semester ; )


japp, jag tog semester imorgon :) ska bli så skönt. fast jags ka göra så mycket ;P imorgon ska jag på linskontroll, sen hem till mamma. efter de fixa mina naglar ; ) Tors, då ska jag träffa syrran & snäck, vi ska till jägersro. fre, ska jag fixa håret hos steff klockan 11, ta en lunch med henne & sedan till Vätten för att jobba -  : ) Lör & sön jobb på vätten, men de gör inget eftersom älsklingen jobbar ändå denna helgen :) !

igår kollade ändå JAG på fotboll :P haha, HIF - MMFF! hif vann förengångskull. men kommer inte ihåg med hur mycket ; ) ! drack 2 öl & käkade nötter :P !

nu färgar jag mina ögonfransar också, fan va jag kommer som ny till jobb på måndag :) wiie. men fattig därefter ;P men ibland måste man unna sig, & denna månaden kändes bra :) !

Jag & älsklingen har 16 månader idag (v) . det går fort : )
& jag älskar dig.


nu ska jag skynda mig, för vi ska ut  & käka ngnstans , får se vart : ) ha en bra tis.

-/ D i v a image478


Grillat : )



blev grillad korv & mös riktigt ordentligt i staffanstorp =) ! jag & syrran gick & solade också, så skönt. ska dra mig dit imorgon också, saknar det ! så imorgon ska jag sola, tis ska jag träna : ) ! får se om jag går på träningen imorgon också, förkyld nu också, JÄDRA SKIT ! : ( så typiskt.

nä, ska snart hoppa ner i bingen, jobb imorgon. .
sov gott :)



-/ D i v a image474


söndag idag.



ska snart ta bussen upp till morfar för att sedan åka ner till syrran snäck & magnus.  mår bätre idag, men inte jätte bra, näsan är täppt. Jädra skit. : /  Som tur är jobbar jag bara 2 dagar nästa vecka. 2 DAGAR ! Oh va häärligt. känner att jag behöver lite långledigt. så tog semester på ons. ska bli så skönt. på ons ska jag fixa mina naglar, skulle fixat mitt hår också, men de hinner jag inte :( ! så får boka en ny tid hos steffi. hih.

filmen igår, flickan i källaren. fattade inget av den, trodde det skulle vara en film, vet inte vad jag ska kalla den? väldigt långtråkig. inte alls som ngn kidnappning. äch, fattar inget. :P men var tvungen att kolla klart den då vi lånade den. . isch. den gillade vi inte.

Har ändrat min design. så jädra tråkigt. . vill komma på ngt stort, men de orkar jag inte nu ;P har typ fått bloggtorka också, har inget att skriva om :P! känns så meningslöst att skriva här då :P ! för jag menar, jag vill inte sitta & berätta om hela min vardag för alla här inte. man vet ju inte vem som läser. . skriver de jag vill skriva ;P resten vet alla mina nära ; ) ! Fast om jag ska vara ärlig, så händer de inte så mycket nu förtiden ;) !

vi vill flytta iaf, hitta en lägenhet. . trött på detta stället nu. & jag vet precis hur jag vill ha de i den nya (låter som vi ska flytta inom en vecka, men de ska vi inte :P måste hitta en lägenhet först)  OH, jag vill Nu !


nu måste jag göra ve mig de sista, sen bussen upp till morfar. :  )  Ha en bra söndag. .

-/ D i v a image473   


Sol + pollenallergi.

kan det bli bättre lixom ?

travade ner istan idag vid halv ett tiden, hade så mycket jag ville ha. men slutade med att jag hittade ett pussel till snäck & lite smink . men men :)) ! älsklingen mötte upp mig & vi satte oss på ebbas, senluncha. Efter det skulle vi hitta en uteservering, Lycka till ! Så klart fullt överallt då solen var framme, men på o´learys fanns där efter ett litet tag, satte oss & tog varsin öl. men jag var frösen, kännt mig hel konstig idag, kan va för att älsklingen väckte mig KVART ÖVER ÅTTA! jag ville ju sova längre.. men icke, då hade han varit uppe sen halv åtta så han tyckte jag skulle komma upp då. & dels min pollen, den är helt sjuk detta året. så här mycket har jag aldrig haft, näsan rinner, huvudet känns tungt, öronen är igenbommade. helt jädra sanslöst. men nu är vi hemma efter att en runda hos calles mamma & poul. (calle säger att han heter så, men jag tycker Paul. men han är dansk så då heter han poul enligt calle, jädra dilemma) vi hyrde film på vägen hem - flickan i källaren. handlar om flickan som blev kidnappad, verklighetsbasserad. så ska snart hoppa in & glo på den, :) mumsa naturgodis popcorn & cola. får man ju unna sig då det är lördag :) ! Lina ville att jag skulle med ut ikväll, men de orkar jag inte. & igår missade jag Helenas fest :( ! så trist att må dåligt.

& på talom ngt annat, så har jag namnsdag idag - terese :D grattis på mig ;) !

ska hoppa in i soffan nu mina vänner, ha de fint.


-/ D i v a image465



underbart underbart.



jag älskar detta väder, tidigsommar ! Helt underbart, man blir så glad när man ser solen lyser in genom fönstret när man vaknar. Wie.

har tagit tag i träningen nu också, step igår. tänkte bara på när jag & becca var där. sjukt kul :) men gud va jag hade glömt. . glömt va stegen heter & så. men det gick ändå bra & de är betydligt roligare än att styrketräna, så ska träna tis tors & fre. & fre ska jag faktikst styrketräna ändå, känner att jag måste det !
nu vill jag komma ut en sväng, men innan de kommer lite bilder från busfabriken : )


image459

image460


image462

image463


jag lovar. det var sjukt kul :D hade kunnat stanna där hela dagen ! men måste ju tänka på dom andra också som var med ;) ! Hihi.


-/ D i v a image464


sova : )




nu ska jag gå & lägga mig :D
häärligt . .

hörs imorgon kanske.
underbart väder har de vatt, jag & älsklingen åt på kina resturang & sedan promenerade vi i norra hamnen, DÅ är de vår :)



-/ D i v a image458


Busfabriken.



Vi var på busfabriken idag - FY BUBBLAN VA KUL ! :D
jag kommer lätt dit igen, Cornelia också kan jag tänka. det var verkligen skit kul.

Ja som ni förstår har vi haft cornelia här från igår till idag, mormor tog över idag då jag jobbar imorgon. : )
mys. jätte mys & ha henne här. IH , min gullunge. Vaknade 06,14 (för att vara exakt) då tyckte hon vi skulle åka till busfabriken ;P & inte nog med de, älsklingen låg på soffan ;P ! HAHAH, han vågade inte lyfta över henne då jag hade somnat när jag la mig i sängen. ;P ops . så han sov på soffan , knäppis. Träffade även ett av mina dagisbarn där. ; P han fatta nog inte att det var jag först, för han fortsatte att gå, men sen vände han & jag fick en kram :) !

Nu ska vi ut i solen, ska tvinga babe. . : )



PUSSS.

-/ D i v a  image457


berör.



dessa 3 flickor + pojke  berör något fruktansvärt. .
hur kan man bara vilja skada någon så dom dör. .
jag fattar inte att världen är så grym.
hade jag kunnat hade jag gjort något drastikst med dessa människor. .

jag hatar er.


image450
Madeliene - Bortrövad sen 2007. hoppas flickan är i liv,
men många tror inte.

: (

image451
           Kelsey Briggs - mördad av sin styvpappa & mamma, 2005.
hur kan man
,
SITT EGET BARN !

image454
Engla - kidnappad & mördad 2008

image452

Bobby - mördad & misshandlad av sin styvpappa &
mamma, 2006
.


hur kan man ens leva vidare med detta, ha ett annat liv på sina axlar. . helt sjukt. jag blir så arg, fruktansvärt arg & ledsen. vilket samhälle vi lever i, tänker på när jag blir mamma. när ska man börja våga släppa taget & låta barnet gå själv, & hela de ! Jag vågar inte ens tänka tanken. . fy för.



: (


-/ D i v a image455



stanna eller gå..

vilket är bäst, leva så här.
eller bryta allt & försöka hitta något nytt
.


jag vet inte vad som händer, om det bara är en fas . eller de ska verkligen sluta så här. jag vet inte, orkar jag ? alltid finns de något som gror, som sårar. vad som händer återstår & ser. . jag vet inte.

ibland känns de mest som allt bara ska vara såhär. bara för att ! det finns inget som tar de framåt. . känns mer bara som det åker bakåt, finns inget där framme att sträva efter ? kanske har vi redan fått se allt som hade oss att erbjuda. kanske det tog slut på vår färd. . jag är trött på att åka buss till jobbet också, måste ta de förbannade körkortet. om jag nu ska fortsätta där ute så måste jag. jag MÅSTE ! för min egen skull.. dels kan vi åka till ullared när vi vill också ; ) !
trött på detta vädre också, fan ! ena dagen är de vår, nästa höst. jag vill dock ha sommar. känns aldrig som vi kommer dit.  veckorna går snabbt, medans dagarna går så sakta. . trötta mig !



image448


iaf, jag blir fruktansvärt upprörd av detta, fast denna videon är "fin" !
jag hade älskat detta barn från första ögonblick & hade aldrig kunnat skada. .
hur kan man, stackars flicka.
http://www.youtube.com/watch?v=-vsaTwC5Mc8&feature=related 



-/ D i v a image449

Hemskt : (



http://www.youtube.com/watch?v=uWow42TCwzg&eurl=http://

måste kolla den. .


-/ Diva image469



Festen ; )



det var rätt okej i lördes. Blev mycket dricka, kommer knappt ihåg vad jag drack. men ngt va de ; ) ! Hamnade på Tempel först då vi tog stämpel, & sedan till Utposten. sen tillbax till tempel ;)
Carolin & Andersson var dom som lämnade först & Sedan Helena, Togge ville hem vid halv tre . men jag & babe tvingade honom att stanna kvar iaf till 3 ;) & det gjorde han ! Vi var hemma ungefär vid kvart över, & jag var mega pigg. Skulle upp 8 då vi skulle ställa i ordning på jobb efter att föräldrana hade haft storstädning ! :/ MINDRE kul kan jag väl säga, men upp kom jag - bakis!

& igår va de vuxenkalas hos morfar, en mamma på jobb hade bakat en tårta till mig - ROSA ! ;D & jag fick massa dollar av alla - TACK ! nu är jag rik, babe blev duktigt svartis, ;) ! kanske kan bjuda honom på en cola eller så, min äälsklingpälskling !


nu måste vi äta, bilder kommer sen. nu är jag jätte hungrig. : P



-/ Diva image468


Engla.



Tänd ett ljus för Engla ikväll- 21,00 tänder alla som tänker på Engla & hennes familj. att detta ens för hända är ofattbart. det finns så många idioter runt om. .



image466


att man bara kan mörda någon.
: (







-/ Diva image467

Brand.

http://hd.se/helsingborg/2008/04/11/laegenhetsbrand-vid-ga-torg/

detta händer precis utanför vårt fönster, & jag bara älskar det. Sjukt mycket barndbilar & polisbilar. . Givet har jag tagit bilder. : )

           


det är verkligen coolt, folk som känner mig vet hur jag blir ;D äääälskar poliser mest iof, men ändå ! IH ! Galet, rebecca nu skulle du vatt här ;D!

ska glo lite tv för att sen sova ; ) & jag var ju bara så tvungen att ringa mamma ;)

Syrran är dock sjuk också : ( kan inte komma imorgon. . men på SÖN så ses vi : ) !
Love you.


-/ Diva image464

vilket väder.



vilket väder vi har : ) underbart !

vädret är som sagt bra, varit ute mycket med barnen idag. till en viss del gillade dom de, Vi åt mellanmål ute, sen vill dom in : ) ! då hade vi varit ute i 2 ½ timme. Jag tog på mig ansvaret att städa förrådet idag IGEN ! Jävlar va snyggt det blev, ett av barnens reaktion - WOOOW, va här blev städat! Jepp. ;)
annars har jag varit uppe hos mammas katter idag, & jag skulle tränat. . men orkade inte. är helt jävla orklös. orkar inte ! men imorgon så . . hade ju instruktör i tis (kanske har skrivit?). & jag har dock fort träningsverk & då tränade jag inte ens, utan bara prövade ;P ! Jag kommer ligga dööd. På lördag är det fest iaf : ) Innan de ska jag jobba lite. . bada. mindre kul. Efter så ska de festas, & på sön ska vi ställa iordning på borsten då det är storstädning i helgen! & sedan får jag lite paket på söndag då vi ska vara hos morfar & fira mig lite till. : ) !

nu ska jag hoppa in i soffan igen , bajstrött!
& tack rebecca för att du ringde igår. jag älskar dig.



-/ Diva image459



För de är ingen vanlig dag. .



det är MADDES FÖDELSEDAG, hipp hipp hurra :D.
fick frukost på sängen & paket. får fler paket sen.
:D


Nu ska jag bege mig mot jobb, med min kladdkaka, ;)


PUSS! hörs sen.
Har dock p-möte idag, så är kanske hemma vid sex, halv sju!
Hörs då.



-/ Diva image458


en dag kvar. .



sen är det min födelsedag : )

bakat kladdkaka jag ska ta med till jobb imorgon, & även en till mig & babe ! :D


Imorse när jag skulle till jobb hände ngt väldigt konstigt ;P Vi kom inte ut från vår port. Fattar ni, jag var redan försenad & på allt detta kom vi inte ut !!!!! PANIK. men sen kom ngn hantverkare & bände (stava) upp dörren, & jag fick DJURA som attans till bussen. & den kom precis när jag kom :D !

idag var jag på friskis också, fick nytt schema. så nu kan jag nog gå dit :) ! KUL ! Han tyckte nog jag var lite jobbig för jag frågade massa saker hela tiden ; ) ! äch ;P

Tv nu, är helt slut. .
Men en dag, EN dag. sen är dagen MIN !
;D


-/ Diva image457

trötter.



idag är jag trött, mycket !
& snart fyller jag år, om 2 dagar. . wiiho.
har redan fått brev ifrån becca, men får inte öppna de försen på min födelsedag.
HIHI :)



-/ Diva image455


Spa / konferens : )

underbar helg, mycket skratt, prat & mat : )



kan iallafall börja med fredagen då jag & älskling var på bion, KASS film. blev duktigt besvikna. men vi såg 27 dresses när vi kom hem , & den var betydligt mycket bättre !


men återgår till Torekov nu , när vi kom fram igår började vi med scones & te. in till konferens rummet & sofie började prata, mycket intressant. Sen var de lunch.. Rejäl lunch. & sen var det jag & anna som skulle babbla ; ) ! & klockan tre var de FIKA ;P ! man åt väldigt mycket igår .  . in till rummet igen, avbröt vid halv fyra. Lena & bodil skulle på behandling. Vi andra gick en runda i den härliga miljön. verkligen underbart. halv fem var vi tillbaka, & min ansiktsbehandlig började 17. Lite nervös klev jag i min morgonrock & in på spa byggnaden. Damen i receptionen bad min att vänta inne i torrbastun. . JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ. Då bodil var inne förre mig kom hon ut då jag hängde över bastudörren, FYFAN va varmt. & jag satt där inte ens i 10 min, sprang ut & duscha hela tiden. . & när bodil möter mig får jag frågan - Hur mår du?! Haha. . Iaf, hon berättade att de inte var värst skönt. . & jag blev rädd. Min tur in & få behandling. & NÄ, jag gör INTE om de för 600 spänn, FYFAN va ont de gjorde. Hade ju ögonbrynsplockning, de var ju inget, & jag är glad att jag tog de, dom är väldigt fina & "rena" ; ) ! men portömningen kunde jag fan vara UTAN! De brände bakom ögonlocken, det var sjukt så ont det gjorde. TUR jag inte hade så många, men dom jag hade räckte. & alla som har fettknutor , DET är porer som inte kunnat komma ut ordentligt. . & dessa SATTE HON EN SKALPEL I ! jag trodde jag skulle dö igen. sen var de lugnt som tur va. sen var de bara skönt, men jag gör inte om det ska jag tala om. Iaf, min behandling slutade 18, & halv sju skulle vi vara inne his chefen då hon bjöd på vin - Jag var klar på 25 min. REKORD. hann iof inte föna håret, men ändå. mäktad stolt.. 2 glas vin inne hos henne, sen begav vi oss för att ÄTA . ;P jag bodil & lena delade en flaska till maten, & efter maten tog vi en kvällsrunda. Skönt - att man inte gör de här hemma. Dumt, det är verkligen skönt. När vi kom tillbaka fick jag ett sms av anna & vi gick ut & satte oss i soffan & snacka. mys ! sen gick jag in & somna som en stock :) !

& idag var de GOD frukost & sedan lite snack igen christels tur. & efter de var de lunch & hemkörning. Då höll vi på att krocka också, ILLA ! men nu är jag hemma & de är skönt :) ! Helgen har verkligen varit fantastisk. TACK !
Känns som vi kommit varandra lite närmare. . & det är härligt! Chefen började även berätta om när hon fick min Cv & hon ringde mig hur rädd hon var för min ringsignal ;P ! svårt att förstå , men kul ; ) ! & idag började bodil prata om när jag gör mina crazyheter ;D roligt att dom kommer ihåg !

nu ska jag äta ostbågar & mysa med Babe, Var även inom & fikade med mamma, men fick dra hastigt när han fick larm, ville inte sitta på en buss med resväska :/ !


http://nattensskapare.bilddagboken.se


 

bilder : )




 

-/ Diva image454


Fredag & helg : )



ikväll ska jag & älskling på bio, ska se superhero movie ; ) sen får vi se vad som händer.
imorgon åker jag till Torekov med Borsten. . ska ha konferens & njuta av massage & god mat, kan de bli bättre ? : ) fast egentligen känner jag inte för att åka dit, vet inte varför . . nog för jag inte packat & så. det ordnar sig, ska bli skönt att få slappna av på ett annat ställe & inte bara av att de är helg, utan att ngn annan tar hand om en , man behöver det. & tyvärr är man rätt så dålig med det.

image452



ska bada & ta de lugnt, & prata. men de är jag bra, så de blir inga bekymmer. : ) haha ! sen kommer jag hempå sön som en ny männsika. . HÄRLIGT !

& inte nog med det, vi har bokat flyg nu, betalt & klart. . nu finns ingen återvändo. Wiho. . hih. så den 10 juli kommer vi & gör New York osäker, ; ) ! 2 snygg blondiner i samma gäng, då är de illa. . ;P ! Nä, ska göra ve mig nu, ska på bion halv sju, sen får vi se vad vi gör, som sagt. . måste packa!


Tjing : )



-/ Diva image453

mest bara in . .

för att berätta för alla att det bara är EN vecka kvar till JAG blir 21 ;D
glöm förbövelen inte de ; )



Tjing & gonatt :)
Tillbaka till Sverige Pussas & Kramas.




-/ Diva image451




Tandläkaren.



jag hatar verkligen tandläkaren, men nu är det klart.
& dom gjorde fel, så dom fick laga de lagade hålet igen, fattar ni?
alltså, när dom hade lagat mitt hål & skulle slipa & ha sig, nä då gör dom ngt fel så dom får laga om mitt lagade hål. men skit i de nu, jag fick även med mig ett par nya skor hem ;D svarta ballerina, jätte söta.
mamma var ju med istan så klart, & vi fikade på en bulle ;P fick gå & fika för där fanns ingen bänk ledig.
& nu har jag ont i huvudet, ska hoppa in i badet tror jag, ska bli skönt. kliade i hela jävla ansiktet då dom höll på. först ska jag nog ta en liten slappis på soffan  ; ) yeah.


hörs sen, får se vad babe & jag gör tillsammans. om vi gör ngt, jag är mest sugen på att ta de lugnt. fika någonstans eller så. Jag är rätt hungrig måste jag få säga. : )

Tjing.

-/ Diva image450


besviken.




en vänskap som engång var lika stor som en förmögen skog är nu lika liten som en rutten gren. . lovade varandra evig väskap, aldrig skulle vi skilja oss åt. vi delade även allt, ALLT ! De som var mitt var ditt. Mitt hem var tillochmed ditt, min mamma tog dig som sin extradotter. Delade mina djupaste hemligheter med dig. Mina vänner var dina, ALLT delade vi. Vad delar vi nu ? Inget, inte ens samma vänner längre. . & nu när du är sjuk hör du inte av dig till mig, din bästa kompis. Jag vill inte läsa de i någon blogg, jag vill kunna få vara vid din sida & hjälpa. . men de känns som du inte vill.


image447

jag trodde faktikst att vi skulle vara vänner för livet.
aldrig släppa händerna.
visa världen vad äkta vänskap är.
istället blev de så här.



Jag saknar de som varit.






-/ Diva image448

vad har hänt ?

med bloggen, har inte kunnat uppdatera nu på 2 dagar.
fattar inget.

har inte hänt så mycket ändå, men man bli irriterad då man kanske är bloggsugen & så funkar det inte.
Helgen som kommer nu iaf ska vi på spa med jobb, ska bli så jädra skönt ! komma bort & bara skita iallt. underbart. & om 8 dagar fyller jag år, OH YEAH. ska få massa paket, massa ! & sen på kvällen ska vi ha P-möte, kul. men ska ändå inte fira så mycket på ons. Blir mer till helgen därpå. Fest på lördagen, & söndagen med släkt.
& idag har jag även fått träffa Helena idag : ) mys den lilla stund vi fick. måste bli fler. . 
annars, inget. har så sjukt ont i magen idag. Fattar inte. det går väl över förhoppningsvis.

imorgon har jag semester. & på min semester ska jag till TANDLÄKAREN & skatteverket. KUL semester dag. men sånt måste också göras, tyvärr.


jag fattar verkligen inte hur du kan ha förändrat så, bara på noll tid. över en natt. It's just too little too late
A little too wrong And I can't wait
. .  snart orkar jag inte.

Do you know how to touch a girl?
If you want me so much
First I have to know
Are you thoughtful and kind?
Do you care what's on my mind?
Or am I just for show
?





-/ Diva image445




RSS 2.0