London <3

London baby ♥
vi börjar från början vilket var i torsdags, vi började vår tur från HBG vid en 18 tiden, upp till GBG. Babe var stressad och trodde att flyget skulle flyga ifrån oss. Men, vi var där i god i tid. & när vi väl kom fram till London så tog vi tåget till Liverpool tror jag ;P men i alla fall, vi tog en tub (tunnelbanna) & skulle sedan byta, men ops, DEN HADE SLUTAT GÅTT! Vafan lixom. . så upp på gatan, virrade runt & fick tag på en vakt som inte hade en susning om vårt hotell. . Jag trodde vi skulle dö där på gatan.  Men han ordnade en svarttaxi till oss, hahahah! Jag trodde jag skulle dö igen. men vi var på väg i alla fall. MEEEN, när vi nu körde runt utan att hitta hotellet fick vi ju ta & fråga, & INGEN visste vart det låg, & ingen hade hört talas om det hotellet, jag dog nästan igen! Jag vara nära tårarna, och tanken slog mig att de hade lurat Babe. Jag vet inte hur länge vi körde runt, det kändes som flera timmar, men det gjorde vi såklart inte :) efter att babe hade varit ute & pratat med en man, kom han in med ett leende, & jag kunde pusta ut lite! & när vi VÄL kom till hotellet var jag lugn :) & övertrött som hade gått över till en otrolig pigghet. :P !


Vi somnade rätt så gott i sängen då vi var på hotellet vid en halv 2 på natten, öhe! Upp tidigt för att upptäcka London ;) ! Vi lämnade hotellet vid halv nio & återkom vid en halv tio. hade så ont i fötterna, det var så galet!!!! I alla fall blev vi väldigt bra kompis med han i receptionen, sjukt trevlig & rolig. Blev att vi hängde där nere på kvällen & snackade. Han visade oss bästa vägarna till de olika turistattraktionerna. Vilket var himla uppskattat, inte för att jag är så jätteintresserad, (jag är så ledsen, men är så ointresserad av såna saker) men vi var där, sen om det var rätt är en annan femma :P ! Vi hittade till Big Ben i alla fall, det är ju faktiskt huvudsaken ;)
Annars gick vi runt på Oxfordsgator :)  ! shoppade lite & åt, och GICK ! Men det var himla mysigt, speciellt nu på hösten & det börjar bli lite kallt. En kaffe från Starbucks och babe i handen, ♥  det var mys!







(Mamma & Katta, klicka på bilderna för att få dem större)


-/ Ð i v a ♥

...


Bloggen ligger lite åt sidan, men jag återkommer ♥

box på näsan.

Jag känner att mina inlägg består mycket av boxningen nu :) men jag kan inte rå för det, jag gillar det! Saken är den, i går var de spärring, innebär att vi slår på varandra. & PANG, jag fick en box på näsan, i samma stund som jag hade kunnat lägga mig ner och gråta, så fick jag en adrenalinkick & ville bara få ett perfekt slag. . jag fick in två, dock inte så hårda möjligen, men slag fick jag in :P ! Haha. .  Annars passet i går var bra :) gillar när man kommer hem och är helt död. dock kunde jag inte ta ut mig ordentligt i går då jag var så förbannat trött , + förkyld. men på måndag tar vi nya tag och kör igen. Känns så skönt att vara igång igen efter att legat på latsidan och lagt på sig under sommaren.
I går började skolan, kan säga att jag hade ångest när jag satte mig på tåget. men de gick bra, de var rätt kul :)
trevligt att träffa klassen igen :) !
annars , i dag ska jag till Fi, hon skulle visst bjuda på mat, & sedan ska vi till jobb. vi har föräldrar möte där, så ska dit & visa upp mig & säga hej : ) !
nu ska jag dricka upp mitt kaffe & sedan göra ve mig de sista :)
detta är jag nästa sommar, lika brunbränd också ;) ! med den smala fina magen :P !
-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0