha, vem vet vad som döljer sig bakom masken egentligen ;) ? Bhu. men som sagt, det blir bra ! ;P inom systemet, handlade lite inför imorgon, dock har hon inte hört av sig ÄN! Hallå ;P becca, ring mig! :)
& nu hemma, helt slut!.


Har glömt berätta att babe han kom hem i ons, & hade paket med sig till mig, ; ) EN ROSA PLATTÅNG, ohglad jag blev då ;P ?& en tröja, TACK darling.  & inte nog med de, när han hämtade mig i tors hade han med sig en rosa datormus, fan va bortskämd jag är då, moha ! & jag fick honom att köpa en rosa vattenkanna, han försökte med en orange, men ohnä. . Här ska de vara rosa, ; ) & Vi var TVUGNA & ha rosa diskborste också judå vi har rosabandet trasa, OH! Han gillar det inte riktigt, tror inte han kommer vilja diska, haha,. vår svamp är OCKSÅ rosa. HAHAHA! Han kommer nog inte våga åka till jobb på måndag, ;P ! Allt kommer bli rosa!

nu ska jag vila mig lite, så det så =). syrran är tillbaka i bloggvärlden igen, välkommen igen ♥
ha en fantastisk kväll mina vänner, kisses.

-/ Ð i v a ♥

Back on track.



såja, då var jag fixad ? ;)
Nja, nästan dock. Jag kan röra mig mer fritt nu, innan var jag "låst" i hela ryggen. Dock min nacke är lite kärvig, men äch, börjar bli gammal eller ?! ;) men de är ischias iaf, & det är mindre kul. så måste hålla mig vaaarm nu, väldigt varm. Men de fixar jag, älskar vara varm. Hihi.

& när jag var klar hos Sune & skulle gå tillbaka till jobb sitter söta Madelen där & käkar frukost, hi. & så körde hon min till jobb, hur snällt är inte de på en skala. TACK snälla ! ♥


söta Madelen, med hennes son.
(tog kortet då vi inte ser hans ansikte. för hon vill kanske inte ha honom i min blogg.)

& inte nog med det. . när Pethra hämtade barnen, så hade hon lagt ner massa med energi på min matte. . TACK. superduper snällt. ♥ blir så glad, kan inte tacka ordentligt.


Tokisen Pethra : ) tack snälla igen.

hur underbara föräldrar har inte jag då på mitt jobb, skulle inte vilja byta bort det för något annat jobb, aldrig. tack ännu en gång båda :) !

Nu tänkte jag faktikst gå & bada lite. & bara så alla vet så är rebecca hemma inom ca 24 timmar, ojoj. sen är inte stan säker längre ; ) ! & vet du rebecca, Bacardin är kvar, sa att jag skulle spara den tills du kom hem, inte illa va ;) ? 18 månader , ;D ! jag är bäst, så enkelt är det bara.
punkt slut.


-/ Ð i v a ♥

en liten uppdatering. .



så här dax,
har dammsugat, men inte kunnat moppa, min rygg pallar inte, & bära på det tunga vattnet känner jag inte för.

annars har de inte hänt så mycket här nu. Jag saknar att kunna gå & träna, jag vill nu när vi kommit igång igen. . jävla skit rygg. den gör mig sur, & tur jag ska dit imorgon : ) Madelen ger mig hopp om att de ska bli bra då det är hennes svärfar så har hon ju gått dit ett par gånger :) !
har fått fila ner mina naglar mycket, dom växer som ogräs, iof rätt bra dock. Men jobbigt när man inte kan röra sig med dom. : ) snart får ta & fixa dom hos bästa Karolina :) 
 
saknar babe också, tråkigt att vara hemma själv nu, dock har jag pratat med mamma lite =) !
men han kommer hem imorgon :)

& vet ni vem som kommer hem på FREDAG ??? MIN bästa vän rebecca, 18 månder i USA, & nu kan jag ränka ner allt på en hand, det är så skönt. äntligen hemma, äääntligen. Hon åkte på min födelsedan 07, & är hemma på fredag, förstår ni ;) ?




lycka :D

syrran & dom har blivit sjuka efte resan, alla bara bajar. .  hoppas bara det inte salmonella
, :/



oh, nu kom jag på att jag måste diska, oh blö. . :P ! haha, iof de går fort. :)


-/ Ð i v a ♥


 


Välkommen.



Välkommen rosa bandet in i vårt kök :) japp, har köpt rosabadet trasor, hih. Har städat nu, har dammsugning kvar, ont i ryggen ? bara förnamnet. Pratade med Sune (en farfar på jobb som är kiroprakter, & tack Madelen för numret:]) & han ska fixa min rygg, dock tror han att de har gått så långt så det är ischias. . tack & välkommen du med. Fan, det orkar jag inte. Det försvinner väl inte försen på ett tag, långt tag. . blö.
Aja, det är bara att bita i det sura äpplet, inget man kan göra något åt nu ju.


Dock blev det riktigt fint nu :) ! får se om jag pallar dammsuga imorgon. 


& åter tack till Pethra som hjälper mig med matten, en guldstjärna till dig :)

Nu ska jag titta s.o.s hjälp, tror jag de heter, familjer som behöver hjälp med sina barn. .


Ha en skön kväll, : )


-/ Ð i v a ♥

lite bättre bild :)




här kommer en bättre bild på mig =) inte lika sleten;P




me - brunett ;D


-/ Ð i v a ♥

10.08

stod klockan på när jag vaknade :) det var skönt ! =)


har hunnit åka ut till city gross & handlat lite, babe handlade ett fiskespå, HAHAH. han ska ha de då när dom sover borta, tokiga ;) ! Idag är min rygg värre än någonsin, ballen gör jätte ont, går ner mot tårna. imellanåt vet jag inte vart jag ska bli av, Ajaj, ,



nä, nu ska vi åka till syrran :)
PUSS


-/ Ð i v a ♥

Tack,

för era andra fina kommentarer =)
änglar.






-/ Ð i v a ♥

bla bla bla. .

                            

varför finns de människor som verkligen måste hålla på ständigt, detta är min blogg, jag uppdaterar när jag själv känner för de, jag skriver om precis vad jag vill utan att någon jävle ska yttra sig. & varför fortsätter man läsa en blogg man inte gillar, kom igen. Ta dig i kragen & gör något åt dig själv istället för att gå på andra folk. Haft en del som kommenterat i min blogg då dom säger din åskit, jag bryr mig egentligen inte speciellt mycket, för jag har inte en susning om vem personerna är. dock förstår jag inte vad dom vill få ut av att bara kommentera negatvit. Som sagt, ta tag i era liv, skratta lite mer så ska ni se att ni snart också blir lyckliga,


nu är jag så jädra trött, var längesedan jag var vaken till halv ett en hemmakväll, jobbade 8-18 idag, åkte till center syd med fyra ungdommar. Mysigt ! Kom hem & somnade på soffan (ovanligt?) en stund, & sen blev de bio, step brother, & ni som inte sett den & gillar SJUK humor, SE DEN ! den var verkligen sjuk, haha. & jag som är svårflörtad när de gller film diggade den starkt. dock lite överdriven emellanåt, men då hann man hämta andan :D !  


Annars, min rygg tar död på mig. fy bubblan säger jag. Nog att jag har haft ont i ryggen innan, men nu är den väldigt konstig, känns som den blir kall & så går de ner i benet. AJAJAJ. . jätte märkligt. Ballen ska vi inte snacka om, Oah din råtta va ont den gör, jag får ändra min ställning i sängen hela tiden för att de inte ska göra ont, kan inte ligga i samma för länge för då domnar den av känns de som, Blö.


Syrran & dom kommer hem imorgon efter en vecka i solen. Gran Canaria om jag inte minns helt fel, (gör säkert de) dock ska vi ner där då dom inte var hemma när Calle fyllde år. så de blir väl lite mer kalas då imorgon.

Nä, nu går mina ögon i kors, så dax & sova. . & så är jag ledig imorgon, & när kommer jag vakna.sju ? vi får väl se :) spv gott ♥ !


-/ Ð i v a ♥

nu så. ;P



Lilla söta Liza, det finns väl ingen i hela världen som tvingar dig att läsa min blogg, jag har ett liv + jobb att sköta istället för att hänga vid min blogg dagarna ut. Bara för jag inte uppdaterar en gång om dan´ska DU komma & säga till mig att stänga ner min blogg, just det läs MIN blogg. Dra åt regnskogen!

iaf har jag fått tummarna ut ur hålet nu, & tatt kort, Jag hade tatt kort i helgen ju, UTAN mitt minneskort. & kan bara föra över med minneskort, så ser duktigt sleten ut idag då jag fick jobba från kvart i sju till halv fyra, & hade barngruppen själv från 12-15, är sjukt slut idag, Iallafall så kommer jag här nere som brunett.




Jag ska ljusa upp de, trivs inte riktigt med de så mörkt.
men måste låta håret vila, för de börjar bli slitet.
-/ Ð i v a ♥

snaaart :)

snart kommer här en bild på mig med mörkthår :)
ska bara lägga in bilderna sen igår ;P


den som väntar på något gott . . ;)



-/ Ð i v a ♥

Baby´s birthday.



Igår fyllde baby år, Grattis =)
Av mig fick han en hotellvistelse den 25-26 oktober, tre rosor & en bakelse.  :D
Kvällen blev tvätta & städa. så nu kan man bo här igen, såg ut som en svinstia inna, fyför.

Idag ska vi dammsuga & moppa golvet, men de är inte så jobbigt =) !
Annars dagen igår var inte min dag, fyför- när jag satte mig på bussen bara föll allt av mig. kom på mig själv att bara sitta & tänka, bara rätt ut i luften, stressigt & skit igår. fotografering & tidigmorgon, fotografen var tidigt, kom mitt i frukosten. Blir stressad bara jag tänker på det. & allt skulle gå så snabbt . . ÖH, Ja igår hade jag bara velat vara hemma.

idag blir de rätt lugnt nu på förmiddan. Mot eftermiddag kommer puffhelena :) ! ska laga lite käk & så, Babe ska ut & ta ngn öl med sina vänner, jag & Helena drar nog ut en sväng sedan, det var så sjuktlängesedan vi sågs, det var midsommar ! det kan bli mys ikväll.

imorgon är det "kalas" för babe, får se vad han bjuder på. För de blir ju hans uppgift eftersom de är han som fyller år ;) moha :D !
nä, nu har vi ätit ostbågar till frukost, & det var förbannat gott ;D bara så alla vet ! ;D


 

-/ Ð i v a ♥


Yoga & sönder slaget fönster.



Igår va jag & lina på Yoga, & det var en upplevelse. Rätt kul, men jävlar va svårt. HAHA !
Idag ska vi på Dansaerobics, så nu har vi börjat igen :D


när jag öppnade idag möttes jag av något jag inte alls förväntade mig att mötas av, dom hade klirat vår ruta på masken (min avdelning, småbarn) där var glas ÖVERALLT! Verkligen överallt, det var sanslöst. . jag sopa tre-fyra gånger men ändå fanns där så mycket kvar, väntade in nästa personal då jag hade barn som skulle äta frukost. så sen var det bara att dammsuga, & moppa golvet, det gjorde Lena dock. men fy va besviken man blir, riktigt. :/

nä nu ska jag ta på mina strumpor & sedan möta Lina :)
Kisses.



-/ Ð i v a ♥



RSS 2.0