Jag ljuger & blir knäpp.



jag ljög, hade inte alls skorna med igår. :P hade dom hemma men sen när vi ändå inte skulle ut så ställde jag dom på hyllan igen, bra kanske va de med tankte på att jag & emelie va ute & gick igår. efter all jävla godis så va de behövt :D moha. sjukt gott med godis igår av någon orsak. :P
men super trevligt, händer lite saker nu framöver, är lite exalterad + att jag MÅSTE ta tag i träningen nu, efter min förkylning, men detta ska gå :) IIH!

Loppis idag med, Vad är de med folk- dom tror man ska kasta sakerna efter dom. En ville köpa Calles Jeans, 3 par för 30 kr. & jag sa NEJ, 40kr paret, 100 kr för alla. Nä, de ville dom inte, & då sa jag till dom att då får dom lägga tillbaka dom. & visst de gjorde dom, & jag fick sålt ett par för 40 kr, tänk då om jag hade sålt 3 par för 30 kr, då hade jag förlorat 10 kr + 2 par jeans. Oh dessa människor. . man mår illa.
hamnade på plus i kassan iallafall, & de är ju inte fel =) super kul. hihi.. känns dock inte lika kul när man vet att folk ska springa runt med ens kläder. Meen man får tänka att jag faktiskt fick en slant för de & dom får leva vidare lite till hos någon annan. :) annars hade de hamnat i soporna ändå. Så lör kankse vi ska stå på mästerpalmsplats, Om jag inte ska jobba så =). ska höra med emelie också, hon va också sugen =) hihi. .


& vet ni, jag har en väldigt bra sambo måste jag säga =) han har slingat mitt hår, han har kämpat med mitt gnäll & dra ut slingor i hättan utan att NÄSTAN klaga på mig, & sedan att de blev super är en annan femma =) ha ! Blev förvånad, han har nog dolda talanger min man :) ! Jag blev nöjd, meeen måste klippa mig ;( Blö. ska springa till någon billig & bara dra över topparna. Så syrran, sping & klipp dig så färgas de sen, sjukt bra färg + billig =)



dock inte den, men mood, janehelen va de jag använde. =) super bra.  hihi.


nu ska jag äta chips & godis innan träningen börjar imorgon, moha ! Hihi. sov gott sen mina vänner.

-/ Ð i v a ♥

Kommentarer
Postat av: Veronica

calle som har tekniken inne-kanske kan slinga mitt med ;)

2009-05-24 @ 20:54:02
URL: http://veronicabjorkell.blogg.se/
Postat av: Cornelia

Jag är 1.79 - 1.80.. Så om du ska ut på lördag så ta på dig de skorna.. Så slipper jag känna mig som den enda jätten på stan ;D

2009-05-28 @ 13:43:54
URL: http://corneliahbg.blogg.se/
Postat av: annika

jag sätter i osså=) för 40 cm 100 slingor hår med isättning blir det ca 1000 kr.. fatta billigt det är=P

2009-05-28 @ 18:34:52
URL: http://annikaokenzo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0