jag är en av dom ;S


varför är de så, när jag äter.
Skiter fåglarna på mig.
är jag en av dom ?

Vi är hemma igen, riktigt skönt att vara hemma, men ska absolut inte klaga på att vara borta, SLIPPA laga mat (som om vi gör de ändå ;P) diska, bädda, städa. Ja allt de där. bara pengarna som flödat, ;D så är så pank nu. inte rikigt, men nästan dock. Haha!
men har inga pengar jag kan spendera hur som, men jag ska ändå inte gör så mycket denna månaden (hoppas jag ;D)

hotellet hette Odin i GBG :)








såg hallen kom på sne ;) aah.


Gbg har varit mycket skönt. vi va på liseberg i tis, oh herregud med folk, de va helt galet, GALET! stod i kö i en timme ca & sedan va de sån kö till karusellerna, men vi stod ut :) ! åkte bara ngra st, men vi hade super mys. verkligen.
Åkte sedan till hotellet, käkade & sedan la vi oss & glodde på Wallader & somnade sedan :)


iväntan ;)


ser ni folket??


lite käk ;D


Puss, blev inte så många bilder på liseberg.


MJ.

Igår gick vi upp vid halv nio, frukost & sedan iväg, på stan :) va iväg hela dagen, & shoppade loss ordentligt. :D jag hittade bla ett par dieseljeans för 300 spänn, affären hade 80% ;D dom hade kostat 1400 kr, Fattar ni ? HAHAH ! galet, efter shopping intog vi hotellet. Käkade & satt sedan kvar & avnjöt ngra öl- sängen kallade sedan & jag somnade rätt fort. babe han glodde film.


PUSS :)


spårvagn.


stan


ööl, & en liten babe.


jag & öööl.


idag åkte vi till en outlet, men hittade inget, ; ( jo en present till morfar, han fick ju skorna, men får en lite paket till. & innan vi åkte hem kollade vi på bilar, Babe han vill ju ha en jeep, & nu fattar jag vilken,& den va rätt snygg :) Nu vill jag också ha körkort så jag kan köra runt i en bil som är MIN ! Har lagt undan en (heter de så när de gäller bilar ;D)




annars leker livet FÖR bra, jag har gått upp 5 kilon, mums. såpå måndag när allt är som vanligt så börjar träningen igen. . de gillas massa :D ! nu ska jag lägga mig på soffan lite, Tjing vänner.

-/ Ð i v a ♥

kan de verkligen vara så.



att jag sitter på jobb igen ? kan de vara så, att dom tvingat in mig för stackars josefin är sjuk, KAN DE VERKLIGEN vara så. Snälla någon, så klart inte ! Haha, jag är så ledig, ;D men kan inte sova. usch. .

imorgon bär de av till gbg, datorn är med. Internetet är hemma, men kanske finns på hotellet, den som lever han ser ;) !
ska tvinga mig i sängen nu, PÅ NATTEN ! de va ju inte igår lixom ;).

-/ Ð i v a ♥

Moha.

Mohahahahahahahaha.
så kommer jag skratta imorgon när jag blir avlöst av morgonen. + att jag kommer lägga mitt förbannade elaka skratt i en burk som Josefin ska få ha med sin under hennes förbannade nätter så hon slipper känns sig så ensam. Ser ni va generös jag är. jag tänker på andra än enbart mig själv ;) !

ni lär ju veta vad jag kommer skiva om,eller hur. kan ju inte alls vara så att jag jobbar eller, näför sjuttongubbar- Jag är bara vaken & mår fantastiskt bra! Så fan heller, klart jag sitter på jobb. Vart är min plats annars ? Hemma? Har jag ens ett hem. har nästan glömt hur det ser ut. :P Idag kom jag hem halv nio. sov till klockan sex, ARTON NOLLNOLL!  Galet värre va. vilket jävla liv jag har. trivs inte ett skit. Min hy pallar lixom inte med dessa jävla dåliga ovanorna med alla kladdkakor på natten. & säg inte "skyll dig själv" för jag gör de för en god gärning. som alltid slutar dåligt, men de är en annan femma.
Iallafall, jag trodde jag skulle få en förbannat lugn natt- Icke. dom har satt arbete till mig IGEN. tvätta, som om jag inte gör de hemma, måste jag göra de på jobb också ? komigen. fast ska väl bita i det sura äpplet & säga att de faktikst är calle som tvättar hos oss. MEN jag har även tömma diskmaskinen. & de kan jag inte heller säga att jag gör hemma, för vi har ingen! MEEEEEN. . kom inte på mer.
jag har lite att göra inatt, & det ska väl inte vara så farligt.

Helgen är redan förbi, fester & massa alkolhol har flödat. Folk som spytt, gjort av med massor av pengar, varit fulla, snygga & glamorösa. & här har jag suttit. Med min glamorösa finniga panna, snygga kläder (där de förövrigt är hål på benet) & en slarvig totte. INTE ens kammat håret har jag- Glamorösa madde! Men idag är jag ändå inte bitter, så det känns väl skönt mina läsare? (då är de meningen ni ska kommentera - JAA! sedan)
för idag är de min SISTA natt. Wiiho - PARTY !!!
Känns nästan som jag ska baka 2 kladdkakor i natt, mums ;) ! Nä, men detta med natt, min kropp pallar inte det. ser ut som en ungdom igen, finnar, torrhy & tappad tand (haha, gick ni på den:P) ! Min hud är lika torr som en apelsin, & mina finnar är lika stora som äppeln. Undra vilken frukt jag hade blivit? & visst känns de så glamoröst ;D! ICKE.

Fan, har en jävla ångest att helgen är borta. dock känns min semester väldigt lång :P HAHHA- har ju semester från förskolan, & vips här sitter jag & jobbar nätter. vilken semseter. Men så fan, IMORGON kl 8.oo- då är jag FRII! så så fri.
;)

så vad ska jag nu göra då. Fisa ? kolla om jag tar mitt rekord. dock behöver jag bara gå i halva huset idag, har bara tre små söta barn. så jag kommer garanterat ta mitt rekord ;D ! wiho.
(som om jag springer runder här då. jag sitter bara på röven ju :P)

nu ska jag fortsätta sitta på röven. sen ska jag sitta lite till & sedan ska jag nog se om jag tar rekordet.
kanske återkommer senare ikväll/natt. Sov så sött mina änglar ♥

-/ Ð i v a ♥

festivalyra.



jag har korkat upp de röda & ser framemot en underbar fest på vätten. Jag har bjudit hit alla mina vänner för jag vill avsluta kvällen precis som alla andra, med massa fylla ;) ! Jo, om de bara hade vatt så väl höll jag på att skriva. Kankse inte riktigt, det röda hade jag kunnat strunta i. Men vännerna hade jag gärna träffats över ett glas rose´& lite festivalyra.

nä, istället sitter jag i samma jävla sönder fisna stol som igår natt. allt är precis de samma. barnen sover, jag springer fram & tillbaka för att se så alla sover gott & ingen krampar. Go madde go. Jag börjar ha en tävling för att se hur fort jag springer i huset, & försöker ta rekord hela tiden. Lyckas ibland.
& jag har en vän som pratar med mig på msn. Vättenmicke, tack för ditt stöd. Han pratar bara om att vi ska ha P-fest. De är det ända han tänker på nu när han är pappaledig, Ställ upp & ta mina nätter förbövelen. Nä, ska inte ta ut min ilska på någon som kan bli ledsen så lätt ;) ! Sorry micke, men tack för du satt uppe & skrev till mig varanan timme. (usch va jag är dum, han pratade faktikst med mig. rätt länge:P)

Sambon är hemma hos andersson & carolin, trevligt! tycker inte alls de är ok, tycker man ska stötta sin sambo i allt & där av skulle han suttit här i soffan nu & gjort allt jag bett om. Bla köpa choklad, massera mina fötter & klia mig på ryggen. men nä, istället sitter han där, kränger tårta & muffins. & dessutom dricker alkohol. är det rätt ? Ja, han är ju faktikst väldigt snäll, så jag unnar honom detta, DENNA gång. nästa gång babe blir det utegångsförbud. (oj va han kommer hata mig för jag skrev så här nu, han kommer tappa hela sin manlighet & tro att ni tror det är jag som har övertagit, men lugn älskling, du får också bestämma, ibland.)

såja, nu väntar jag bara in nästa på msn, Anna-Lena. Hon skulle vara uppe länge idag sa hon. får se hur det blir med det. Hon har filmkväll. Ser ni hur jävla bra alla har de, UTOM jag! Stackars mig, på riktigt måste jag säga. Meen kom ihåg, imorgon är det min sista natt. Wiho, jag ska öppna rosé vinet & fira. Ha min egna festival, stroda runder, sova på en bänk. & äta gamla langos. Kanske hittar jag en sleten nalle som jag kan springa runt & visa upp stolt & skrika "titta, någon vann en nalle till mig. " men jag har inte en blekaste aning om vem de var, men personen i fråga älskar mig ändå, för nallen va ju till mig. men vad gör de, det är fortfarande MIN festival.  Wiho. . Dock kommer de sluta med att jag deckar efter att luktat på den oöppnade rosé flaskan, så jävla rutinerad är jag ;D!

nu känner jag hur uttråkad jag är, & ingen på msn än. micke har somnat för längesedan, lönt micke, LÖNT! attansbananer. Imorgon måste jag sova länge känner jag. Om jag börjar bli sjuk eller om de bara är att jag är trött lär vi ju såklart märka på min lediga vecka. Som förövrigt kommer spenderas tis-tors i GBG. Fast allt beror på om babe han sköter sig, annars är det utegångsförbud. Dock hade det inte gjort mig så mycket ifall vi hade spenderat allt på hotellet. MEN jag som jobbat & slitet ska FAN unna mig ett par nya snygga jeans. & jag ska verkligen leta efter dom perfekta. ;)
så GBG ska göras osäker ska jag tala om, :P ! Ohyes.

nu ska jag väl glo på någon tråkig film på tv, för ALLA sviker på msn- BITTER ? JA!!

-/ Ð i v a ♥

bitter, inte för fem öre.

ska börja med att säga "välkommen" till Toggelito & Daniel hit, dom lusläser sörjan dom med för att kunna känna att dom hänger med i mitt liv, moha ! Så välkomna, känns de bra ?


annars blir det nog väldigt bittert här idag, jag är inne på min tredje natt denna veckan & ska väl även säga att jag har jobbat exakt alla dagar UTOM tors denna vecka.
+ att jag har 2 jävla nätter kvar, sen kommer jag aldrig ta en natt i hela mitt liv, för fattar ni hur tråkigt det är här. Jag dör nästan . .
+ att jag skulle laga mat idag, snälla. Jag lagar aldrig mat. & så kom jag & tänka på när mikaela sa att det var jätte lätt att bli matförgiftad, räckte med att man torkade sig på näsan så va de kört. & japps, va tror ni inte jag gjorde, jag torkade mig på näsan. Jag är ledsen mina vänner, peppar peppar lixom.
+ att jag måste sitta uppe en hel jävla natt med bara skit på tv:n. Ingen jävlen som håller mig sällskap på msn ELLER facebook, & jag menar där man har över 100 kompisar (viste inte ens att jag kände så många ;S) & INTE en enda jävle är inne, tycker det är ett stort svek.
+ att jag klassas som ordinarie personal nu på sommaren, men vafan får jag för det. en pissig lön som knappt räcker till ett par gucciskor, ändå sitter jag här & tjänar in väldigt lite kosing, ångrar jag mig ? JA!
för om jag är ordinarie på sommaren, borde jag inte få lön för en sån också då, jag ligger förfabian inte ens på grundlönen. tack, madde du är dum i huvudet som är så godhjärtat. Jotack jag vet.

men sen kan man se det så också, jag får ju ändå lixom 11 timmars egentid, de kanske är bra. kan sitta här i min stora ensamhem & "rensa" tankarna. Kan ju inte bli bättre kanske, förutom att jag stirrar upp mig själv genom att tänka, "oh, nu är de säkert någon där utanför som är sugen på att bryta sig in" & jag får snabbt springa & baka en kladdkaka, för jag måste ju bjuda på något om en tjuv kommer in. Men de slutar ju med att inte ens en jävla tjuv vill komma & hålla mig sällskap, (kanske luktar jag illa?)så får äta upp kladdkakan själv, men de sägs väl att tjocka männsikor mår bra. Så mina vänner, jag måste må förbannat bra! tjock & fet, fet & tjock.

annars är de ju den förbannade festivalen också, fulla för fulla jäkla bonnar. kom igen mannen, trätållorna är inte inne längre, lika så hängslebyxorna. & vattenkammad frilla. mums.
Nä, jag är inte bitter.
va ute i tors, shit de är redan lördag nu. galet va tiden går fort. & vi hamnade iallafall på harry´s. & på två minuter hann tre TRE TREEE förstod ni, TRE gubbar ta mig på röven. TRE JÄVLA STYCKEN! Ser jag ut som ett stycke kött som inte fått kärlek på 10 år eller ? & inte mer med de, sen tyckte en man att jag skulle känna efter vart min halspulsådra satt, ÖEH okej, varför.
storyn är längre men har inte tid att skriva den i min tystnad. 
Äch, psykofolk det finns. & inte mycket kan man göra heller, le möjligen & låtsas som du inte förstår. bildar en frustation då.

jag är fortfarande inte alls bitter, jag älskar att sitta här vid datorn halv sex på morgonen, invänta morgon personalen som kommer kl sju & se förbannat glad ut & vänta in tiden till kl 8 så jag kan åka hem med bussen för att sedan vänta tre timmar innan jag får ro kroppen för att kunna sova några timmar för att sedan gå upp & jobba igen. Har jag inte ett jävla glamoröst liv, någon som vill byta så säg till i god tid, för de måste tänkas över.

hoppas ni blir ordentligt fulla ikväll. det är efterfest på jobb sen. ta med alla vattenkammade bonnar så ska jag visa dom vad en efterfest är. PÅ arbetstid. (läser mina kollerger detta från vätten tror dom nog att jag druckit en flaska rosé. men icke. jag är så full på ensamheten att den drogade mig, så va lugna. jag är bara så UTTRÅKAD) ! så ingen efterfest, vill inte oroa dom. tar de en annan gång.

-/ Ð i v a ♥




 


äntligen.




äntligen är där ngra bilder som kommit ;) resten får vi senare.













här är några st av dom :) jag tycker dom på min babe som jag lagt ut är såå fina :) ! hihi. . :)

-/ Ð i v a ♥


trött.

jag är så trött. jobbat nio timmar, har två kvar. morgonpersonalen (som förövrigt är bästa mikaela;D) kommer in nu halv sju, & jag är verkligen totalt väck.
denna natten har tagit de dubbla om man gemför med förra. den kändes som fem timmar medans denna känns som 48. phu, skit jobbigt! men jag klarar väl de. märker väl de när jag åker runt på sjuans buss runt om istan. ifall jag då skulle somna menar jag ;) !
en förjävla go säng nu hade inte suttit fel, men nopp! Hoppas pethra kom till ro inatt också. pratade med henne en stund & tvingade lite folk att vara vakna på msn. vänner ställer väl upp ;)?!

nu ska jag väcka dom barn/ungdomar som inte har semester, jag ber omursäkt för stavfel & annat trams i texten. känns som jag är nykterfull. Haha, kanske inte så bra att skriva här. men de ända jag drucki i natt är saft, Handen på hjärta. :)
Nu yrar jag, vätten vi ses igen kl 16. Tjing mina vänner.


-/ Ð i v a ♥

naglar & mora träsk.



igår va jag hemma hos Annika & fixade naglarna, skulle komma hem med fransk, men icke :) glitter is the shit ! ska dit på måndag & sätta i löshår ;) ska bli spännande! Mycket trevlig tjej måste jag säga.



efter de gick jag hem, vi köpte sallad & käka på vår stekheta balkong, ;P phu det va så jävla varmt, men sköönt. 
sen träffade jag malin & milton en snabbvända, men emelie :) jag & emelie promenerade lite & kolla på när killarna lirade fotboll. & åt choklad ;) mums.

 


idag har jag jobbat, :) så lite barn så det blir drygt, för alla leker själv :P haha ! men usch tanken att inte få vara med i höst får mig fortfarande bli gråtfärdig. 
Efter jobb så kom älsklingen & hämtade mig, & under min stol fanns där ett paket, EN KAMERA :D & inte vilken som helst utan en ROSA :) !! har jag nämnt jag har världens bästa sambo eller ;) ?  Såå fin fin fin.
Så ham duschade för att sedan inta Mora träsk, :) Träffade två barn + pappa som gick hos oss innan så dom slog sig ner hos oss. Mig & systerdottern, Mamma satt med en gamalklasskamrat ;) KUL ! Träffade susan med barn också ju :)
Vi dansade & rockade. & rätt som de va kom där fler barn från jobb :) MYS ! 
det va verkligen super mysigt, tur man kan alla låtarna från vätten, wie, Sessan blev trött då de va 5 min kvar så gick ner till mamma & satte sig.






     

Så en toppen dag, jag går kl 14 imorgon & har semester från Borsten, dock jobbar denna vecka som kommer på vätten, sen är jag ledig hela v 31 : ) ska bli häärliigt.

ha de skönt, ska gå in nu. Bloggat från balkongen. :)

-/ Ð i v a ♥


 

Helgen som gått :)

Hela helgen har gått i ett här, : ) sjukt kul.


Fredagen va vi ute & åt med Calles mamma & Poul, nere vid stranden, sviin god mat. Mums. Gick hem sedan & satte oss på balkongen & softa. Gick & la mig vid 23 tiden då jag började kl 7 på lördagen. Sååå jävla lugnt, jag kom in & natten mötte mig med ett leende, "välkommen till ett lugnt hus, här är tre ungdomar" & när har de hänt, shit :) ! hha, så det var verkligen lungt.
Slutade kl 17 så hem & softa lite, sen skulle vi inta Carolin´s (& anderssons) place. :) så greppade mitt Rosé & sedan va vi på G, de stora G:et ; ) ! Väl där blev de mycket skolprat, carolin kom också in på sitt, ska också bli förkolelärare men med en annan inrikting :) men de ska bli sjukt kul ändå att hon också kom in.
stackars emelie som bara fick lyssna på vårt tjatt :) ! Lilla donnan.


(källa, google)


sedan kom helenapuff också, & de blev verkligen massa tjejjsnack, "oh, jag skulle verkligen vilja ha din mage", "oh jag skulle ju verkligen vilja ha dina ben" "tycker inte ni jag har tunt hår, & bla bla bla," :) hahah, sjukt kul. sedan satte vi på varsin låt som påminde om den "unga" tiden. Hahah, va gamla vi är nu :) ! & efter de, tro de eller ej, men FIVE BACKSTREET BOYS & SPICE GIRLS kom på & vi dansade, snackade, & hade så jävla kul !
vid ett tiden beslöt vi oss för att lämna carolin´s place & inta Utposten, shoot & sedan vidare. dom stängde ju två :P
In på tivoli (?), men de va helt ok. vi dansade & samma där, tjattrade & hade oss. wiie. .
halv fyra (carolin va ute till halv fyra, hon brukar vilja gå hem vid 3, SÅÅ kul :D) va vi trötta & hungriga. kebab & hemgång, Häärligt :)

söndagen messade mamma mig vid 11. Så hon kom på kaffe vid ett, va knappt vaken men sen så :) mina ögon är röda, & nä de blev inte så hårt i lördes. ;) av mina linser förmodar jag då jag sov med dom, fast jag ska kunna göra de. Aja, om de inte är en ögoninflamation så ;( !
Vi åkte ut till familia då jag ville ha jeansen Carolin hade, men slut ;( sedan blev de väla, köpte morfar nya tennisskor, han va som ett barn på nytt :) han fyller år den 31 juli så =) (då mormor vatt borta i 10 år, & de känns som de va igår hon försvann ;( )
sen tog mamma med sig lillprinsen hem. vår vita katt. men fick ett samtal från en kollega från tassebo & hade en tant som ville ha en vitkatt. & hon bor i ett hus där han kan gå ut på balkongen som är in nättad & han trivs :) känns så skönt.
 & vår Prinsessa mår bra igen, : ) hon är framme & kelar & har sig. :) 

nu ska jag smörja min torra goa kropp, mums. & fortsätta glo på beck. :) & just ja, jag behöver ny kamera, då min inte har någon laddare. hade kanske räckt med de :) Iaf, ngn som vill sponsra en fattig student ;) ?
 
-/ Ð i v a ♥

Blandade känslor.



Jag har så blandade känslor nu så de gör ont. ena stunden är jag glad & skrattar åt de, andra stunden gråter jag & ångrar allt. de flesta vet de nu att jag har kommit in på högskolan i malmö. Jätte kul, men så mycket som kommer ändras. 

minus på listan.

- kommer sakna Fi fruktansvärt mycket, vi kan prata om allt (känner jag) & vi har så kul ihop. Jag gråter av tanken att inte få jobba med henne på 3½ år.
- MINA MINA barn, vad kommer hända med dom utan fröken madelen. Jag är så rädd att dom kommer vara besvikna på mig när jag kommer & hälsar på att dom inte ens vill krama mig. (glöttig kankse, men aj så ont de hade gjort) & de är nästan inga av mina barn kvar när jag kommer tillbaka, de gör så ont!
- föräldrarna. man har byggt upp en så bra relation med de flesta, mer med andra & mindre med andra, men man har ändå en relation. En bra sådan. Där är nästan INGA föräldrar kvar när jag är tillbaka. ;(
- mina andra kollegor, bitte lena & bodil, saknad saknad saknad.
- bussen, kommer faktikst sakna bussen lite :) !
- Inget INGET kommer vara de samma som när jag "lämnar" & som när jag kommer tillbaka. INGET, förutom att Fi är kvar så klart. (fan ta dig om ngt annat, jag vet precis vart din brevlåda bor, tro inget annat)
- kommer inte ha några pengar, ;/

plus på listan
.

+ jag får träffa nya människor vilket jag älskar.
+ får lära mig massa nya saker av de jag är intresserad av.
+ kan planera mitt liv bättre, än denna jäkla röran jag har.
+ har tid att kunna åka ut & hälsa på Fi & mina barn ändå ju :)


dock va de många minus men mina plus överväger. . jag kommer tillbaka in på vägen igen när jag är klar. de går fort & jag ger mig fan på att jag ska klara de. Jag klarar de.

tack för massa stöttande ord & hjälp. tack tack.

-/ Ð i v a ♥

får de verkligen hända, kan de hända.




som dom flesta vet så är jag helt besatt av Madeleine Mccann. Flickan som försvann eller som blev mördad av sina föräldrar.
oavsett vad, får de verkligen hända. söta lilla flicka, vem skulle vilja skada ett barn ;( ! Hade jag varit förälder hade jag aldrig slutat leta, aldrig. Hade mina fisar försvunnit, hade jag letat tills jag hade andas blod, till jag inte hade orkat ta ett fotsteg till.
Usch, tycker de är så hemskt att det finns dessa otroligt äckliga människor. i detta fall skulle de funnits dödsstraff.
& det värsta är på en förskola med 25 elever är de minst tre barn som far illa ut i sin hemmiljö. jag som jobbar inom barnomsorgen ser inte detta, är inte det skrämmande- (kanske inte händer just på vår förskola, eller så är man så jävla blåögd.) Jag får ont i magen av bara tanken att KANSKE något barn man känner inte har en trygg familj, utan kankse gråter sig till sömns om kvällarna & längtar att få komma hemifrån.
Hur kan man vara så grym, jag fattar inte det. Kommer nog aldrig förstå. .        jag mår illa.

Undra om lilla Mccann lever, mår bra. eller om hon är helt vilsen. . inte människa. eller kanske ligger ute någonstans. död. att världen är så jävla grym, fattar inte det. idioter som kan göra så mot någon annan. ETT BARN ! har människan några känslor när man gör så ?!
jag tror han/hon är totalt hjärndöd om man kan utsätta ett barn på ett grymt sett. . de måste dom vara!


 


 vad tror ni, lever änglabarnet ?


-/ Ð i v a ♥

Uppdatering - helgen :)



Får välkomna Malin & Niklas till min blogg :) KUL att folk faktikst läser denna sörja ;D !

I fredes slutade jag kl 10, vi stack til tosselilla. Jag syrran calle magnus & fisarna. kan ni fatta hur kul de var där. jag & babe ville aldrig gå upp ur vattnet, de va så jädra kul. förutom mattorna man åker på. vi båda slog halvt i hjäl oss, inte alls kul :) !! åkte karuseller & hade en fantastisk dag, på kvällen tog jag & Helena oss ner till hampan, OOOMYCKET folk. men mys. fick bord & sedan satt vi där & snackade. riktigt mys! sen blev vi sugna på korv ;) så en korv & sedan hem.
när jag kom hem satt calle på balkongen (vi har de så förbannat varmt nu här i lägenheten) & jag skrämde skiten ur honom, & jag va så jävla nöjd ;D !! Han blev så jääävla rädd. KUL !!









lördagen började jag kl 11-21, & vi badade & njöt av solen, underbart! : ) dock blev jag misshandlad, undra om jag kan ta de som arbetsskada. ; ) aja, mysig dag. Sedan va de hem till lillaJohan som fyllt år : ) 27 bast, oldman :P.
festade till de där lite & sedan ner istan, löönt! gick till tempel vid 1 & gick hem vid 3. lönt säger jag. . men ibland kan man inte alltid lyckas ;) !kommer ju fler kvällar.

idag är  jag helt slut, inte bakis men så sjuuuukt sleten. mc donalds har ätits ;) hahah. så va de med mina kilon. ajaj.
& tvättar gör vi också, ser på tredje filmen nu. Haha, & ligger & svettas som en gris, mums. ;)
ska ner & ta den sista tvätten nu snart, & sedan måste vi hem till Johan & Emelie & hämta sakerna som vi har kvar där :)
Ha en bra söndag, Jag som ville sola idag på min lediga dag ;( vädergudarna va verkligen inte på min sida idag.

-/ Ð i v a ♥

träning.



nu har jag börjat med träningen igen, efter jävla förkylning. Känns så jävla trist då man blir sjuk & så går man upp en jävla massa i vikt, visst kankse inte hållt mig till de bästa, MEN jag har ju lixom inte varit super onyttig. ; / blir så less,  3 kg. & allt sätter sig på magen, Gaaah ! aja, bara på de igen, för nu när jag verkligen nått mitt mål vill jag kunna stanna där. ;/

annars idag har de varit super varm SÅÅ skönt :D ! ääälskar de. jag solade när barnen dom sov, hade fyra barn idag, & tre av dom sov. så de fjärde barnet ville leka inne så de gjorde hon. jag njöt av solen. :) älskar de. Dock har jag hört att de skulle bli "dåligt" väder nästa vecka :( de vill jag ju inte. Buhu- Jobbigt.
Meen imorgon bär bilen oss till Tosselilla :) ska bli super kul, wie. Jag längtar som ett litet barn, hihi ! Syrran & kanske magnus & mina fisar ska ju också med så klart- : ) åka massa karuseller (tänkte skriva äta massa glass, men då hade jag väl gått upp ett kg till ;D) bada & njuta av de härliga väädret :D !

Imorgon ska jag & HelenaPuff ta en dricka senare på kvällen, ska bli super mys. verkligen. . :) !Sen jobbar jag så i i helvete på vätten nu i Juli. 110 timmar, kom & hjälp mig. Meen hej, jag älskar de så. & snacka om en go lön kanske i augusti, de gillas de med ;) ! 

Nu ska jag ta lite dricka & njuta i soffan, efter ett jävla spinningpass är jag helt slut- verkligen. men gud så skönt. =)
Ha en skön kväll, Puss !

-/ Ð i v a ♥ 

RSS 2.0