Första advent . .

Helgen har som varit har varit super : )

Fredagen gick vi ut & åt - oasen. Det är så jävla gott att det blir äckligt. för man blir så mätt att man nästan inte kan gå. phu. Efter oasen gick vi till Stinsen för att ta en öl, herregud. . jag är dock bara 21, men jag kände mig som 31. alla dessa 18-åringarna som hoppade runder värre än mina dagisbarn. . HJÄLP. jag ville bara gå därifrån. så efter en halv öl lämnade vi & gick hem & sov, båda var så mätta att vi nästan kräkte. äckligt, men ändå så ska man på de ;) !



igår va jag hos syrran & snäck :) mys, in till Lund, köpte 2 julklappar till bigboo ;) (calle då). det var mys iaf att vandra runder där med dom, sedan åkte vi bussen hem igen & bakade lussebullar. & så trött jag blev. men åkte sedan hem & gjorde ve mig då bästa Lina kom, & som vanligt med en vinare ;P saknar våra tider i sommras, alltid helgen. vinare & sedan ut. :) Vi ringde iaf Anna-Lena, & vi tre gick ner till hampan. & vad har hänt där då ;P? massa gamlingar, så efter en öl gick vi till utposten, & där kom sedan min Puff ner ju, & jag var brunare än henne :D HAHAH! Hon var arg på mig ;) Hon & Patrik har varit iväg på Gran Canaria i en vecka, men iaf-vi gick hem vid halv två. Helt lagom :)

 idag har vi städat, sjukt skönt att ha en fräsch lägenhet, mums. & sedan en sväng på julskyltningen. . vafan har hänt ? så besviken, verkligen inte som när man själv va liten. . kommer ihåg när jag var mindre & hade alltid simtävling på julskyltning, & mormor tittade & sedan vandra vi runder på den STORA julskyltningen. & på kvällen gick jag med mamma, men nu, där är inget! ;´/
sen fick jag följa med på ett larm bigboo fick - han jobbade ju. så ut till ängelholm & sedan lämnade han mig. & när han kom hem så gick vi till oj handlade lite & nu är vi hemma & kollar wallander. :) mys, har ätit färdig pizza & nu ska vi äta glass & frukt. *ångest varning* men iaf, imorgon ska jag gå & träna. Lina & jag sa det oavsett hur sjuka vi är så ska vi träna ;P & nu har jag ingen röst kvar ;P ! haha. . Nä, ska fixa kaloribomben nu. Hörs & ses. Puss!


-/ Ð i v a ♥



inflamation. .

så är läget, har fått en jävla inflamation i tanden/tandköttet. blir inte av med det, använde tandtråd idag, men då flyttade jag den andra tanden kändes de som, fast jag tror jag gjorde de. får ringa tandläkaren imorgon. . bajs ont gör det.

annars när jag hoppade av tåget hade jag bestämt mig för att gå in på en drop in frisör & kapa topparna, men jag lät bli. ska förstätta med mitt nivea shampoo & balsam. + ska jag kolla efter de melissa skrev i mina kommentarer (dock glömt bort va hon skrev,) + min syster sa silikondroppar ! Jag vill ha mitt långa tillbaka. Iaf, det blev ingen klippning, men dock va jag tvungen att gå till apoteket, hämtade ut mina astmamediciner, (wwow, är nere i pris nu så dom kostade bara 400 kr) + va jag tvungen att köpa min fuktkräm jag bara älskar från loreal. + köpte jag deras ansiktsvatten, & ja. . jag var smutsig, äckligt. Så nu ska jag få hollywood ansikte ;D ! Men jag rekomenderar verkligen det. älskar de mot mitt ansikte.

 



nu blir de sängen, öppning imorgon. sov gott mina vänner :)



 

-/ Ð i v a ♥

lång dag. .

. . väldigt lång dag idag, gick upp 05,20 & nu är kl 21.
Många timmar :)



först jobbet imorse, så mys med ljusstackar vi satte upp igår :) iih. . tände dom så fort jag kom in i huset.
slutade ett idag, tvingade ner mamma till stan, ;) sprang in på Gina köpte min kjol & en tröja :) sedan bort mot stadium & mina skor fanns där =) ! köpte dom, dock var dom lite lite små, ;S! Klarar mig, men ändå, hahah ! Jag kommer vara varm & fötterna iaf :) ! Sedan gick vi & åt på haket, mums.
Oj & sedan fröhandlen, köpte kattmat till Busan. : ) & sedan hem, diskade & pluggade matte. OH VA JAG HATAR MATTE! jag kommer ingen stans nu igen, & givetvis är inte babe hemma, BAJS. Känns som jag aldrig kommer bli klar med skiten, & inte nog med de, har ju engelskan också, ta mig här ifrån.

men mysdag iaf, & dagen är inte slut än, ha :)

ngn som har ett bra tips för en ordetlig kur mott torra hårtoppar, mina är sjukt torra. . & jag vill gärna inte klippa mig nu när mitt hår börjar bli långt. . jag vill verkligen ha låååångt hår med slingor i! :D

efterlyst nu & sedan sängen, go´natt mina vänner.


-/ Ð i v a ♥ 

Fick en idé .

av Melissa här under, hon tycker jag ska skriva lite om make up & dylikt. Egentligeninte mitt ämne så, men ska försöka ge mig på de. :)

Dock har jag en sak att rekomendera - H&M hårmask (eller om de var hårinpackning), den är super bra & håret känns som siden :) mitt hår som blivit så trött & slitet efter all hårfärg får lyster så fort jag använt den. Känns super smidigt. & dock är de med jordgubb också,så den lukar ju gott :)
& nu när jag ändå är i farten så kan ni ju pröva samma, fast iansktitsmask. . Gillar skarpt :)

annars, smink jag använder. Jag använder aldrig direkt samma. Jag prövar gärna runder, gillar leka med smink dock använder jag aldrig så mycket ändå när jag går ut, för jag är för feg ;P ! men märken & så har jag aldrig direkt brytt mig om ; ) ! Tar som sagt olika, nu har jag en L´oreal, dock trivs jag med den & hade mycket väl kunnat köpa den igen :)



nu har jag bloggat lite om smink ;) hehe,kändes dock ite ovant att skriva om, men de är väl en vana, precis som de var att skriva första gången :). Nu ska jag snart ut på Väla med Becca, kanske Ivana! Ska se om dom har kvar vinterskorna på stadium, vill ha! Tjing alla, hörs sen.

-/ Ð i v a ♥

bogg torka. ?

usch, har egentligen inte så mycket att skriva i bloggen.
Har jobbat lördag, fick jobba i 13 timmar. . phu. vi hade problem & jag löste de?
Iaf, Egil fyllde år så det var fest efter jobb- direkt. slutade ju nio, började 8 ! :/

idag har vi firat mosterkatta :) & sen gjort hemmalagade burgare ;) mmmums, & satt upp ljusstakarna ;P man får, för de va julskyltining på råå ju ;P ! Moha.
nu ska vi stryka & diska, sedan bara softa. . :)


PUSS!

-/ Ð i v a ♥



 


det var väl då inget.

ovanligt.


hädanefter ska jag bli min egna doktor. för nu vill dom att man ska ha prövat allt innan man kommer dit, SUCK. Alltså, kom dit idag med mitt getinstick. "ja, jag ser att där är ngt. & det var sen i sommras, Hm, vad har di gjort för att förhindra detta?"
-"Inget, jag kom hit för jag vill veta vad de kan vara"
-"Men de är bra om man försöker lite, för att se om man får bort det"
MEN HALLÅ, om jag hade visst vad jag hade kunnat göra hade jag väl för fan gjort de.
iallfall skrev han ut tabletter till mig, låååång om länge för han hade fått för sig att jag hade dessa hemma, OKEJ?
& inte nog med de, han säger till mig "kommer du ihåg i sommras när du kom hit för ditt myggbet?"
VA ? JAG HAR ALDRIG TRÄFFAT MÄNNISKAN & ALDRIG KOMMIT DIT FÖR ETT MYGGBET, hjälp säger jag.

Iaf, jag tog upp det med min huvudvärk, & va tror ni han säger när jag berättar om att jag låg HELA söndan bara kräktes & kunde inte röra mig,
-"varför gick du inte till apoteket?"
JAA varför gjorde jag inte det, hm ? har jag inte precis förklarat det till dig, JAG KUNDE INTE RÖRA MIG!
-"jaså, du har fortfarande huvudvärk, 4 dagar sen. men om du går hem & tar två panodil så lovar jag dig att det går över"
Jahadu, tack ska du ha, 150 spänn åt inget. 10 minuter & inte fan va jag sjuk enligt honom, tack lilla doktor.
Jag är verkligen så sjukt trött på sjukvården, ska man behöva ligga & vara halvdöd innan ngn tar en på allvar. . Jag ska fan öppna eget, jag kan fan också läsa i böcker, för va gjorde han när jag sa att jag hade migrän GICK & LÄSTE i en bok. PHU, jag är så irriterad. & detta är bara lite om vad vi pratade om. . ;/
SNÄLLA LILLA INGRID, kom tillbaka till oss, vi behöver dig doktor.




Nä som plåster på såret ska jag iväg & få skratta med Karolina, & göra mina naglar fina, oh vilket rim :D !
& sen har jag faktikst hittat min nyårs klänning :D inte illa va, hihi.


-/ Ð i v a ♥
(som förövrigt är vääldigt frisk)

Wiho. . :)



Nu är jag slut i huvudet, ngn träning har jag inte hunnit med & tänker inte gå dit nu heller, där kommer vara SÅÅ mycket folk, så då är jag hemma sent ikväll. det blir imorgon när doktorn & när jag har fikat med mamma. :)


Tror jag får ta upp med min huvudvärk imorgon, för mitt huvud gör fortfarande ont, & inte nog med det så läste jag att hjärnblödning kan vara samma symtom som ett migränanfall, & så nu inbillar jag mig detta så klart, lika bra att ta upp det ;D ! (kan lika bra vara en bihållsinflamation som spökar nu, hoppas på de, *mummel*)
Dock ska jag sola idag, väntar in babe, så ska vi gå & handla, kylskåpet är verkligen tomt. Sedan sola & sedan fortsätta med matten, jag är faktikst stolt lite här. Typ pluggat 3-4 sidor SJÄLV & haft rätt på nästan allt, iof är de mycket stor del av Pethra, :) men nu har jag fastnat lite så tur babe kommer hem så han får lossa de lite.

annars är jag ju ledig imorgon, ska plugga matte igen, måste komma igång, kommer in i perioder. Funkar bra, funkar mindre bra. Men någongång måste jag ju få bli klar, tycker man inte!?


nä, nu får han komma hem. . synd jag inte kan softa med ivana & becca :( jäfla matte.
:(

-/ Ð i v a ♥

tillbax.



efter ett litet sammanbrott. Hela söndagen låg jag i ett migränanfall, & jag brukar få migrän då&då, men aldrig som i söndes. FYFAN. trodde jag skulle få ringa ambulans så dom skulle få ge mig en spruta. . bölade som en 3 åring, + Calle jobbade då det var som värst. Fy, trodde helt ärligt jag skulle dö, med en exploderad hjärna. Har aldrig varit med om detta innan, att det kan göra så ont. Kalva som en gris också, & inte nog med det så har jag fortfarande huvudvärk + fort lite ljusskänslig. så har det inte försvunnit till tors får jag ta upp det med läkaren jag ska träffa, då för mitt getinstick jag fick i somras, sjukt. Jag är tillbaka, jag som jämt var sjuk när jag var yngre.

annars helgen har varit bra : ) lördagen var vi hos Johan & Emelie, mycket kul ! Sedan blev de ju utgång ändå. : ) hade verkligen jätte kul, längesen.
& när vi kom hem & skulle öppna porten fick vi inte upp den, haha. jag tyckte de var kul till en början, men sen när ingen ville hjälpa oss & jag började ringa polisen för att få hjälp så var det inte så kul längre ;P ! Calle skulle upp & jobba klockan åtta, HAHA ! Skadat, tillslut fick vi gå igenom gatukökets bakdörr ;) ! Tack för de.

Träning igår, stryke. Känns skönt igen, gillar stryketräningen igen nu, :D men idag blev de inge pga min huvudvärk. .

Ska softa vidare nu :) Puss alla.








resten är på bilddagboken :)


-/ Ð i v a ♥

Körkort.


när jag stod & avnjöt duschen (tog inget bad, orkade inte) så drömde jag mig bort igen, härligt. dock slog det mig att jag inte har körkort ju ( som om alla inte vet det lixom )- men de slog mig även att alla påpekar de -"när ska du ta körkort, oh vad de hade underlättat för dig, tänk du hade sluppit åka buss, bla bla bla". Visst jag jobbar i B-holm, men jag har valt de själv, jag valde det innan jag skaffa körkort, jag valde att sätta mig på bussen, Jag är där framför allt i TID! Även när jag öppnar, för jag har en morfar som ställer upp för mig & kör, för han själv vill de. dom flesta runtomkring mig har körkort, jag bor i stan. vad ska jag med bil till ? & inte nog med de, jag hade kört ihjäl mig, men de tror bara folk jag säger, nääh, det är sant, jag kan förbövelen inte ens köra moppe.Ursäkta mitt utbrott om detta nu, men de slog mig bara att alla folk jag träffat & frågat om jag har körkort kommer hysteriken, -" VAAAAA, har du inget körkort, hur klarar du dig?" & så kommer nästa -" VAAA, jobbar du i b-holm utan körkort, oh herregud, du måste skaffa dig ett"
Ge er, mitt liv, mina beslut!

men jag ska aldrig säga att jag inte kommer ta körkort, för en dag så kanske de känns behövligt, som när man skaffar barn. men förtillfället så vill jag inte ha den extra utgiften.



-/ Ð i v a ♥

mysko.



som sagt var jag i stan med Anna-Lena, shoppade armband, & en ring :) + hårmask, & ansiskmask ;D

HAHAH, men, vill man vara fin får man lidapin ;) Jaapp.

Nu ska den av, & sedan ska jag avnjuta ett bad idag igen, fixa mina fötter, idag är de bara jag dag, sedan lite fest på de, är ju aldrig fel :) !
Tjing så länge !


-/ Ð i v a ♥

julmys.

tro de eller ej, men julgranen, har kommit upp här på torget, & om jag ska vara ärlig så tycker jag nästan de är mysigt :)


Har precis kommit hem från Thailand & kan säga att det var väldigt skönt. låg & sola 20 min & jag kunde tänka på hur mycket som helst, nyår. kläder. resor. oss. lägenhet. WOW , men ngt kolkare blev jag inte, :) !
Iaf, nu ska jag fräscha upp mig & sedan träffa anna-lena, som förövrigt sitter på bussen ;)

-/ Ð i v a ♥

lördag.

ska snart bege mig & sola, de är såå skönt. inbillar mig att jag ligger på stranden med en drink ;D moha. solade i tors, & jag var borta på grekland, kanske är i thailand idag ?

Togge är ju där nu & bara lever loppan, wie, sa att han skulle köpa paket till mig, men han ville inte.. Dumma han. ;)


idag ska vi till Emelie & Johan, fest. Ska inte gå ut idag vad som är planerat, babe jobbar. & jag är lika fattig som en kyrkråtta. Phu. . men iaf de ska bli trevligt att få träffa emelie & puff
Nä, ska bege mig til Thailand nu ;) hörs om en stund ;D

-/ Ð i v a ♥



 


Semester dagen. :)




Gick upp vid halv nio, somnade inte försen vid ett i natt, var väl just för jag viste att jag hade semester idag :) Iaf var de skönt att inte stressa sig ner i sängen, först fikade jag med Ivana & Rebecca, Cafeviva, mums. Massa kärleksbekymmer, midre kul dock för henne :/ ! Iaf, sen hemma vid 22 tiden, missade efterlyst : ( men va gör de när man har gott sällskap ;D ?
hamnade vid datorn så klart när jag kom hem, men ingen blogg. dåligt av mig, njöt av min tidning & tv också. behövdes.
annars har de hänt lite, var ute & åt med borsten jobbet i tis, & det var super mys. God mat, Sofie & jag mumsade på varandras efterrätter, haha. Sjukt goda ;D  vi åt på Maria Tapas, rekomenderas.

idag har jag ju semester, & bästa Pethra kom hit för att hjälpa mig med min matte, & äääntligen har jag fått upp ett litet ljus, så nu ska jag nog kunna fortsätta. :) TAAACK ska du ha, super snällt att du vill hjälpa mig.
snackade lite gojja sen när vi var klara med matten, behövs alltid ;P! Tack ännu en gång.

Ha en bra tors eftermiddag :)

-/ Ð i v a ♥

kolla in ;D





http://se.limbino.com/c01/link/2x2vgyoewj

kolla in den :D

världens bästa sessa

 fyller tre år idag, GRATTIS sessan.



jag älskar dig.

-/ Ð i v a ♥

Grattis Grattis :)



Grattis systeryster som fyller 28 bast idag, :) GRATTIS :)



Ha en bra dag, PUSS!



-/ Ð i v a ♥

vilken dag :)

vilken dag det varit idag då, & igår. Phu.
igår öppnade jag på dagis, sov liten stund på bussen, åkte upp till vätten för att jobba kvällen.
Hem, försökte fräscha upp mig, gick sådär. Till bowlinghallen, & vinna ;D
sedan ut, jag blev tankad fort, för fort. Dock mådde jag super under kvällen, ;D hahaha
Markus Nilsson kom jag ihåg, duktig impad på att han kommit in på polishögsskolan & han är född 86.
Shit marakas ;S

       

     

& idag var det bara att gå upp. dusch & sedan ner till Karolina :) syrran fixade sina naglar som hon fick av oss då hon fyller år imorgon. Snygga blev dom :) sedan travade vi runder i stan ett slag, :) & då syrran som kan käka ALLTID var tvungen att käka innan vi skulle till Susan & Kim :) När vi hade myst klart där var vi tvugna att gå bort till morfar där vi skulle fortsätta med lite firande för syrran, & sedan inta cardinal för käk, superduper trevlig dag. fler såna dagar tycker jag, :) & nu är jag så mätt så jag kan kräka. & Onka som äter för två bara åt & åt ;P hahah, när hon skulle ha chokladkaka till efterrätt tillägger hon "är där grädde på?" Heeelt galet ;D
nu mår jag lite kasst i magen efter all jävla mat ;P ha.



           


Ha en bra lördagskväll som förövrigt känns som en söndag :)

-/ Ð i v a ♥

lite nytt.

sådär, då blev de nytt igen, designen alltså. dock inget märkvärdigt bara jag. ;)
kom aldrig tillbaka till bloggen igår, rebecca kom.. jag gillade inte att vara själv & då är de skänt becca har kommit hem, för hon ställer upp på allt. my best. allt känns verkligen så jävla skönt att hon är hemma igen, allt är i sin ordning, pratar i telefon alltid. pratar om ALLT! det är så skönt.

mammas dag igår var bra :) hon fick nästa paket sedan, & det var en middag på Cardinal på lördag, med sina döttrar. ska bli riktigt mys, & inte nog med det, där kommer en överrasking till. :) vi är inte nådiga vi. ;) iaf, bilderna är på syrran dator, & givetvis är hon inte inne. ;/ aja, ni klarar er nog ändå. bilderna kommer kankse sen.

annars idag så har jag verkligen inte gjort ett skit, jag har försökt på mig matten, men icke! jag fattar inte, tur pethra kommer hem snart ;) ! ängel. Darling fattade inte heller, & hur jävla lätt är de då på en skala ?

imorgon är det jobb hela dagen, till halv tio, sedan natt bowling med Helena & Robban :) ska bli mys. Hi. & jobb söndag också. soft. . så blir en lugn helg. Lördagen är rätt fullspäckad, ska med syrran & fixa hennes naglar. . fick de av mig i present , best sister ;) iaf, vara där elva. Sen en runda till Susan, & sedan fira syrran hos morfar då hon fyller år på söndag, & sedan ut & äta. Wiiho.
verkligen planerad.

& idag kom babe hem, slipper sova ensam. . wiie. snart flyttar jag hem igen, hahaha. Gillar inte alls att sova själv, måste ha ngn. men, jag är väl vuxen nu, & vuxna människor ska väl klara de ? annars sover jag på din soffa mamma.

nu ska jag mysa lite med babe, kanske se Mama mia. : ) mys, ha en skön kväll, puss!


-/ Ð i v a ♥

Grattis mamma =)



Idag fyller mor 50 år. Grattis :D mumsat i oss lite mat & tårta, snart kommer syrran med resten av paketen. Hon har bara fått en blomma nu, eller två. en av mig & en av Cornelia =)
& jag har ju haft henne hos mig inatt. Mysigt värre, busade imorse. MYS!  

Nä, skulle mest bara om för att säga grattis till min mamma : ) Vi hörs sen när jag kommer hem, får sova själv inatt :( !




-/ Ð i v a ♥



trodde då inte,

att jag skulle få positiva kommentarer ang mitt förra inlägg, trodde jag skulle få många som tyckte tvärtemot. .
men jag tror de är många som tycker som SD men de är inte många som berättar det, av någon anledning.



annars igår var de okej, var på Lagmarks på maskeraden. Det var soft. superduper god mat iaf ;D mmmums, men sedan åkte vi hem & tog av oss allt & gick ut. Hamnade på Tivoli där Puff & Emelie var- super kul ! Så kul & träffa dom, var ett tagsedan. Hade kul som tusan, sedan var de efterfest hos Egil, där det ständiga är att ringa 118118. sjuka i huvudet är dom, HAHAHA ! Andersson går verkligen in för det. Helt knäppa ;) Iaf, vid fem tiden ville jag hem,så efter att övertalat babe så hoppade jag upp på hans rygg ( Jag hade verkligen fel skor på mig, phu ) så vi var hemma ungefär vid halv sex, somnade DIREKT ! & vet ni när jag vaknade ? 13,55 :D haha, det var skööönt! 

     
     


lite bilder från kvällen ;)




vi från tivoli ;)


var & hälsade på Emmy också idag, trevligt. & så fick vi träffat nanna också bara sådär ;P
 Nu ska vi glo film :)



-/ Ð i v a ♥

sverigedemokraterna.



"inga rasister på våra gator" - det skreks över hela torget av ungvänster när svergiedemokraterna stod & pratade idag. är dom verkligen rasister ? jag håller med svergiedemokraterna, & inte fan är jag rasist.
Jag har gått på Gustav Adolfsskolan i 7 år. Vi var ca 4 svenskar i varje klass, (på en skola med lite mer än 500 elever) & där gaddade "dom" ihop sig mot oss andra i lite äldre ålder, & på elineberg fick anders åka in till rektorn då han hade svenskaflaggan på ryggen på nationaldagen, kom igen ! Det är sverige, vårt land. ska vi inte få fira vår egen national- skadat. & nu ska inte barnen få ha sina julavslutningar i kyrkan mer, det har alltid varit så, men inte nu. . Ja blir trött faktikst. . Ska allt ändras, dom kom till sverige, får man inte rätta sig efter oss då? Visst att dom har sina religioner, det respekterar jag till fulla bruk, men vad händer om dom går in i en kyrka, inget. Jag har pratat med mina utlänska kompisar om detta, & dom håller med. Jag är verkligen inte rasist, tro inte det. . jag blev bara så upprörd av att se att det verkligen finns svenska folk som är rasist mot sitt eget land, & inte bara de. . dom stod & störde när sverigedemokraterna tala, men när han erbjöd sig att dom skulle få komma upp & ta talan i micken var dom inte så tuffa längre, gå upp & prata om er så man får en inblick. Nä dom var enbart där för att förstöra, omoget!

jag är stolt svenk, & står för det.



-/ Ð i v a ♥


sitter & knåpar.

kvart över åtta ringer babes telefon, TACK FÖR DEN. jag skulle sova . . aja, upp & hoppa.

blev inget igår, var hemma & jag somnade vid halv ett tiden. skönt :D ! & nu är jag sugen på en ny header, men orkar inte, så får vänta. :) måste köpa röttläppstift till ikväll, & lite annat smått & gott. får se när han släpper sin nya dator. . 
i vilket fall som helst, känner jag att bloggandet går utför, har inte så mycket att skriva. & jag vill inte skriva vad som helst imin blogg, man har ingen aning som läser den ;D !
Nu ska jag ta en knäckemacka iaf, får se om jag kommer in med ngt kul innan vi ska till festen. : )

Dock kan jag bjuda på en läskig älskling ;D buuuhuu !



sötlök :D


-/ Ð i v a ♥

RSS 2.0