När kommer tomten?

- När kommer tomten?
- När kommer tomten?
- NÄR KOMMER TOMTEN?

Det var standar frågorna i går, men vem förstår dem inte? Sitta och vänta i flera timmar på att tomten ska komma. SPÄNNING :) jag blir likadan själv. Åh, öppna julklappar :D ! Fast nu är det inte det viktigaste, utan att man umgås med släkten. Jag hade kunnat vara utan julklappar nu, bara att få vara tillsammans är en stor julklapp för mig ♥ !

Tomten kom i alla fall till oss, TILL SLUT : ) ! Emanuel var det som sprang och öppnade till honom, lite försynt men nyfiken ;D ! Cornelia var den som gömde sig bakom syrran lite. Sen hoppas hon också fram och hjälpte till :) ! 
Det roligaste på hela kvällen var när tomten skulle gå till de andra barnen och Emanuel säger; "Hej då tomte calle". Vi alla som satt där tappade våra hakor. Hahaha, den yngsta i umgänget fattade precis ;) ! Åhja, han var lika nöjd för det, Cornelia blev lite förundrad och frågade "är det Calle som är tomte?" ;P ! 











Tack för en fantastisk mysig jul ♥ synd inte Moster Katta & Micke närvarade, men tomten kom säkert till er också :D ! 
Nu är man rund som en boll, men vad gör det? Det får bli en runda träning i morgon ;)

Ha en god fortsättning.

PUSS

GOD JUL

GOD JUL från oss :) 

Julen firas hemma hos oss, med släkt. Calles bror och pappa kommer också hit, så det ska bli mys. Synd bara att my love jobbar! Han får mysa extra ikväll :)

Ha en underbar jul ♥

Nu skriver jag igen.

& denna gången vill jag absolut tipsa er om Malins sida. Jag är en av dem som använder mig av bland annat deras foundation. Jag som har väldigt känslig hud vågar knappt använda mig av andra produkter, men jag ville ge det en chans. Jag är inte mer än nöjd. Den är mjuk och ger mig inte den torra och sträva känslan som vissa produkter kan ge när man är en torris :) ! Den täcker precis som jag vill att den ska göra.  Saken gör den mycket bättre att priset inte är så farligt dyrt heller :) ! Jag tänkte visa er senare hur den täcker, för min hy är inte den bästa just nu, & då ser ni bättre hur den täcker också. Man får ta de goda ur det dåliga ;D !
denna använder jag, och jag trivs super. Som sagt, ni blir inte besvikna :) In och kolla sidan nu.
-/ Рi v a ♥

Hejsan hoppsan.

Jag är värdelös på att skriva blogg nu känner jag. . hahah. Jag har lixom glömt bort hur man gör. Varför kan alla andra skriva så fint & bra :P ! Eller är mitt liv så förbannat tråkigt ? Hm, Kanske :P.


I alla fall, Malin har startat en lite shop på nätet http://www.sminkprinsessan.com, så nu måste ni in och kolla läget, Fantastiska priser :) !


nej, måste återgå till min underbara tentaskrivning. Hej & hå. :)


Btw, snart nyår mina vänner :D


-/ Ð i v a ♥

Det är lite jobbigt nu.

Det är mycket som händer nu, känns inte roligt längre. 


* Skolan. Har verkligen tappat min motivation. Folk säger att man hamnar där, men tar sig ur. Jag har varit där väldigt länge utan att ens känna att jag är på väg att hitta tillbaka. Hur hittar jag dit igen, när jag kände att det var kul och plugga? ;(
* Jobbet. Jag kan inte gå in direkt på vad det är med mitt jobb, folk läser här. men och andra sidan är detta min blogg och jag måste få lov att skriva av mig. för alla är väl trötta på sitt jobb någon gång?
* Vissa människor. Folk som verkligen tänker på sig själv, som säger att de tänker på andra än sig själv. och de som hela tiden behöver bekräftelse. Kalla mig bitter, för det erkänner jag att jag är. Jag orkar inte med såna människor som inte ens kan fråga hur man mår utan allt bara ska handla om dem. . Tänker på andra? In my ass.
* Mig själv. Att jag tillåter mig själv att bli så här bitter över detta. . men jag är trött på mig själv att jag inte lägger tid på det väsentliga. Vilket jag tycker jag gör, men hinner inte med ändå. jag vill ha fler timmar, kan det vara skolan som gör att jag känner såhär? Jag hinner knappt träna längre, eller träffa mina fina syskonbarn, eller familj!
Ja, det var bittert i dag. . ta det hur du/ni vill. men jag vill inte höra något om det. Det hjälper inte. I morgon är jag inte bitter längre. då vaknar jag upp som en ny människa.

-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0