soligt väder.



& här sitter jag, får panik. men de är inte så att man kan gå ut & sätta sig på balkongen heller. NÄ, fy bubblan. funderar på om jag ska ut & sätta mig på loftgången. men hur pinsamt är inte det då ? PIIIIIIISAMT. Har varit ute idag, köpt vin & cider. & en blomma ;D !

börjar bli hungrig nu med, fan . jävla skit. Får ta ett knäckebröd. . eller ngt ?

nu ska jag ta lite vatten, kanske ruska upp mig & ta mig ut.


-/ D i v a None


Håller med.



Nu när jag har kollat på bågarna & så, så håller jag med, dom är väldigt stora. 
så får gå dit på måndag & se om jag hittar ngt annat ; )

städning nu, phu. FY BUBBLAN. här va skititgt. denna månaden har vi bara jobbat så har knappt hunnit med hushållet. men de är skönt när det är klart :) ! jag är klar med badrummet & sovrummet, nu väntar jag bara på älsklingen. sen ska vi dammsuga & moppa golv. Gud va det är kul :S ! vill hinna ligga på stranden ett tag, men så blir nog inte läget.

sätt fart & bli klar nu så jag kommer ut i solen ;D !
ha en bra lördag, : )


PUSS!

-/ D i v a None


fullrulle.



må jag säga. . : )


idag tränade jag & togge vid halv nio, & sedan gick jag hem för att möta mamma istan. Gick inom synsam då det var billigt med synundersökningen, 40 kr ! :P men jag fick den gratis så de hade kunnat kvitta ; ) ! Iaf, ner till vägledningshuset & fixade lite. ska komma ner där nästa vecka med betygen, för dom tog jag inte med mig givetvis. & sedan till telia för att fixa nytt telefon nummer till mamma. sen fick de ju bli en fika på allt de här, Just ja. Hann inom H&M också, köpte svarta short också, kunde inte låta bli. Hem vid halv två, hann byta om lite för att sedan sätta mig i bilen som tog mig till staffanstorp. : P där nere fikade vi & Bada ;D ! & jag fick ett fint armband av snäck. Hon hade valt de själv, & hon valde rosa ;D hon känner verkligen sin moster. Katta , morfar & Mormor fick också.  : ) fast inte armband ; P

Nu är jag hemma, slutkörd. ska se filmen vi hyrde igår, - dagboken. Imorgon är de städdag här hemma. sedan ut i solen, & sedan till Sonia & Niklas. Fick även en ny skjorta & hotpants som jag beställde från H&M. Dock var de andra slut, Hur kul är de ? !

iaf fick med mig 3 par glasögon hem. men kan verkligen inte bestämma mig : ( lägger upp dåliga bilder så ni får se :P !


     
alla ser likanada ut tycker jag på korten :P
men de är dom inte.
ena är svarta med lite lila i,
dom i mitten är svarta,
& dom tredje är bruna, med bliingbliing ;D


fendi.

här kommer mitt armband jag fick av älsklingsungen :)

syns kanske inte så bra. men flätat :)






Lite mat nu & sedan filmen :) Ha en underbar fredag, & hoppas ni har kul Helena.


-/ D i v a None


välkommen tillbaka.



madelen till bloggvärlden, du har vatt saknad ? ; )


Jag har då sovit bort mitt liv, därav har jag inte bloggat. så vart slutade jag? Tror de var helgen som jag beskrev, då har jag några dagar att berätta om ? Som sagt, sovit sovit & sovit. fattar inte vad de är.
dock är jag mycket på gymmet nu också, för att jag inte ska somna. . jävla skit är det. men som sagt så har jag fått en telefon tid, så hoppas jag kan få en tid till henne fort. annars vet jag inte vad jag gör.

som sagt, är på gymmet nu, fixar de galant. riktigt stolt över mig själv. . : ) iförgår sprang jag 20 minuter UTAN att stanna, (stanna jag i 2 sekunder, höll fan på att tappa byxorna ;D) . så mega stolt ;D var på spinning igår, & kunde knappt gå imorse, fy bubblan :P men jag kom upp !
imorgon blir de träning igen, halv nio med togge. . ska träffa mamma sen, ska fixa lite så jag kan läsa upp mina betyg & sedan ska vi byta hennes barlock (stava?) för att sedan trava bort till Telia & fixa med hennes telefon. & idag kommer syrran med familj hem från kreta.  Grisar ; ) så imorgon ska vi ner, ska pussa sönder snäck :) dom kommer dock vara svin bruna. aja, ska steka på sön : ) !
lördag är de fest igen, phu. Sonias Niklas fyller ju 30 bast ;P blir rätt så lugnt då det är massa barn med i bilden också.
så på söööndag är jag leedig, göött.

& om en vecka mina vänner är de tid , CELINE DION :D ! fybubblan vad jag längtar, ska verkligen bli underbart , wiie.

nä, nu ska jag göra ve mig. jag & babe ska ut & äta, 17 månader idag ; )
Jag älskar dig.

nu vet ni iaf att jag lever, & det var väl bra ;D ? ! hörs imorgon igen.
Puss


-/ D i v a None


jag orkar inte mer.




jag är totalt slutkörd. JAG ÄR TRÖTT ! det fattas något i min kropp, & jag fick en telefon tid till min husläkare den 10 JUNI ! fast iof, de är väl rätt snart ?

jag fattar inte vad som hänt, de har blivit stop. Nu är jag bara trött trött & åter trött. Men skulle jag lägga mig i sängen första hade jag inte somnat. nä då måste jag slumrat till lite på soffan för att sedan då kunna somna i sängen. Jävla fix idé jag fått. Tossig blir jag. Men jag ska dock ha en tidig tid av min husläkare, ska göra en ordentlig läkarkontroll. Hälsokontroll heter de ju ; ) ! De tar verkligen en på krafterna att ständigt vara så trött, jag orkar inte ens sminka mig (just för att jag ska kunna sova så länge som möjligt) & jag ser anskrämlig ut. Tur jag inte skrämmer bort mina barn ;P ! På tal om dom sötlökarna, när jag kom imorse möttes jag av 4 härliga kramar ! då blir man glad. : ) & lite piggare! Nu ska jag sluta gnälla. :)



Lördagen, TACK för en otroligt rolig kväll :) fast kunde struntat i den där förbannade eurovision song contest. Har aldrig varit med om desslike. förbannat tråkigt skit (va jag är positiv) ! Iaf, vi kom ut sedan & hamnade på tivoli, & hampan. De var faktiskt väldigt roligt, det var längesedan de var så kul, dock var jag mest bara med Helena, men hon är en urskön tjej :) ! Carolin tappade vi bort hela tiden :( ! Iaf, vi hade mega kul. & givetvis blev vi fotograferade. .



jag ser helt jävla miffo ut, ser fan tillochmed garvid ut.
det gillar vi inte, tur jag & Lina vatt på gymmet idag.
babe var också där ;D

Nä men bilden gillade jag inte, tjockismadde.
Jag & Helena är dom som är bruna, & de gillar vi ;D

nä, nu ska vi äta mat, SÅ HÄR SENT tänker ni, jooo.
för vårt förbannde jävla ris skulle koka i 30 minuter ?
vilket ris gör de egentligen ?

mat & sedan sängen.
PUSS

-/ D i v a None

(ursäkta mitt väldiga positiva inlägg ;D)

Lista.

För 5 år sedan...
ja, då var jag 16 år. levde loppan i skolan & njöt av att jag börjat på gymnasiet :) träffade massa nytt folk, fick nya vänner & ovänner ; )

För 3 år sedan...
var de mest rörigt, fattade inte så mycket av vad som hände tyckte jag. Gled mest runt & tyckte allt var tråkigt, fikade oaft med vännerna & fest. Blev även moster till välrdens bästa snäck :)

För 1 år sedan...
flyttade jag & babe ihop :) ! & jag hade(har) fått otroligt bra jobb :) nya vänner / arbetskollegor. Mist visa av mina vänner, min bästa vän åkte till USA, & min andra bästa vän till Norge, hejdå !  


För 3 månader sedan...

Jobbade , jobbade & jobbade jag ;) umgåts med vänner & familj : )

Igår...
var jag lite bakis & jobbade. Firade min älskade mamma :)


Imorgon...
Jobbar jag hela dagen, sen fixa med vägledningshuset & byta mammas present.


Om ett år...
Har vi förhoppningsvis flyttat. . jag har kanske tagit tag i mitt läsandet.
annars glider vi bara på : )


duktigt besviken.



Ja, som sagt, så var vi på ullared.
jag kom hem med 1 par trosor & 3 par strumpor, KUL ?
babe han kom hem med ett par jeans & strumpor. Haha.
däremot hittade jag massa till Cornelia, & till hushållet, men hur kul var de ?
så jag köpte mig ett par skor som till tröst. : /


Idag fikade vi med Sonia & Niklas & självklart lille johan : ) gick lite i stan, där hittade jag ett par vita short som jag letat efter nu länge, & jag fick dom för otroliga 98:- ! på H&M :) det ni. Oglad jag blev, hihi ! Ikväll är det som sagt hem till carolin, ska möta Helena vid sjukhuset tänkte jag & där ifrån går vi ner till Carolin : ) ska bli kul, träffa lite nytt folk & så. Älex är ju hemma i sverige nu med ju, så vi lär ju synas i dimman ;) ! känns som de kommer bli en lyckad kväll, hih !
innan de så ska de jobbas, börjar halv fem till halv tio, dock tror jag att jag kankse kan få smita tidigare, & så får jag göra ve mig på jobb ; / inte så kul, men de går. Dock fick jag låna Carros plattång ;) heh. & på tal om plattångar så hittade jag en ROSA, (ur läcker) plattång på åhlens, så babe vet vad han ska lägga sina överflödiga pengar på ; ) EN ROSA PLATTÅNG till mig :D !

nu ska jag packa ner det sista i min väska för att sedan kolla bussen & åka till jobb :) !

-/ D i v a None 

Ullared.



Nu bär de strax av till ullared. : ) & jag är inte så trött som förväntat.
så hem kommer vi betydligt fattigare men även med massa kläder ;)


imorgon ska jag & helena (fagrells flickvän) hem till carolin :) (anderssons flickvän) . Ska bli så kul, var längesedan jag träffade Carlin nu ju :) Även Helena iof, men imorgon dock :) ! ska bli trevligt.
jobbade hela dagen igår, & då jag sitter på Borsten så ringer telefonen. .
Svarar & då möts jag av ett JÄDRA tjutt,

-Hej Madde, det är Ina. . Jag får inte larmet att sluta (helt i panik)
-Öh, hm. . koden. va sjutton är koden
 8725, pröva om den funkar.
- NÄÄÄ, det gör den inte.
-OHH herregud. Gå in på kontoret & kolla om där hänger en lapp.
-Jag har hittat ngt, jag prövar slå in de.
YEES, de slutade, tack madde, vi ses snart
.

HAHA, & jag har kortat ner samtalet massa, men nu i efterhand var det rätt kul, för stackars Ina som då är ny på vätten var i ren panik, & jag hamnade i panik ;P ! haha, vilken kalabalik :P! men kvällen var lugn :)
& inte nog med de, när jag kliver in genom personalingånger bara står Johan (chefen) där & skrämmer slag på mig. Jag satte verkligen mitt hjärta i halsgropen. Fy bubblan va rädd jag blev . & han bara garva :P !
Tokigt värre. men men ;) !

nä, nu ska jag byta tröja. . :) & sedan åker vi.

Ha de så bra.



-/ D i v a image536 



Fredriksdal. . :)





Helt underbart, vädret var bra, sällskapet. ALLT :)
bussen gick mot fredriksdal 08.45, & när vi var där vet jag inte rikigt ; ) !
men väl där gick masken (avdelningen) till djuren, jag kan ju säga att de inte är några favoriter för min de,
gåsen där gillade inte mig alls :P ! Usch, ; ) ! barnen gillade det, & de är ju de som är huvudsaken, vi är ju där för deras skull. & det sköna med det hela är att vi har en sån bra gemenskap med föräldrarna, (iof jag pratar för alla, men ändå) ;) men blir glad när man träffar dom, vilken som. Iof nu pratar jag bara för mig själv, ;) ! Att man kan skoja & ha sig gör så mycket, & prata. man blir som sagt glad, knappt så jag ville åka hem ju ; ) ! Men jag gick faktikst & tränade, Josef han bjöd ju på hela sitt lördagsgodis ; ) ! HAHAHA. Tack.
& nu ska jag träffa Togge, måste dock duscha, är helt slut måste jag tillägga också :P !

nä, får väl hoppa in i duschen, så jajg luktar hallon igen : )

TACK för idag alla för en toppen bra dag på fredriksdal, Toppen dag :) !

-/ D i v a image535


Glass glass glass.



jag är så sugen på glass, helt fånigt sugen.
Har ätit jätte mycket & ska snart hoppa in med lite till..
Känner hur kilona dom sätter sig ;) äch, träning imorgon då jag hoppade det idag.


Imorgon blir de Fredriksdal med Borsten, läängtar. ska bli så kul :) ! alla barnen & MASSA föräldrar. iiihh, känner mig som ett barn, få åka bussen ;) ! (fast de gör jag dock varje jävla dag ;P) . Men nu är de annorlunda !


Glassen kallar mina vänner :) & jag fortsätter välkomna mina nya läsare, blir glad vargång jag kollar ! :) Berätta hur ni nya hittade mig : ) ?

Ha en underbar kväll. .
PUSS.


-/ D i v a image534


rekord.



jo det har blivit rekord i min blogg på läsare, det tackar man för :)
nu sitter jag med tandborsten i munnen & ska snart bege mig för att hämta ut pengar så jag kan åka med bussen, busskortet tog slut i lördes. : /

så vi hörs sen, efter träningen :)

& välkomna alla nya !!



-/ D i v a image533

arg & frustrerad.

http://www.youtube.com/watch?v=-H_rjoZxuQM&feature=related



& framför allt ledsen.
(läste på susans blogg & hittade även denna)


jag blir så arg, menar jätte arg. jag hade dödat den personen som ngnsin hade fått för sig att göra ngt på Cornelia. & även nu känner jag ett hat som man inte kan förklara. mår illa. . hur kan man leva med det ? & hur kan man bara få för sig att döda sitt eget barn & förgripa sig, jag förstår inte.
hur kan man ens få tanken ?
då man själv jobbar inom barnomsorgen så blir man påmind varje dag. det är faktikst så. . ngra barn har det inte alls bra, utan att vi ens märker det !!!! hur skrämmande är inte det? blir rädd av självaste tanken, vill man inte att sina barn ska må bra?
Jag hade gjort allt för mina barn, är de inte så ? gör man inte så ?



http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg  http://www.youtube.com/watch?v=zBGJElJIsKE&feature=related 


Barn är inga leksaker, dom är mirakel som man ska vårda som en diamant.


-/ D i v a image532     
                      

helt förbannat slut :P



sorry för dåligt uppdatering, men har jobbat hela helgen :/
lör, 11.30-21.30.
sön, 8-18.


nu är jag rätt så trött, & som ni förstår då så har de inte hänt så mycket i helgen förutom att man blivit rikare (för man har jobbat ;P) ! & det är jätte ovant att skriva, har tagit bort mina naglar då jag bröt 4 st, inte så snyggt att gå med brötna naglar ?
annars har de mest varit soft måste jag erkänna. . igår glodde vi ngn film & sedan sov. & idag blir de ngt på Tv,n & sedan sova. jobb imorgon ju :) & på tis ska vi till Fredriksdal (som dock tyvärr brunnit ;/) men ska bli kul & komma iväg, dock öppnar jag men får gå när vi är klara där :)

imorgon får jag träna själv, tack för den Lina ;P ! men jag klarar mig ;) ! ska gå på Step igen. . denna gången ska jag klara de utan ngra problem ;P ? ! får se om hon sviker på ons också :P 


Nä, slänga mig på soffan nu, oooja. : ) !
hörs imorgon ; )


bjuder på ngra bilder sen picknicken . .

           


-/ D i v a image531


Picknick i det gröna : )



ja, så säger man väl : ) ?
har varit & tränat, fy bubblan jag känner mig duktig.
tränat tre gånger denna veckan & lika så ska de bli nästa vecka. . här jävlar ska kilona rasa ; ) !


tillbaka till rubriken :) jag & babe ska ut & picknicka, grilla & äta sallad. & dricka vin. : P ! fast vet inte riktigt var än, gröningen hade vatt soft men är rädd för att där kommer vara en jädrans massa fjortisar, fast jag vet inte? vi får se vad vi hittar : )
& det bästa idag när jag pratade med babe i tele då jag satt på bussen till träningen så satt jag & tjattade om en förbannad locktång ( tycker de är fräscht med lockar så vill ha en sån :P )  & när jag kommer hem så bara ligger där ett packet med EN LOCKTÅNG I ! WIE, ska locka håret snart ;D ;) ! hehe.
han är bäst.
men iaf, nu som sagt ska jag börja göra ve mig, för att sedan bege oss ut, ha en mysig fre.


saknar Helena : (


-/ D i v a image521


fett ångest. .


över den där förbannade jävla mc donalds, men vi får skylla oss själv. men gott va de ;P !


igår var jag & Lina på spinning, det var KUL ! haha. jag bara älskar Lina innan vi ska träna, hon är alltid så nervös, hah ; ) ! men hon var duktig för att vara första gången, & jag satt inte ner en ända gång, jag orkade fan hela passet, duktiga jag ;D ! Imorgon blir de träning igen efter planeringsdagen, har det på jobb då vi ska planera hösten, : ) känns viktigt. :) Härligt ! Får passa på att berätta att jag ringde Becca i USA också, oh gud va jag saknar henne, allt känns som vanligt när man pratar med henne, men när man ska lägga på vet man inte hur man ska avsluta de, för man vet att man inte bara kan ringa igen efter en timme eller två som när hon bodde hemma. men snart dock så kommer vi :) ! & då tar jag med henne hem ? ; ) önskar de kunde varit så lätt. . men icke :( Dock kommer hon hem i augusti, men de är ju sjukt länge till det. & likaså med Cattis, känns inte som vår kontakt är lika stark längre. . saknar alla gånger vi tog bilen & bara drog iväg, oh. : ) så sjuk sommar de var, men uuuuunderbar ; D ! verkligen. hände så mycket men ändå inget ;P haha ! & TOOOOOOOOOGGGE din röv, han bara jobbar jobbar jobbar ! skulle träffats idag, men nä han var TVUNGEN att JOBBA igen. aja, som tur är kommer fler dagar : ) !


        
(klicka på bilden för att få den stor)



snart är det 2 år sedan vi tog studenten ;) ha. det var väldigt kul, men som jag sa innan. . jag skulle inte vilja göra om det. det bästa var ändå när min & beccas låt kom, & att den var den första låten också i aulan, det var så givet ! :) dagen var verkligen lyckad, LYCKAD !

nu tycker jag att jag bara börjar bli sentimental, haha. får sparka mig själv i gumpen nu & göra ngt, har faktikst diskat hela vårt berg. gjort iordning badrummet, & städat undan lite, dock inte lika roligt nu. . nu vill vi ju bara ha nytt ;P & vi ska kolla på en lägenhet. fast darling sa att han inte tyckte den var så bra, dock har han inte sett den än ;) haha. . vi får väl helt enkelt se.

& justja. nästa helg så blir de en liten trip, ullared kanske, & babe vill CAMPA ????? jag campa ? kommer dö då en myra kommer komma emot mig, haha. fattar inte att jag gått på scouterna. låg i tält & sånt, haha. & nu är jag en så jädra mes. ; P


nä, som sagt, kan ngn komma & sparka mig i ändan ;P ska hoppa ut till babe nu :) ha en bra tors, detta inlägg blev längre än förväntat ;) men va gör de, rebecca har något att läsa då hon har tråkigt ; P hahah !


Pöss.

-/ D i v a image519

oh loord.


susan´s klipp skrämde skiten ur mig, oh jävlar ;P ! fybubblan.
http://eliottsmamma.blogg.se/ 

jobbat idag & efter det tog jag de lugnt. Drog med mig morfar för att kolla på babe när han spelade fotboll & då fick jag Katta på köpet ;) ! hih. darling var mest en softare, men duktig ändå ! Måste säga att de andra laget såg ut som ett gäng rötägg. små, omogna & duktiga. . men ändå. målvakten ville ju inte ens tacka efter matchen så han åkte på röttkort. HAH ! äch. :)
tur jag inte spelar sånt, dels för jag kan inte & för de andra med mitt temperament. sa de till babe innan då jag spelade basket, då man hade matcher var man galen som mindre ; ) alla komöverrens om att klösa den som var på den som var elak på plan ; ) heheh..

nu ska vi faktikst vara lite onyttiga, chips & cola , inte igår de inte ; ) oh jag är så sugen & dels så ska vi ju ändå träna imorgon ;) !
så sov gott, & så . :)


-/ D i v a image510


kändes längesedan : )



hade ju semester i fre från jobb, & det kändes längesedan jag var där då jag kom idag ; ) ! men jag intog min plats snabbt ! ; )

träning idag, phu. . fy bubblan. Lina & jag höll på att dö,men det är kul ; ) så vi ska träna mån & ons iaf ; ) & jag fre. . Lina tränar redan fotboll tis & tors, snacka om att hon ligger på topp ;) ! en annan bara försöker. .
nä, nu mat i magen, för att sedan ta en välbehövd dusch , : )


- / D i v a image507


engentligen . .

så orkar jag inte bry mig, men nu måste jag efter som detta är så löjligt.
det hela handlade om att jag skrev fyllerondellen i min blogg, men de passade inte ens viss "susanna nilsson" , nä då går hon mot personliga påhopp - om att jag inte har något körkort. MEN SERIÖST. . är det ditt problem ? patetikst, ja. man bör undra vem som är patetisk. . herregud, om du nu har några år på nacken tror jag fan du hade varit mer mogen. . väx upp.


annars, vädret har varit helt fantasiskt. :) vi har varit ute i trädgården hela dagen på jobb, & jag har bränt mig i nacken, det tackar vi för. ; ) Ih, ont faktiskt. annars har de varit otroligt lugnt, som sagt bara ute i trädgården & myst, spelat spel, fikat & bara tatt de lugnt. barnen/ungdomarna har badat i vår "stora" pool ;) ! doppade stortån, men iiih . . det var kallt.  är en jävla mes nu mer när det gäller att bada ; P haha ! varmt ska de vara. ; )

nu ska jag faktikst göra mig i ordning så jag kommer i säng, imorgon är de träning med Lina ; ) ska bli skit kul. . hihi. skönt att komma igång igen :) !

sov gott mina vänner,

-/ D i v a image504



kommentarer.



varför är man anonym när man kommenterar, vågar du inte sätta ditt namn så skriv inte.
& hampan kallas för även fyllerondellen, har aldrig hört fyllerkarusellen.
så du den där anonyma, skriv ditt namn istället så jag vet vem jag svarar.


igår : ) bonnemarknad & massa sol, underbart. åkte karuseller åt mellor & mös. solade på deras altan drack öl. ;) åt grillat & körde hem vid 23, tiden. mys ! Calle gick till egil en långstund & jag sov.
nu ska jag snart bege mig mot jobb , eller om en timme. & nu ska jag göra ve mig ;D !


Pusss idag.



-/ D i v a image502

Gratis dricka.

Tackar man väl aldrig nejtack till : ) ?

då det var bestämt mot fyllerondellen blev de ändrat när vi kom dit, vart skulle vi få plats ? så steget drog mot olearys, jag gick in & beställde till mig & Lina, & när vi precis hann växla några ord med varandra så kom de 2 killar "är de ledigt här?" , Hmjo ?men bordet brevid är också ledigt. "aa, okej. ." så dom slog sig ner & rätt som de var började dom fråga vart dom skulle ikväll & så, aja. . inte så mycket med det. Dom gick in för att käka, Lajna & Jag fortsatte med vårt samtal. . 5 minuter senare kommer batrendern ut, med två cider. . Lina tittar på mig & jag tittar på Lina, & bartendern kläcker ur sig "nää, jag vet ni inte beställt, men dom där inne har beställt, Till er" Jag & lina bara Garva. HAHAHAH, vafan ska man säga ! Tack. . Jo. Iaf kvällen blev lugn & vi var hemma vid 23, slocknade direkt jag såg sängen & sov till nio, idag är jag utvilad :) ! 

nu ska jag göra ve mig för att sedan åka ner till staffanstorp, marknad där & så. sen blir de en runda hem till helena. : ) ! Ha en underbar lördag mina vänner. 


-/ D i v a image501 


Hampan.



så mina vänner, färdig fixad & så. . så nu bär de av dett fyllerondellen som susan kallar de , hampan med mina ord ;)! haha :) & ja, jag lovar att dricka en öl för dig med, : ) !

väntar iof bara in Lina ;) men hon kommer strax, & jag måste ta på mig byxor. va mycket det blev helt plöstligt ;D !



-/ D i v a image499


solat.



nu har jag solat i furutorpsparken, somnade till lite. obehegligt att vakna & inte veta vart man är, men jag kom på de snabbt ; ) ! & ankorna ville ha mina vindruvor, men ajsinbajsing. det fick dom inte :)  

nu sitter jag hemma igen, vill bara ut ut ut. . solen skiner så starkt. :)
& just de, lägenheten blir i topskick. ; ) sparade toan till babe , jag menar- det är jag som har semester ; )
nu väntar jag bara in honom så vi kan gå & äta någonstans, magen är hungrig.

vi hörs, ikväll träffar jag Lina, & vi kommer sitta på hampan om det är något, ses där kanske. . : )



inga bilder kan uppdateras heller, sug min tå. ; /


- / D i v a

Träning + äggröra.



så nu har jag tränat, hann träffa mamma en kortis också, ; ) & nu har jag ätit äggröra. ska snart gå loss med dammsugaren känner jag & sedan ut i solan :) låter toppen bra för min del. .

& jag var hur duktig som helst på gymmet , *klappar mig på axlen*  ; ) känns som jag måste sova en stund, men de får vi göra när vi är gamla ; )

hare, Tjing ! : )








-/ D i v a image498


Tack Tack :)



för alla kommentarer :) 
jag är fortfarande lika glad!
:D


idag har jag ju som sagt semester, :) & vaknade när babe han gick halv åtta, : / aja, jag får mer av dagen ? ;) har suttit här sen dess - madde ta tag i din ledig dag ! Jag ska, för när jag har ätit mina knäckebröd & druckit mitt Te, då går jag & tränar. sitter redan med träningskläderna på, (allt för att jag inte ska komma med "oh, jag orkar inte" NU JÄVLAR). : ) & idag ska jag ut & lägga mig i gräset & njuta av solen. annars har det bara varit i solarium ; ) inte dåligt det heller iof ; ) ! Ikväll ska även darling spela fotboll, han lär komma hem med huvudet under armen ; ) ! Hahah. . eller nja kankse inte ! :  ) 

Igår jobbade jag på vätten efter Borsten, två nya personal. vädligt trevliga, : ) kan bli bra ! : ) Jobbade med Gani & allt bara flöt på, tiden bara gick & rätt som de var natten där (anna-lena) ha ! gick jätte fort, var hemma vid 22 , & jag sov 22.20 ;P !  Skönt.

Blev väldigt glad när jag läste på mina kommentarer : ) Milton & Melker hade kommenterat. & det är 2 av mina barn på dagis : ) Gör de inte ens dag så säg : )  -Gud va kul att du stannar hos oss, Nu blev vi jätteglada. Mamma/pappa/mormor och några till blev också jätteglada. woohoo.
TACK sötisar : )
& så klart av er alla andra också, TACK TACK TAACK :)

nä, nu har jag ätit mina knäckebröd också : ) så nu är det väl tänkt att jag ska gå & träna, haha ! Bättre att ha de gjort nu, ? JA ! (jag har märkt att jag skriver frågor till mig själv som jag svara på, hahah får sluta med de;])



image495


Ha en jätte bra fredag, & sköt om er alla :)


-/ D i v a image496



Medarbetarsamtal : )



kan inte mer än säga att jag är sjukt glad, fått tjänsten på Borsten, & den är fast 75%! + att dom bara sa massa snälla & roliga saker, dom var så nöjda & dom tyckte det var så kul att jag hade sökt tjänsten, & att jag var så duktig. jag var en väldigt possitiv person & hela de köret, blir man glad då ? OH JA :). & dom ville att jag skulle läsa vidare så nu skulle christel fixa med massa papper & hela köret, HAHAH ! sjukt. som jag sa, jag har suttit & funderat sen jag slutade & på 2 minuter är kanske allt ordnat, moha! snacka om att få allt på silverfat, TACK!
Har haft sån jädra tur sen jag slutade skolan, jobb efter jobb har bara dykt upp. som sagt serverat på silverfat & de tackar jag för. Vi har fått ny städerska hos oss, malin. & hon tog studenten för 1 år sedan, & hon sa de att det är sjukt svårt att hitta något. . verkligen sjukt svårt. Hon var glad att hon ens fick hos oss, & då börjar man fundera. . SHIT !


image494


& inte på allt detta så blir man LYCKLIG av detta fina väder. klockan är sju & så underbart fint. : ) vi ska snart till babes mamma, ska passa hennes katter i 2 veckor. så ska över dit. .


& så har jag semester på FREDAG :) ! Oh, ska sova träna & hemils !! sådetså. .
kanske röja upp här hemma också, vi båda är sjukt trötta på denna lägenheten nu, vi vill ha BALKONG & det är NU! får se vad vi hittar :)
ska ta på mig ngra byxor eller något nu, :)


kisses.

-/ D i v a image492


sooolsken :)


så härligt med solsken, man bli så glad. : )

idag har de varit riktigt sommar, varit ute de mesta idag, härligt.
fast är lite besviken på oss här, vi skulle tränat idag, men icke.
jag är verkligen så jädra trött. :( nog för jag jobbat hela helgen.
men de blir nog bra sen, hiiihii! imorgon blir det träning iaf ,
då slutar jag tre , så lättare att ta sig dit då. : )


nu måste jag hoppa in i soffan, jag ska vila lite innan filmen :)
+ pussa på darling : )



-/ D i v a image491



Jobb hela helgen.



jobbat som sagt hela helgen, Lördag var vi på Tivolit. inte så märkligt, men ändå :) ! & idag var vi på en lekplats & jag hade bakat muffins vi tog med & mumsade på ;D !

Underbart då vädret har varit fantastiskt :) fast jag började sju imorse, såå jädra trött jag var ! men jag klarade . . när klockan var 12 tänkte jag - ääntligen bara 5 timmar kvar, & så rätt som de var skulle jag sluta ;D

Iaf, när jag slutade så gick jag & babe till Bomb & krängde kebab/pizza & sedan en jävla glass :P det är fan illa ! men ändå :) GOTT!.


Nu är de Tv som gäller :)



-/ D i v a image489


Natten är nära.



nu är natten snart här,  : ) idag har jag fixat håret hos steffi, väldigt kul ! massa snack om oss, så mycket skit vi gjort ! så roligt! ;D iaf jag kom därfirån - BLOND! & det var ju det som var meningen, dessutom blev jag kröllig. ;)

sen gick jag hem efter varit där en långstund för att sedan åka till jobb & jobba. det var trevligt. Sju barn & tre personal. gick lätt. : ) & nu är jag hemma, får se om vi hyr ngn film. skulle druckit ngn öl med Steff & Johan, men dom skulle äta nu ;) ! så det blir en annan gång. kommer somna när jag ser sängen sen tror jag.

men nu ska jag gå ut & dra älsklingen i örat ;)


hare bra.

-/ D i v a image488


Valborg, migrän, jägersro & måns.

     




image487



igår va det valborg,Lina Malin & togge kom över :)  vi skulle ju kolla på eld, men de missade vi totalt ;D mycket vin & sedan ut- hampan. det var okej, inte mega kul, men inte tråkigt heller. jag var hemma vid tre tiden, & babe gick hem med patric & drack en(?) öl. . & som vanligt försov han sig.

idag när jag vaknade var allt lugnt, efter ca en kvart bara flyger de på mig - MIGRÄN ! jag har ju fått detta eftre min mamma, men jag får de utan anledning, vissa kan ju få de av choklad eller ost typ. . men jag bara får det. & denna gången va de värre än någonsin. . bölade som en liten treåring. & jag ville inte ställa in jägersro. Men ett tag trodde jag att jag skulle få göra de. & hemma hade vi inte huvudvärkstabletter heller, jag trodde jag skulle DÖ ! Ringde mamma & morfar fick springa över & hämta. . när han hämtade mig tryckte jag i mig ngra st, & somnade på strört. När jag vaknade lagom då vi var framme hade jag bara huvudvärk, de kan jag leva med! Så in till jägersro, där var de bananer i pyjamas, Kalvin & självfallet MÅNS ! + Marie Serneholt stod bland publiken ;) ! & min kära syster som kan vara en nöt :P ( & då står marie typ bara 5 meter ifrån )

Jag - kolla där står Marie Serneholt ju.
Syrran- Ohnä, så tjock är inte hon !
Jag - men det är sant, de är hon. . hon vände sig om ju.
Syrran - men sluta nu, Marie hon är ju smal som en sticka & verkligen inte så bred rumpa. .
& rätt som de var vänder sig hon om & jaa, det var hon - HAHAHAH ! & hon måste tyvärr ha hört va syrran sa ; )
det var väldigt kul måste jag få säga, för hon var faktikst rund, inte så smal som hon ser ut i alla tidningar.

Iallafall, det blev karusell åkning ; ) KUL ! & sedan åkte vi hem, jag somnade en liten stund på soffan ( max 15 min ) & sedan gick vi & solade. & när vi kom hem igen var de mat, mums. & nu är jag hemma :)

varit en väldigt bra dag, skönt att komma iväg så där till Malmö :P haha, gillar ju inte malmö, men de va kul.
Tack för idag.



-/ D i v a image480


RSS 2.0