Klar för idag.




jobbet är avklarat & hemma nu, fast vatt länge, 45 minuter ;) ! dock har det varit en flott dag. men som tur är börjar träningen på tisdag : ) kanske jag hinner med ngt på gymmet imorgon efter jag klippt mig - späännande ;P ! sugen på lugg , men vet inte om jag vågar ;P ! får se vad som händer, hihi,

iaf var jag hos mamma igår ju, fick digitalkameran. precis sån jag ville ha :D liten & fin, TACK ! :D
men dock fattades där en sladd så mamma skulle kolla med Jonas, : ) !


börjar få resfeber nu, ih, om 1 ½ vecka flyger vi. är skit nervös. . hatar flyga. men visst de kommer gå bra, men ändå bajs rädd. brr, kommer få ett hysteriskt anfall eller något, haha ! eller så får dom supa mig redlös berusad så jag deckar eller ngt, OHHH FY ! jag äär nervös.

nu ska jag hitta på något, kan ju inte sitta här heller ;P


tjiing : )


-/ D i v a

ettochetthalvtår.







år
18 månader
547 dagar

Jag älskar dig


-/ D i v a

MADELEN.



det är klart jag tycker de är kul att dina barn är på dagis din tok ;)
på måndag ses vi :) !

nu är det helg, fast jobbe imorgon & sön, dock börjar jag halv fem till halv tio, så 5 ynka timmar ;P så det ska jag nog klara :) annars blir det bara lugnt. det behövs. . fick mina svar från blodprovet, & jag är frisk som en nötkärna säger dom. men om jag ska vara ärlig så vet jag inte hur det känns att vara pigg, :/ . men de är väl mycket runt omkring en då ? dom brukar ju skylla på det, så då gör jag de också & ser om de hjälper. ; ) äch, snart är det semester, får vila upp mig då lite ;P
& VET NI ? SOLEN KOMMER PÅ ONSDAG ;P sommarvärme + 30 grader, kan det bli bättre :D ! då lär jag väl ändå få bli pigg ? ; )

annars, mamma har fått en digitalkamera av jonas, & hon anväder inte den så jag fick den ;) ! så nu har jag äääntligen en egen, slipper ta Calles ;)

Nä, sofflocket en stund nu. & sedan kanske något att käka : )

Ha´re.

-/ D i v a


ungamödrar.




tittar på det nu, hjälp. dom är verkligen unga. men är det inte lite väl ungt att vara 16 bast när man får sin första ? man är fortfarande själv barn. & visst, dom fixar det galant, men alla saknar den där extra tiden till sig själv,  jag säger det. Jag hade inte kunnat ha barn nu & jag är ändå 21 år. Jag har för mycket som händer i mitt liv, för upptagen. men absolut om de skulle visa sig att man blev med barn så skulle man få acceptera det hela. Jag älskar barn & vill vara ung mamma, men jag är fortfarande ung när jag är 24-25. ;D















Carolina Gynnings kommentar,
-"jag älskar mig själv för mycket för att kunna älska ett barn"
;)

-/ D i v a

förkyld.




böööh, så sjukt tråk. orkar inget heller på jobb, tur vi inte har så många barn. & att dom sysselsätter sig själva : ) duktiga barn vi har.
nä, ska smörja in mig nu efter att badat, :)


Ha´re, Tjing :)



-/ D i v a

bejby.

jag bara rev honom i ansiktet. .
blev jätte djupt. : / fick klista honom på kinden.
bejby.
fast det var inte mitt fel, han kittlade mig ;P


är mega förkyld, så ingen träning idag :( ångest, & åt en glass precis. imorgon mår jag kankse bättre, fast det blir inte träning försen på ons i vilket fall som helst !
pratar med becca nu också, : ) anders ska ju också med nu till NYC ! så kul : ) !

nu ska jag snart bada ;P fryser, brrr !


-/ D i v a


dålig uppdatering.

jag vet, sjukt dålig- men sen är jag en upptagen kvinna också ;)






Midsommar.
Jag fick hoppa in & jobba ju, 8-18,. dock fick jag gå 17, skönt. Det regnade väldigt mycket på dagen & jag bad till honnom där uppe att de skulle bli fint väder, & det blev det mot kvällen, Vilken lycka kan jag säga ;D ! vi blev ett gäng, grillade & spelade kubb. Mega mys. dock började det regna vid 22 tiden & Andersson & Carolin bjöd in på fest. :) singstar & grejor. mega kul :) ! & vid en halv fyra gick vi hem, jag med en super duper full sambo. men de gick ;P ! mega trevlig midsommar med härliga människor :) - bilder gå in på www.bilddagboken.se & sök på nattensskapare uppe i högra hörnet & där kommer helgens bravader upp ;D

Lördag.
Sex and the city filmen stod på schemat :D uuuunderbart, jag Lina & Helena var där. Dock sov jag till 14.50. skulle möta dom vid 15.10 . jag klarade de galant ; ) Filmen var fantastisk, Helena tog tag i det hela & en tår kom, då kunde jag också ; ) ! OOOHH, vill se den igen. ska dra med syrran denna gången. Underbar :)!
Sen kom folket till oss, & jag var inte alls på G, kändes jätte tråkigt :( ! så är dom gick vid halv ett så somnade jag nästan direkt.  tråkigt att inte vara på humör då folket kommer till en själv :/ !

Söndag.
Vaknar av att babes telefon vibrerar & det är hans jobb. så han fick jobba, då det hade blivit missförstånd. aja, extra pengar :) ! & jag åkte ut till väla med syrran magnus & Snäck. & sedan åkte vi hem till Morfar där mamma också kom :D ! & vi höll på att måla & ha oss ;D hahah. jätte kul, älsklingen fick en chock då han kom & jag öppnade ;) jätte kul :D hahah !
nu mår jag inte så bra, fryser & fick nästan inte i mig maten. bara jag inte åker på ngt! det har jag inte tid med.

nu ska jag snart hoppa in & titta lite på tv & njuta av att det är söndagskväll kanske ;P kolla ngn film på 5;an ?
imorgon är det jobbedag, inte många barn & det är ju skönt :) ha en bra söndag !

-/ D i v a


ang förra inlägget.

så var jag bara så irriterad, är iof fortfarande, men ska inte gå in så långt på det.

iaf, har varit hos tandläkaren nu, wiiie. 1675 spänn. men nu ska dock inte mina tänder flytta sig.
=)
& nu måste vi plocka undan & städa här, tycker jämt jag skriver de ;P hehe. men de är så. men kommer hem från jobb & så orkar man inte göra ngt då, men så nu får vi göra de : ) ! får se hur det går. .
ha de så bra så länge så åter kommer jag kanske ;P jobbar imorgon dock - skit bra ! ;D dubbelt betalt ;P !

ha´re.

-/ D i v a


är så sjukt trött.

på att alltid rätta mig efter andra, nu tänker jag köra mitt eget.
jag är inte beroende av ngn (förutom mamma,syrran,snäck&älskling;P) & klarar därför mig själv.
& är det så det ska visa sig vara så pallar jag inte mer.
Jag skiter seriöst i det.

+ att alla tar en förgivet- glöm det.

& mamma, du har skrämt upp mig nu :S



-/ D i v a

brinner ;P

Det brann i köket - MIN JÄVLA KAKA.

& min söta sambo kände inte doften av det rök, utan de gjorde jag som satt i sovrummet. ; )
haha, skrattade lite faktikst ; ) busan tyckte det var toppen, vi öppnade i köket & ytterdörren så hon sprang runder & drog in ny luft ; ) men vi överlevde !
hihi . . : )
mamma ringde innan också, hon har hittat ännu mer saker där hemma som är mina ;P undra vart jag lagt allt ;P hihi

nu ska jag väcka honom jag delar hyran med ; )


-/ D i v a

Oh hjälp : P


många undrar vad jag ska plugga till,
Jo då är det så att jag ska plugga till förskolelärare. men dock först Matte B & Engelska B (?).
jag kommer dö, men det är okej ;) !
& eftersom jag nu vill jobba med barn & hela köret tycker jag det är ett tillfälle & ta tag i det nu när jag både kan plugga & jobba samtidigt, tycker ni inte ? :)

annars idag har jag bara diskat, ätit ngra chips(man får lov att ha en dag i veckan man får äta sötsaker) & ätit sallad. det är min dag. & tyckt synd om mig själv också, för min hals gör ont : / ! Blöö. .
nu ska jag sätta igång & baka : D !





& nettan var här inne & kollade läget, fick sms ;) dock viste hon inte än hur man kommenterade , men hon lär sig.
håller tummarna att det går bra med ryggen .




-/ D i v a

: D



Lördag idag, & igår var det fredagen den 13 : / brr, läbbigt. men jag tycks klarat mig galant (förutom mitt förbannade jävla skosva som gör så ont att hela foten dunkar, AJAJA) ! : )

Igår börjades dagen med blodprov, ögonen svartnade då hon satte in kanylen, men dock klarade jag mig utan att svimma, vilket som var tur. Däremot hade jag en sambo som nästan låg på golvet, & han skulle vara med MIG som MITT stöd ? ; P Aja, jag klarade mig. : ) sen var de hem & byta om, fixa till oss. Jag & Babe gick & käkade frukost & sedan möte jag mamma & vi vandrade en stund i stan : ) Jag handlade - FYYY! Jag är fattig, men kan inte sluta. . mamma tyckte jag skulle söka hjälp - HAHA ; P ! & när vi gick där började de så klart reeeeegna , kuuul ! så vi gick hem & drack kaffe, & sedan kom Lina : ) .
Då det var bestämt att vi skulle hem till Nettan så tyckte vi att vi skulle vara dukitiga & hitta själva, men efter ca 20-25 minuter gav vi upp & fick ringa, & givetvis hade vi kört där ett par gånger, -  bara jag som kan skylla på min hårfärg, Lina vad har du förursäkt ;P ? MOHA !
MYCKET trevligt hemma nos Nettan & Martin. - & där kom vi framtill att jag har verkligen STENKOLL på alla - mäktadstolt ? ;P undra hur jag blir när jag sitter på hemmet, äch : ) Nettan hade iaf bakat supergod äpplekaka, & hade de inte varit för jag tränar & står i hade jag käkat upp hela, MUMS! Satt där i fyra timmar, tiden gick så fort att jag & Lina hann ju inte ens träna ; ) ! Men när klockan visade 17.50 , beslöt vi oss för att inte störa mer : ) (Då nettan behöver lite uppdatering så skulle hon bli en stammis här sa hon, så får se om där kommer en kommentar eller två;D) Jag & Lina åkte ner & käkade "kvällsmat", sallad. så förbannat goda, vid gamla bagatell - MUMS! & sedan drajvade vi ut mot fotbollsplanen,  ojojoj. . min darling ska få börja springa lite med mig på gymmet ; ) ! Lina & jag ska ta över också, för detta håller inte .  10 - 0 , ja, inte till Calles lag då. utan MOTSTÅNDARLAGET! Vi fick springa från plan , fast det var ju för att de regna ;P ! Iallafall, så ringde vi ner Patrik, (då nettan är ny här, förklarar jag lite tydligare;)) Calles bror. & Lina bänkade sig i soffan i mina mjukisbrallor : D & så kollade vi på film, ngn väldigt Konstig film. . Knäpp. & sen kollade vi på en till film, den var mycket bättre :D ! (Dock somnade jag lite, men de var för att jag var trött;P) Patrik klagade dock väääääldigt mycket på att det var vääääääldigt varmt i vår lägenhet - haha, tycker du? VI har bara 150 grader, men de är ingenting lixom ; P ! Iaf, sen skulle vi sova. Patrik gick hem & Lina på Soffan. . övertrötta. va bra det gick ? Det gick efter ett tag & klockan ringde halv nio , först innan de hade jag slått på Calle ca 5 gånger då han jobbar idag men han missade bussen ändå. =\  Vi var taggade på träning jag & Lina & elva står vi på golvet utan att fatta ngt först, då är det dansaerobic - Så jääädra kul :D (& Nettan, Marie var där :P !)  Dansade & åmade sig, låter kanske lite så - "öh, alltså ni är på friskis inte på ngn jädra porrklubb" . men det var så jädra kul :D !
& nu väntar jag bara in tiden, ska jobba halv fem - kuligt. : / Måste duscha också ju. så tråkigt. .

så ska ta tag i det nu :D så hörs vi sen, wiiho.

Hoppas du fick ut lite av min blogg, & du förståd hur man gjorde Nettan ;P !


JAG GLÖMDE JU, jag ska börja plugga den 13 augusti- HAH, jag fattar ni ?


-/ D i v a


=) =)


här kommer lite bilder (ni får dock ursäkta då jag är osminkad, jag sminkar mig inte bara för att ta bild på glasögonen ;P)

     



-/ D i v a

lite bättre nu :D



jag har ändå fått mina nya snygga glasögon :D så jädra super nöjd, sitter super snyggt : ) kommer bild sen.




gick & tränade efter jag hämtade glasögonen & körde kondition en timme, svetten bara rann. trodde jag skulle få börja simma ;P ! HAHA. lite kul var de iaf , nä, nu måste jag duscha : )

& babe han är sååååå duktig, han tvättar : ) & så har han ringt till akelius nu. dom skulle ringa oss när dom kunde komma, ja denna månaden tack.

Hörs sen, kommer med bilder på glasögonen då med - kisses.

-/ D i v a  None 

jag skiter i det..

i allt. .
1500 spänn för en ny jävla sak jag måste ha i flabben för att tänderna inte ska flytta sig, & imorgon ska jag till läkaren & ta blodprover, kommer säker hitta ngt där också.
oh, gud va jag hatar denna dagen, fattig blir jag & 2 jävla nya besök till tandläkaren . . skjut mig!
& ja, som ni fattar har jag då varit hos tandläkaren idag med då, fick först vänta en jävla kvart, skulle vara där kvart i två, klockan två kallar dom in mig. . Irriterad till tusen redan, & sedan när hon säger - "du vet att det inte täcker på din tandvårdsförsäkring, så kostanden kommer ligga runt 1500 kr" - JO MEN HALLÅ, KÖP BLÅBÄR ! Oh, fucking skit.

åja, tur jag får bra lön denna månaden då, jobbade mycket på Vätten i maj, men kul att alla pengar ska gå till sånt här skit. Oh. . jävla jävla bajs.

& snart ska jag gå & träna, tror ni jag känner för de ? NÄÄÄ. jag vill bara lägga mig & sova. BLÖ BLÖ BLÖ. men nu när jag är sånhär kanske träningen blir bättre ;P !

Ha´re,
-/ D i v a None 

(vilket positivt inägg, sorry ;P)

Jahapp. : )



så ligger det till, vadå undrar ni ?
Jag vet inte svarar jag ; )


ja, trött är jag. tränar gör jag inte heller idag *ångest* ! menvafan , ska träna imorgon ; ) ! ska även till tandläkaren, IGEN. & nu skulle dom ta avtryck & sedan måste jag dit igen efter de, kommer bo där !
Har äntligen pratat med min läkare också, & hon tyckte jag skulle komma in & lämna blodprov för att se så det inte är ngt fel på mig, dock trodde hon att de kanske var ämnesomsättningen som strula, det var visst vanligt & då blev man kroniskt trött. - ME ME ME !

& midsommar är planerad nu, om alla kommer blir vi 28 personer , haha. ska alla vi spela brännboll & kub, LÄTT vi ska ;) ! ska bli kul om alla kommer också.  grillning & dricka. kan bli riktigt soft : )

älsklingen har satt upp oss på en lägenhet till nu , hoppas vi kan få kolla på den : ) 3;a på 75 kvadrat & ligger på 5200 kr, MED BALKONG :D fattar ni ? vi behöver inte bo i en bastu :D ! wiiho. (om vi nu får den vill säga & gillar den ;P)
men de hade varit så perfekt känner vi, för ingen av oss orkar bry sig om denna lägenheten mer. tyvärr. . folk tycker den är skit fin, vi med helt klart. . Men man får sinnesspel då man kommer in i trappen & möts av alla dessa fruktansvärda monster flugor & doften som är värre än suraste jag vet inte vad. & inte bara nog med de, FOLK RÖKAR I HISSEN. det gör mig så förbannad. folk kan faktiskt ha astma, täänk er för. Men nä, bor man på söder ska man vara EGOIST ! så enkelt är de, vi har börjat lära oss ; ) ! isch, blir bara så irriterad. äckligt är det. Jag bryr mig inte ett skit vad dom gör i sina lägenheter, men trappen är till för alla, inte bara för en . . men nu vill vi ändå slippa skiten ;D !


Igår var vi hemma hos Carolin & andersson & glodde fotbollen, eller ja - killarna. Jag & Carolin var i köket & snackade istället !  & Jag hade på min sverige tröja ; ) hahah !

nu är jag förbannat hungrig, så ska snart äta & sedan titta på tv. :  )

-/ D i v a  None


Tosing ; )



för de första - det har hänt saker i B-hållan idag ; ) chefen fick brandkåren att rycka ut, & det BRANN . . ;D inte för att de kanske var så kul att det brann men att det hände ngt ;D ! & det slutar inte här !!

när barnen hade vaknat så rullade jag upp rullgardinen & vips ser jag annas beundrare ; ) & chefen som då sitter på kontoret ser honom också & flyger upp ur stolen & kommer in till mig - Madde, där är en tosing ute på annas bil, & nää. nu lägger han ngt på bilen också. & Chefen snabbt in till anna som är på grodan, & jag efter för att försöka hejda henne ;P men misslyckas, & ANNAS MIN ! HAHAHAHAH. jag skrattar än ska jag be & få tala om , HAHAHA ! Iaf, anna ut & hämtade sitt brev på sin bil ; ) ! & Chefen gick hem, men dock ringde hon igen efter en kvart för att tala om att annas tosing var kvar - HAHAH ! väldig händelserik dag må jag säga ;D ! moha.. väldigt kul ! ;D

& nu så har jag & Lina varit & tränat, hon har ääääääntligen köpt kort ; ) så nu jävlar (fast jag är så sjukt sugen på en jävla glass) men oh nä. här ska de slimas ; ) !

nä, måste duscha nu så jag luktar hallon igen , sedan ngt bra på tv;n kanske , & bädden efter ; )

Tjiing : )




-/ D i v a None


inflyttningsfeest.



igår hos Emelie & Johan. Mycket trevligt. : ) hade super kul. skönt att kunna sitta ute & snacka & så. boysen satt inne & spelade tv spel - hur kul är nu det ? ; ) Pastasallad & ngn annan sallad bjöds de på, muuums ! Vid en tolv tiden åkte vi ner med bussen till stan & vi var verkligen överallt & ingenstans kändes de som ; ) men de var kul, träffa massa folk som man inte träffat på länge : ) ! kebab igår med för babe, inte mig ! Håller mig borta från de , eller försöker ; ) !
& på väg hem så träffade vi patric & louise, stod & prata i flera timmar kändes de som, men de var nog inte så länge ; ) !

                     






Tack för en bra kväll : )



Idag var de stranden - eller gröningen : ) Hamnade där med Helena & Patrik. sjukt skönt. JAG BADADE läänge idag ; ) var sviiiinkallt när man skulle i vattnet. men var du väl i kunde man bada länge :) Ihh
Nu är vi bara hemma, ska softa :) orkar nog inte göra så mycket idag, haha. .

-/ D i v a None


båstad.



idag har vi varit i båstad :) päransdag, mycket trevligt. mysigt med hela familjen samlad.
gick runder där, & rednex spelade där. hihi .


& nu ska vi snart hem till Emelie & Johan då dom har inflyttningsfest. & igår var vi på hampan ; ) älskar hampan när de är sommar : ) ! fast blev en öl för mycket ändå alltså ;P ! menvadå : ) man klarar det.


jag är bara så trött nu, så ska vila en stund & sedan göra ve mig.

Puss

-/ D i v a None


två årsedan,

dessutom jag tog studenten : )




  

studenten 06 - is the shit ;D

-/ D i v a None 

bästa ever.



FYFAN, inget kan mätas med det igår, när Celine dion kom upp på scenen bara rös jag i hela kroppen, tillochmed i ansiktet ! trodde inte man kunde få gåshud där, men de kunde man :D fy tusan, BÄSTA EVER ! Hade lätt kunnat åka till globen imorgon för att få uppleva henne igen : ) om jag hade haft pengarna vill säga :) !

Oh, som sagt - absolut bäst. Hon var så fruktansvärt duktig. & hon kom in med I Drove All Night & avslutade med My heart will go on.
då man inte fick ta kort så smög vi lite med telefonen :) så här kommer lite bilder, dock kommer videos också.

     
   




ursäkta men jag tar i från tårna, men de får ni leva med ;) för jag hade så jävla kul, Celine Dion är så jävla bra, hon är GUD!

fy bubblan, ryser då jag hör sista videon, så jävla sjukt bra, men min stämma är inte den bästa ; ) ! skit i de.


-/ D i v a None

Nu jävlar : )


: ) nu åker vi snart, till celine dion, ooh jag längtar. men fattar nog inte de riktigt än. när vi väl är där kanske jag fattar :)
ska bli så kul, nakdelen är ju då att man inte får ta kort :/ ! men vadå, vi är ju där lixom :D

synd att jag missade avslutningen på jobb bara : / ! men jag ser ju "mina" barn igen, :) hih.


Melissa :) kul att du gillar min blogg, & super trevligt att du kommer med tips : ) kommer skriva lite mer om sådana saker då : ) inte just nu, men till helgen :) !

Ha en underbar tors . :)



-/ D i v a None


imorgon igår & idag.

IMORGON, IIIIIIIIMOOORGOON är det celine dion. FATTAR NI ? Helt jädra sjukt, ska bli helt fantastikst :)


igår träffade jag äntligen Ivana :) fettade oss & gick längst stranden. & då när vi pratar om skolan bara möter vi Andreé & Lars, Haha. dom blev duktigt förvånade då jag sa att jag skulle börja plugga. MOHA!
Det var iaf riktigt mysigt att få träffa Ivana igen, som jag saknat henne. ska ses snart igen sa vi :) & de MÅSTE vi.



rebecca & Ivana : )


idag hade vi grillkväll för dom stora barnen på jobb, var riktigt kul :) ! mat & lekar. 

Nä, nu måste jag gå & göra ngt, är så jädra varm så det kryper i kroppen på mig, håller på att avlida. :S



PUSS : )


-/ D i v a None

SOMMAR.



& jag älskar de.
fyfan vilken underbart väder.
jag rååå diggar det, älskar när de är varmt
.


idag har det varit undebart på jobb, kom dit åt frukt & sedan rätt ut i solen - underbart!
sedan gick vi iväg till matöppet & köpte frukt. . & sen efter maten tyckte jag att det vore bra om vi gick ut igen (då jag bara inte kan sitte inne när de är fint väder) så vi gick till lekplatsen :D !
& det bästa idag är ändå, (jag skrattade så jag höll på att kissa på mig, dock är de inte lika roligt för er som för mig, men jag försöker ändå ;P).

Vi sitter & äter frukt, så Anna då älskar såna jenkebilar , & rätt som de var kom de en utanför fönstret så Anna klistrar huvudet i fönster & tycker den är väldigt fin (jag som inte bryr mig om ngra bilar strunade i vilket) men så rätt som de var kommer vår lilla sötboll in i bilden & kläcker ur sig -"Va de sopbilen?" - HAHAHAHAH . & anna, HAHA. Hennes min, ja. det var väldigt roligt iaf ; ) & för er som inte skrattar , ni fattar inte ;P


har tränat idag iaf, step : ) så jädra trött efter, & dom sista 15 minutrarna höll jag på att dö. stegen gjordes av sig själv, haha. men svettig blev jag & det är ju huvudsaken :D

min jädra tandställning har gått sönder också, min sån ståltråd där bak. &så har svalt ståltråd. Grattis madde.
så får ringa folktandvården. blö.

& så missar jag ju avslutningen på tors, fast nu när jag är kvar så kommer de fler avslutningar, & jag lär bara se Celine dion en gång i mitt liv. så : ) ! HIhihi : )


Nu blir de tv & Uno : )


Kisses .


-/ D i v a None


stranden.



vi hamnade på gröningen :)
& JAG BADA :P ! trodde aldrig jag skulle våga, men de gjorde jag fan.
bränt mig lite kan jag tänka mig. : / men vafan. sluta gnäll lixom.
Ûberfint väder ;D & det gillar vi.


nu efter matchen ska vi ut & gå igen, kan inte sitta inne heller. de funkar inte.
: )


vad har ni gjort idag ?



-/ D i v a None

Fest & stranden.



igår var det fest & idag ska jag & togge till stranden :)







väldigt trevligt igår, god mat & live musik.  var där typ ca 22,15. åkte hem då jag hade vita byxor, & byte till svarta ;) vi skulle ner & träffa Lina & Malin en snabbis. på vägen ner träffade vi även Karolina & Christian :) hehe. . Ner till hampan där det var SMOCKAT : / ! men vi träffade Lina & fick kramas lite för att sedan jag & babe gick hem.
bilder finns på , http://www.nattensskapare.bilddagboken.se  : )

nu måste jag göra ve mig lita :) borsta håret.
hör av mig sedan :)


-/ D i v a None


RSS 2.0